Kendime benzeyen biriyle hayatımı birleştiririm. Zıtlıklıklar cazip gibi gözükse de ileride pek çok anlaşmazlıklara davetiye çıkarıp işin içinden çıkılmaz bir hal alabiliyor.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Çiftin birbirinin eksik yanlarını tamamlaması daha mantıklı geliyor bana. 😇
Sizin düşünceniz tabi bana da iki kişinin birbirlerinin eksik yanlarını tamamlamak için beraber ve aynı mantıkla hareket edip empati yaparak çözüme kavuşturmaları daha mantıklı geliyor.
Kendine benzeyen biriyle ilişki kurarsan, her zaman kazanırsın, yoksa sen dengesiz o, dengeli olursanız bu sefer de sürekli kavga edersiniz. Sadece bir örnek verdim... Herkes kendine benzeyen birini ister emin olun.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ama ikisi de saf iyi niyetli olursa çevresiyle nasıl baş edecek? Denge için birinin uyanık olması lazım? İki taraf çekingen olursa hayata nasıl karışacaklar? Birinin girişken olması gerekir. Diye düşünüyorum ben.
Kolay değil deyip işin içinden çıkıyorsun. Kolay olanı seçiyorsun. Bu hayatta hiçbir şey kolay değil. Bir şeyleri elde etmek istiyorsan çaba harcamalısın. Armut piş ağzıma düş olmuyor ne yazık ki. Kolay ya da zor eğer bir şeyleri istiyorsan çabalayacaksın. 😇
İki tarafta uyumlu, anlayışlı ve sağduyulu olduktan sonra sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Fikir ayrılıkları her ilişkide olacaktır. Mühim olan bunun üstesinden gelebilmek, orta yolu bulabilmek diye düşünüyorum ben 😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendime benzeyen biriyle hayatımı birleştiririm. Zıtlıklıklar cazip gibi gözükse de ileride pek çok anlaşmazlıklara davetiye çıkarıp işin içinden çıkılmaz bir hal alabiliyor.
Çiftin birbirinin eksik yanlarını tamamlaması daha mantıklı geliyor bana. 😇
Sizin düşünceniz tabi bana da iki kişinin birbirlerinin eksik yanlarını tamamlamak için beraber ve aynı mantıkla hareket edip empati yaparak çözüme kavuşturmaları daha mantıklı geliyor.
Umarım nasip olur öyle bir ilişki 😇
İnşallah bakalım hayırlısı
Kendine benzeyen biriyle ilişki kurarsan, her zaman kazanırsın, yoksa sen dengesiz o, dengeli olursanız bu sefer de sürekli kavga edersiniz. Sadece bir örnek verdim... Herkes kendine benzeyen birini ister emin olun.
Ama ikisi de saf iyi niyetli olursa çevresiyle nasıl baş edecek? Denge için birinin uyanık olması lazım? İki taraf çekingen olursa hayata nasıl karışacaklar? Birinin girişken olması gerekir. Diye düşünüyorum ben.
Yanlış düşünüyorsun ama saygı duyarım. Karar sizin deneyin görün uyumlu mu uyumsuz mu:)
Doğru- yanlış göreceli kavramlardır. 😇
O, Güzellik olacaktı
Farklı olsun isterim benim eksik olduğum yerde k baskın olsun. Aynı olursak olmaz.
Kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum. Biri diğerinin eksik yanlarını tamamlamalı.
Evet öyle umarım buluruz.
Umarım😇
Zor ama :/
Ben pes ettim şahsen yoruldum
Öyle deme, zamanı gelmemiştir belki de😇
Bilmiyorum sadece yorgunum gerçekten daha fazla uğraşamam
Yorulduğunda bir mola verir dinlenir sonra çalışmaya devam edersin. Sadece bir moladasın. Elbet yorgunluğun geçecek.😇
Sen nasıl bi kadar iyimsersin?
İnanıyorum sadece 😇
Tebrik ederim ben de inanmak istiyorum.
İnan öyleyse 😇
Bu kadar kolay olmuyor işte :/
Bakış açını değiştirmelisin. 😇
O da kolay değil iyimser peri
Kolay değil deyip işin içinden çıkıyorsun. Kolay olanı seçiyorsun. Bu hayatta hiçbir şey kolay değil. Bir şeyleri elde etmek istiyorsan çaba harcamalısın. Armut piş ağzıma düş olmuyor ne yazık ki. Kolay ya da zor eğer bir şeyleri istiyorsan çabalayacaksın. 😇
Haklısın 👍
😇
Teşekkür ederim ⭐
Rica ederim😇
⭐💫
Bana benzeyen insanlarla daha iyi anlaşıyorum diğer türlü sıkıntı
Bence biri diğerinin eksik yanlarını tamamlamalı.😇
Sevgiden çok saygı duyan biriyle
Sevginin de saygının da yeri ayrı bence. 😇
Sevgi olacak zaten saygı ağır basmalı
Uxun ilişki için şart şapşart
Doğrudur 😇
Zıt kutuplar birbirini çeker bu kadar basit 🤷
Mantıklı olan da birbirinin eksik yanlarını tamamlayabilmek bence.🌁😇
Yani tabiki ortak kararlar zevkler anlasabilmekde önemli ama durum bu enazindan benim gördüğüm bu etrafımda 🤷
😇😇
Kimseyle birleştirmemelisin
Benzeyen
Bence biri diğerinin eksik yanlarını tamamlamalı.😇
Ama sürekli fikir ayrılığı oluşabilir
İki tarafta uyumlu, anlayışlı ve sağduyulu olduktan sonra sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Fikir ayrılıkları her ilişkide olacaktır. Mühim olan bunun üstesinden gelebilmek, orta yolu bulabilmek diye düşünüyorum ben 😇
Evet çok haklısın
😇