Lütfen okuyun😞?

Lütfen okuyun..😞Arkadaşlar 3 yıllık evliyim. Ama bu 3 yılda okadar yıprandık ayrı kaldık ki.. kaçarak evlendik düğünümüz olmadı onun babası istemediği için.. bu yüzden eşim ailesiyle küstü bütün akrabalarını sildi. Bizde başka şehirde bi yuva kurduk kendimize bu arada 9 aylık bebeğimiz var şu an. Kurduğumuz yuvada 1 hafta kaldık onu bir konuda yanlış anlayıp aldattığını düşünüp bi anlık sinirle evden çıkıp gittim. Oda bunu kaldıramadığı için ailesine geri dönmüş. Tam 5 ay ayrı kaldık Bende kendi aileme döndüm davamı açtım tam boşanma eşiğindeyken boşanmaya 1 hafta kala araya büyükler girip barıştırdılar bizi. 4 aydır beraberiz ama okadar kavga ediyoruzki her seferinde onu terkettiğimi yüzüme vuruyor ama ben aldattığını düşündüğüm için terkettim o evi. Sevdiğinden eminim çokta seviyorum ama hiçbirşekilde anlaşamıyoruz fikirlerimiz çok farklı.. Onunda beni sevdiğini biliyorum ama kavgalarda ağza alınmayacak şeyler söylüyor artık kaldıramıyorum 😞Aileme gitsem onu özleyeceğim boşanmak istemiyorum ama gitmesemde kendimi çok değersiz hizsediyorum..
Lütfen okuyun😞?