İçimi dökeyim dedim?

daha evleneli bir yıl olmadı hamile oldum pandemi vardi kişi altinlarimi tam takmadım ve altınları severim neyse eşim 1 haftadır araba alacağım diye tutturdu bende iyi tamam dedim yüzüklerim ve kupem hariç herseyi bozacaktik zaten çok yüklü birsey yok. neyse bir araba buldu tam altınları bozacakken sorun cikti resmen dolandiriliyorduk sonundsn donduk uzun mesele bende sinirlendim dedim aceleye getiriyorsun bak başımıza neler geliyordu felan dedim kızdım baya annemde rahatsızdı hastanede parça felan alindi kucuk bir operasyon geçirdi neyse bende o gün annem gilde kalacaktım zaten gittim yarın oldu neyse konuştuk hala arabalara bakıyor ve başımıza neler geliyordu almayalım istemiyorum dedim oda araba altından fazla kar ediyor alacam diye tutturdu yine kavga ettik neyse bugün aradi dedi telefonu niye açmıyorsun derdin ne felan dedi bende cuma gününden beri bana yaşattıklarına bak araba almak istemiyorum dedim bugün eve gelecek misin dedi hayır gelmeyeceğim dedim beni almaya gelecekti neyse ben oyle dedim gelmedi istese gelirdi.. sonuxta dolandiriliyorduk ve sinirlenmem ve onun hala yok dediğim halde devam ettirmesi zoruma gitti tabikide bu tepkiyi vermem normal. neyse annesi gilde kalıyordu sabah işe o uyanamaz biri uyandırması lazım orada kalıyordu cumarteside calisior bugün sabah kalkmış demiş onu almaya gideceğim ailesine biz o konuşmayı yapmadan babasi aradi kızım ne zaman geleceksin niye böyle yapıyorsunuz sen 1 dersin o 2 der kötü yerlere gider birbirinizi alttan alın kızım böyle yapmayın seni almaya gelecekti niye gelmedin dedi bende beni almaya gelmedi beni aradı baba dedim telefonda heralde ters konuşmuşsun o yüzden gelmemiş dedi bende ben birswy demedim tersleyecek baba dedim gelmedi dedim. neyse kaynanam aradi niye böyle yapıyorsun arabayı size alıyor sizin için kuyumcuda herkesin önünde ona ters davranışsin aramış gelmiyorum demişsin felan dedi bana yüklendi bak gönderiyorum geliyorsan gel gelmiyorsan gelme sen bilirsin dedi bende kendisi bilir dedim... neyse bugünde gelmedi. sabah sadece aradi gelmiyorum dedim gelmedi yani başkası olsa telefonla qramaya gerek ykk gelir sorun ne der kızgınlığı almaya çalışır ya da ne olursa yuz yüze konuşulur gelmedi gelmiyorum demişim bence bahane. demekki bu kadar sevmiş ben dolandirliyorduk hala saniyesinde başka arabalara bakmaya devam etti tabikide kizacagim. ve evler yakin arabyala 10 dakika onu almaya gidecem duyup gelmiyorum dedim diye gelmemesi.. ve hamileyim karnim burnumda beni üzüntüye sinire katması keyfine bakması... demekki bitmesini istiyor dertleşelim diye yazdım sizin fikirleriniz nedir :)
İçimi dökeyim dedim?