Merhaba
Bu cümlenin sizde yarattığı duygu ne oluyor gerçekten.
Kalbinizi kolayca kırdıkları için mi seviyorlar?
Bu cümlenin sizde yarattığı duygu ne oluyor gerçekten.
Kalbinizi kolayca kırdıkları için mi seviyorlar?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
O yüzden mi ilk kırdıkları yer kalp oluyor :)
Kalbini seviyorum diyenler ilk ayrılık ta güzel ya da yakışıklı biri arayışına giriyor. Neler görüp, duyuyoruz. Lafım herkese değil benim görüp, duyduklarıma tabi ki.
Eskiden olsa inanırdım da artık kanmıyorum böyle kelime oyunlarına. Ben çünkü sadece kalbimle yaşamıyorum o ilişkiyi aklım da var :)
Gelmiyor. Eksik bir şeyler olduğunu hissediyorum. Bu cümleyi duyduğumuz an mutlu hissetmemiz lazım ancak hissedemiyoruz. Çünkü duygu yönünden eksik hissettiriyor bu söz. Hiçbir anlamda samimiyeti yok.
Kalpte sevilir elbette ama sadece kalp seven insan yok denecek kadar az.. Bütünüyle seviyoruz hepimiz kimse kimseyi kandırmasın.. Gözümüze gönlümüze hoş gelsin istiyoruz.. Keyifli günler..
Çok uzun süreli bir ilişki içindeyken bunu söylüyorsa evet inanırım fakat daha ilk baştan söylemeye kalkarsa uzaklaşma isteği duyacak kadar yapay gelir bana bu tarz söylemler. ..
Teşekkür ederim kuzum.😏❤️❤️
Cevap
15Cevap
Sadece bunu laf olarak söylerse eğer bana hiç samimi gelmez. Hareketleri ve tavırlarıyla bunu bana göstermeli. Anca o zaman samimi bulurum
Öyle diyen biri olmadı. Seni seviyorum diyen biri de yok. Kedim miyav diyor, bence beni sevdiğini gösteriyor 😂😂
Kıymetini bilin :)
Bana çok samimiyetsiz geliyor... sonuçta insan dış görünüş olarak ısınmadığı birinin içini merak etmez...
Belki de dış görünüşe önem vermiyor?
Öyle bir ihtimal tabiki var ama o ihtimali gerçekleştirecek kişi sayısı oldukça az..
Bırak kalbi sevilmeyi hak eden insan yok bunu bilir bunu söylerim sevmeyi bilmeyen insanlarla dolu her taraf
Ben de kendi kalbimi seviyorum sağol ama önemli olan hissettirmen hissettirmiyorsun ki canısı özünle sözün bir değil.
2 ay sonra başkasıyla günaydınlaşacağı güne kadar kalbimizi seveceklerdir. Sonra onun kalbini severler, onun için ölürler.
Seni çok beğenmiyorum ama iyi olmanı seviyorum demenin kibarcası işte biraz üzücü geliyor bu bana
I ıh geçti o devir kimse kimsenin kalbine bakmıyo 😅
Hayır çocum, birisinin dışını sevmeden içini merak etmiyosun ne yazık ki !
Aslında ben senin memeni seviyorum demek istiyorlar.
Hep aynı hikâye, hep aynı versiyonlar ya.
Külliyen yalan, kalbimle mi sevişecek 😂
Hiç samimi gelmiyo, aksine itici gelir. Daha önce oldu..
Artık hiçbir şey samimi gelmiyor. Kaldı ki aşk sevgi gibi hisler.
Tabiki hayır herkes ten vücüt ve sekse bakar..
İnsan sevdiğini kırarmış. 😬
Genelde 1.55 lik kızlara söylenir bu
Samimiyetsizlik bağırıyor
Geç bu ayakları kızım derim shjjhkasnabshgsa
Samimi olabilir de. Kişiye göre değişir.
Bu cümleyi kullanan birini hiç duymadım.
Bilmem hepsi degil sanirim
Hayır, gelmiyo
Yalan dolan.
Hayır gelmiyor
Hayır gelmiyor
Yalan yalan🤗
Doğruları var
Samimi bulmuyorum.
Yalan bunlar
Yalan hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?