Gecmisimi unutamiyorum her sokakta evden adimimi attigin her yerde köşelerde caddelerde marketlerde ya her yerde anım var. Evimizin onunde saka gibi ama öyle. 8 yıl dile kolay hata ikimizindi hayirlisi degilmis olmadi tek tarafli bir sey diyemem bitti ama nasil unutulurki? Kendisi baska sehirde atlatması daha kolay olur yaklasik 1 yil gecti usutunden unutamiyorum hayatima birini alamiyorum bu nasil gecer ki
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ortam değiştir… adam evlendi mi
Ben evlendim bosandim sjjaj guldugume bakma
Aaa o nerede? Çocuğun oldu mu
Hayir olmadi cok hatasi oldu bana cok yaraladi kirdi bircok sey duydum okudum artik katlanamadim ayrildm 4 5 ay sonrada evlendim ama mutlu hir evlilik degildi 2 taraf icinde ve erkenden bosandik. Ama is isten gecti tabi o yuzden iki tarafta hatali yazdim zaten cok sey vardi ona yapma dedigim ne dusunuyosan her seyiyle yanunda oldum ben aslinda oda oldu ama beni hic dinlemedi hep tii ye alindim. En son cok yalvardi ama is isten gecmisti aslinda yeniden olmak istemiyorum bunu istemiyorum sadece anıları unutmak kalbimi baskasina acmak istiyorum ama olmuyor
Bence adamdan değil, evliliğinin travmasından, erkeklere güvenin kalmadı
Bilmiyorum hepsi olabilir cok sıkıntılı bir dönemdeydim sana anlatamam pskolojim maf olmustu artik hickimseyi etrafimda gormek istemiyordum ailemdeki kavgalar işteki baskılar birde ustune iliskim bir turlu dogru gitmiyodu allah var ne zama alo desem gelirdi severdi ama burada yazamadigim com seyi vardi. Sonra biri cikti gel gidelim kacalim dedi kacarak evlendim o an sanki kurtulurmusum gibi geldi ama oyle olmadi simdi hayat dahada koty benim icin. Ailemin guvenide kalmadi. Arkadasimda kalmadi. İsimde kalmadi. Her yerde anım var resmen boğuluyorum ama anlayan yok yemin ederim. Birde üstüne suçlu benmisim gibi herkes o dahil herkes arkamdan gülmeye konusmaya basladi resmen pskolojim maf oldu niye diyorum kimse beni cidden anlamiyor? Acaba ben kotu biri miyim ki
Saçmalama sana bir şans daha verilmiş. Herkese nasip olmaz. Kötüyü gördün, şimdi istediğin gibi kurma şansın olmuş ve genç yaşta. Bence bunun değerini bilmelisin.
Kimse senin ne yaşadığını bilemez, o nedenle de onların sözler ile harekwt ederek çözemezsin. Değer verdiklern için uğraş ama ezilme. Özür dile çünkü üzgünsün ama af dileme. Özellikle ailenden, seni onlar yetiştirdi, sen onşarın aynansısın
Bisi diycem peki unutur muyum?
Hayır unutmayacaksın, unutmak istememelisin. O aenin gerçeğin, geçmişin, aeni olgunlaştıran şey. Kocanıda eski aevgilinise eski şimdi hata görünen tecrübeleriini. Sadece anlayacaksın, kendi parçan olduğunu kabulleneceksin
Sizin yas kacti
32
Neden
Herkesinde 32 cikiyo sjsjsj
Olgun cevaplardi o yuzden yargilamadinizda hic
Sen kaçsın ki🥴 buarada çok okurum
22
Huh ne zaman sevgilin oldu, ne zaman evlendin, ne zaman 8 sene geçti🥴
Cocukluk aski iste ve cocukluk aklı iste
Geçmişte yaşamayı bırakmalısın
Bunu herkes diyor ama nasil olucak ki dusunsene 8 yilin burada onunla gecmis tasinma imkanimda yok allahim atansam bari biyerlere cok fena oluyorum eve kapiyorum kendimi disari cikmaya korkuyorum
Kpss mi çalışıyorsun? Bu senin zayıflığın onun gittiğini tek olduğunu kabullen
O degil ben gittim sorunda bu maalesef
Niye gittin
Yukariya yazdim dolu dolu
cok hatasi oldu bana cok yaraladi kirdi bircok sey duydum okudum artik katlanamadim ayrildm 4 5 ay sonrada evlendim ama mutlu hir evlilik degildi 2 taraf icinde ve erkenden bosandik. Ama is isten gecti tabi o yuzden iki tarafta hatali yazdim zaten cok sey vardi ona yapma dedigim ne dusunuyosan her seyiyle yanunda oldum ben aslinda oda oldu ama beni hic dinlemedi hep tii ye alindim. En son cok yalvardi ama is isten gecmisti aslinda yeniden olmak istemiyorum bunu istemiyorum sadece anıları unutmak kalbimi baskasina acmak istiyorum ama olmuyor
Sen de başkası ile evlen
Önüne bakmalısın her şey devam ediyor