Arkadaşlar çıldırıcam konu erkek arkadaşımın instagramda kızlara beğeni atması bundan hoşlanmıyorum dedim ayıp olur dedi?

Erkek arkadaşım toplamda 38 adet kız takip ediyor bunlardan 8 tanesi akraba olsa geriye kalan 30 kız sosyal medyadan tanışıp takipleştiği kızlar. Biz flört ederken bana demişti ki ileriki zamanlarda instagram hesaplarınıza çeki düzen verelim hatta sana şifremi veririm istediğini silersin demişti. Kendisi hesabındaki bu kızların neredeyse hiçbir fotoğrafını es geçmeden hep beğeni atıyor bende bugün bu konuyu açtım rahatsız olduğumu söyledim bana ne dese beğenirsiniz hepsini tanıyorum beğenmezsem ayıp olur dedi 😅😅 hepsini nasıl tanıyabilirsin ki diye sordum tanıyorum dedi sen böyle saçma sapan şeylere takılma dedi benim beğeni atmam bir şey ifade etmiyor ki anasayfama düşüyor ayıp olmasın diye beğeniyorum geçiyorum dedi aşırı derecede sinirlendim telefonu iyi geceler deyip kapattım. O an sinirden aklıma "sen bana flört ederken şifremi sana veririm istediğimi çıkartırsın derken bu kızlara ayıp olmayacaktı da şimdi beğeni atma demem mi ayıp olucak" demek aklıma gelmedi işteeee 🤬🤬

Arkadaşlar çıldırıcam konu erkek arkadaşımın instagramda kızlara beğeni atması bundan hoşlanmıyorum dedim ayıp olur dedi?