10 yıl olacak..
Birini seviyorum. Ama sanki kalbim ruhum ona bağlanmış gibi. Kopamıyorum çabalasam da olmuyor nedenini çözemedim. Öyle çok seviyorum ki bir sözünü bir bakışını dönüp dönüp anımsatıyorum kendime unutmamak için, 🥺. Bazen hayatın akışına bırakıyorum kendimi Diyorum bu sefer koptun en ummadık anda en akla gelmez şekilde karşıma çıkıyor.
Sosyal medya kullanmaz. Dolayısı ile ondan bir haber olurum çoğu kez. Ama şu son 1 haftadır o kadar çok özlem var ki içimde. Sizce neden böyle oluyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen gerçek aşıksın işte ben de birisini seviyorum 4 yıl oldu kopamiyorum
Olmuyor. Denedim ama bana adım atan insnalardan bile onu bulmak istedim bunu farkettiğim an kendimi çektim asla bu kadar karaktersiz olamazdım. Benim için çok özel biri.. Onu özlüyorum
Evet maalesef olmuyor dediginiz gibi ben de unuturum sanıyordum unutulmuyor demek ki sizin 10 yıl olmuş unutamamissiniz evlenme şansım da yok unutamıyorum da offf
Neden sizce bu kadar bağlılık?
Ben şuna inanıyorum, sanırım içimizde bir boşuk var çok derin bir boşuk ve o yeri doldurabilir insana bağlanıp onda kalıyoruz. Bu benşm için ciddi anlamda güvendşr. Bana güven vermişti. Belki sizin için farklı bir şeydir
Biraz dertleşelim mi musaitseniz siz de
Sevgili olabildiniz mi six uzaktan mi sevdiniz
Soru altında elbette. Sizi dinlerim
mesaj yazsanız konuşmamız bitince engellersinix
O şekilde uygun düşmez
Neden ki ne zararımiz olacak birbirimize anlamadım al tarafı yazidscaz burs gibi
Ben bu siteye milyonda bir girer kafama takılan ufak tefek şeyler sorar çıkarım. Ama gördüğüm kadarıyla çok saçma kişilikler var. Hali ile imtina gösteriyorum.
Yani bunun bizim konuyla ne alakası var neyse iyi geceler size insallh unuturuz ikimiz de sevdiğimiz
Hayırlısı ne ise gözümüze gönlümüze ruhumuza denk olsun inşallah
Amin
Yaşınız kaç sizin evlilik dusunmuyormusunuz
23 şu durumda sadece okulum ile ilgileniyorum.
Himm dahs ufakmisin sen zaten insallh onu unutturacak biri çıkar karşına
Sorun ne biliyor musun, unutmaya kıyamıyorum. Gözümü açtım onu gördüm, 10 yıl olacak bu gözler hala onda. Ama bir adım bile atmıyorum
Uzaktan seviyorsun dimi onun haberi yok 13 yaşında mi sevdin onu yani
Lisenin en başında. Onun haberi var. Karşılıklı bir durum olmasına rağmen o hep sınırlarını korudu. İnançlı biridir. Bana ileri düzeyde bir şeyin yanlışlığını güzellikle anlattı. Ve o hali ile Allah'a bırakalım dedi. Bizden bir şeyler bekleyen insnalar var dedi. Onu anladım haklıydı ama ben ona göre daha toy kalmıştım. Aynı yaş olsa da o çocuk çok daha olgundu. Sosyal medyası yok. Haber almıyorum. Ama garip bir şekilde tam ondan koptum dediğim yerde telefonda keşfette dini bir yayında izleyiciler arasında karşıma çıktı
Aklım almıyor. Üzülüyprum
Vay be nasibe bak nerde gormusun benim. durum daha da karışık ama ben görüyorum en azından sen goremiyorsun
Sizinki?
4 yıl da az bir zaman dilimi değil
Benimki biraz Ilgın ozelimi görsünler istemiyorum o yüzden burdan konuşmayalım dedim size kusura bakmayın
Farklı bı yeri var bende sizin de öyle tabi ama güzel duygu genede ben memnunum
Evet ben de şaşırıyorum zaten neden unutamıyorum diye karşılık da vermedi anlamadım bişey yaa
Anlıyorum profiliniz gizli de değil
Evet değil TK et yaziyim size isterseniz orada içimi dökerim sixe
Yazdım görünüz mü?
Evet yazdim
Kara sevdaya tutulmuşsun
🥺Ne olacak
Ya kavuşacaksın ya da 🥲
Deme öyle 🥺
Eski sevgilinmi
Hiçbir zaman sevgili olmadık canım o kadar zarif ve ince bir bağ söz konusuydu ki anlatamam.
Zarif ve ince bag okadar naiftirki incitmeye kiyamamissin zaman herseyin caresi derler ama olmamis bence bi konuş eger redderse unutursun eger karşılık bulursan senin icin daha hayirli olur kuzum
Çiçek gibi hissederdim kendimi. Sesinin tonu bile sadece bana değişirdi. Hiçbir kızla göz teması bile kuramaz ama sınırlarını sadece bana genişletirid 🥺. Onu çok güzel hatırlıyorum ve unutmaya kıyamıyorum
konuş onla
Adım atmam. Atamam. Ona atacağım tüm adımları attım. Sevdiğim kadar da kırgınım. Bana ulaşabilir o adımlayana kadar adım atamam. Gururumdan daha evla değil