Tanımadığım kişilere kişisel olarak yazmaktan hiç hoşlanmıyorum. Öncesinde bir şekilde bir yerde samimi olmuş olmamız, ortak bir geçmişimizin olması ya da bir ortaklığımızın bulunuyor olması lazım. Ayrıca yazışma başlatan biri değilim. Karşımda ki; Aaa sizi geçen şurada gördüm.. Bu siz miydiniz, burada mı yaşıyorsunuz diye nesnel ve gerçek örneklere dayalı olarak benimle konuşması gerekir. Önceden görmediğim, görülmediğim, beni tanımayan ve tanıyamayacağım biriyle İnternetten rastgele tanışmak, yalan dolan ve beladan başka bir gerçeği getirmez. Zararlıdır, zarar verir.
ben de bu ''selam'' ya da ''merhaba'' takıntısını anlamıyorum. ''ne haber toprraaammm? '' mı yazılsın yani nasıl ki telefon açarken '' alo'' diye bir hitap sözcüğü kullanıyorsak merhaba da böyle bir şey işte. ondan sonra ilgi çekici ya da cevap alıcı bir yöntem bulmak tabi ki beceri ve yaratıcılık işi.
"Bir şey sorabilir miyim" dendiğin de nezaketen buyurun diyorum. Mevzu sorulan konunun dışına çıkıp, birden bana geliyor. Bende bunu sevmiyorum. İyi günler ya da iyi akşamlar diyorum, sohbeti kapıyorum.
Kadın cesur olmalı, direk seni tanımak istiyorum dese ben okeyim. :)
Peki insanlar sana niye yaratıcı olmak zorunda olsunlar? Sen kimsin? Sen insanlara tanışmak için yaratıcı mesajlar atıyor musun? Atmıyorsan böyle bir hakkın yok.
Güzel soru. İlgimi çekmesi için benim ilgi alanlarımdan birini seçerek konuya girmesi hem avantaj hem de benim gözümde onun için artı puan olur. Tabii sonrasında bu bahsettiği konularla ilgili ne kadar bilgili olduğunu da küçük bir testle öğrenip; konuşmaya devam edip etmeme konusunda net bir karar veririm.
Az bir şey samimi olmak gerekli kişisel iletişimin temel kuralı selam ile başlar yıl vb olmuş söylemi nin asıl sebebi samimi olmamak sadece Biz çok kıymetli toplumuz yeryüzünde nereye gider isek gidelim selam veririz akabinde 40 senelik dostumuz da olsa selam vermediği anda bu dostluk sorgulanır zaman dönem ne olursa olsun kişinin özü bir sözü birdir selamı olmayanın kendi de olmaz almam etmem diyen olmuş al önce veren adam sa insan görür adamlık yoksa ederini bilir
Yaratıcılık mı 😅😅 sen ne kadar yaratıcısın gösterde senden öğrensinler sana yürümeye çalışanlar iki kelimeyi bir araya getirip konuşamayan kadınlar yaratıcılık bekliyor 🤣🤣
Not: erkekler kaldırmayın karşı cinsin dotunu kendilerini bir şey sanıyorlar sonra
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benimde ilgimi çekmesi lazım cevap vermem için. Sıradan mesajlara bakmam. Gerçi sosyal medya kullanmadığım ve burada da çok takılmadığım için mesaj da gelmiyor. Şu an bu soruda bulunmamı bile saçma bulmaya başladım. Benlik bir durum yok gibi görünüyor. 😁 Resimdeki arkadaş baya yaratıcıymış aslında ama ben olsam ona da cevap vermezdim. Yürümek ne kaba bir tabirdir öyle. 😁
Çoğu erkek bir kadınla nasıl konuşulur bilmiyor. Ama kendilerine sorsan hepsi kendini mükemmel kral sanıyor 😁😂 Hangisinde yaratıcılık var ki. Olsa bile o erkek kesin playboy dur kızdan kıza atlıyordur tecrübe edinmiştir.
Yürümek için selam yazmam. Ama yaratıcı olayım derken de kendimi küçük duruma düşürmem. Ben arkadaş gibi konuşmaya başlar. Sözlerimle onu kalbinden vururum. Ee boşuna tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır dememişler.
Bazı kızlar netten bu tür mesajları alınca bir yerleri kalkıyor Mesele netten mesaj almak değil Adamların amacı zaten belli Mesele gerçek hayatta erkeklerin dikkatini çekmek Lütfen kibirlenip iyi erkekleri kaçırmayın Aziz kız milleti
🤣🤣🤣 demin bir tanesi şey yazmış “ sen yaptırıyor musun “ Bende cevap olarak size ilkokulda nesne kullanmayı öğretmiyorlar mı dedim 🤣🤣🤣 selamı sabahı geçtim de gramer şart be…sonra öyle alay konusu oluyorlar
instagramdan az önce tanımadığım hıyartonun birisi mesajlarına cevap alamadı diye bana bu ne asabiyet yazmış 😂😂 yahu tek harf yazmamışım nerden anladı acaba 😂😂😂
Merak uyandırsın, dikkatimi çeksin ve tabii ki ayarında konuşsun, laubali olmasın yeterli. Geçen birisi nude atmış ve sonrasında pardon yanlışlıkla oldu yazmış. 😂 yemezler 😉
Ne bekliyon k. ıçı kırık türk kızı bu yaptığını elin gavurları yapmıyor selam yazmayınmış acaba sizlerin g.. otlerini kaldirmak icin daha afilli ne yapılacak yani
Ortak bir arkadaşımızın olması gerekir. Çok ciddiyim... Sadece tanıdığım, çevrem tarafından tanınan birinin mesajına geri dönüş yaparım. Diğer insanların mesajlarına hiçbir şekilde yanıt vermem.