Erkek arkadaşım ınstagramından kızları silmeme tepki gösterdi kim haklı?

1 seneye yakındır ilişkimiz var. Kasım gibi başka bir kızla böyle flörtözümsü mesajlarını gördüm. O zamana kadar onu asla sıkmadım. Demek ki saldım çayıra mevlam kayıra olmaması lazımmış. Çokta güzel bir kadın ve iyi bir insan olduğumu söylerler. Geçen gün sildirdiğim bir kızın profiline girip tekrar bakmış. Yine sinirden oturup ağladım bağırdım çağırdım. Hepsini tek tek silicem görürsün falan dedim. Baktığı kızda doktor erkek arkadaşım da doktor. Afedersiniz ama şey görünümlü bir kız. sildiğim kıza ne bakıyorsun? Arama geçmişinde kaç kız varsa hepsini sildim. arkadaş falan dinlemedim. Tavır aldı bana. Köşeye sıkışmış hissediyormuş. Zaten bir şey yapmıyormuş. O bana böyle mi yapıyormuşmuş. Bana karışmıyormuş bu kadar müdahil olmuyormuş. Evli arkadaşları bile benim yaptığımı yapmıyormuş. Ben de sen zamanında ne yaptığını biliyorsun dedim. O zaman o kızla konuşmalarında salmıştım seni bak ne oldu dedim. Bağırdım çağırdım ağladım. Daha sonra yumuşadı ve benim konuşmalarımın tepkilerimin çok olduğunu sileceksin edeceksin dersen emir verir gibi ona kızdım dedi. Sildiğim bir kızda arkadaşıymış ona tavır aldı. Bende elalemin kızları benden benim rahatsız olmamdan daha mı önemli dedim. Kim haklı? Benim zaten önceden güvenimi kurdu. Üstüne bir de sildirttiğim bir kızın gitmiş tekrar profiline bakmış. Ne yapayım ben şimdi?
Erkek arkadaşım ınstagramından kızları silmeme tepki gösterdi kim haklı?