İçimi dökmeye geldim?

Baştan söyliyeyim çok uzun bir yazı olacak. Öncelikle herkesin mi evinde maddiyatla ilgili sorun oluyor yoksa bizimki tek mi? Babam emekli annem ev hanımı 3 kardeşiz 3ümüzde okuyoruz ve evde her gün para ile ilgili kavga çıkıyor. Annemle babam hergün kavga ediyorlar bazen çok büyük oluyor yakın zamanda yaptıkları kavgada babam elini kırdı sonra odaları ayırdılar 1 aydırda böyle. Boşanmıyorlar küçük kardeşimi bahane ediyorlar ele rezil oluruz diyorlar. Oysa onun psikolojisini daha da bozuyorlar. Ben stresli bir insanım annemin hergün isyanlarını dinlemek zorunda kalıyorum. Cildim aşırı bozuldu artık aynaya bile bakamıyorum doktara giduyorum hiçbir şey fayda etmiyor. Hayattan soğudum. Babam hergün evde yatıyor. Hiçbir şey yapmıyor. Ne güzel üniversiteye gitmiştim kurtulmuştum şu evden şimdi geri geldim hersey berbat. Ortanca kardeşim zaten sorunlu itlik serserilik peşinde onuda onlar bu hale getirdi. Küçük olan için çabalıyorum ama onu da bozucuklar. Daha şimdiden annem tarafından psikolojik şiddet görüyor en ufak hatasında annem sen daha beter olacaksın diye üzerine yürüyor. Ailevi sorunlarımı burada anlatmam hiç doğru değil biliyorum ama ben artık uyuyamıyorum bile. her şey gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor. Aile denilen şey neden bu kadar zor.

İçimi dökmeye geldim?