Vazgeçebilmek kolay mı?

Evet arkadaşlar ben bugün vazgeçtim. Bir zamanlar sesine aşık olduğum, yüzüne bakmaya utandığım adamdan vazgeçtim. Sesine hasret bıraktı hep. Uzun zaman sabrettim, ağladım ama pes etmedim. Hep güzel günlerin geleceğine inandım çünkü. Çabaladım hep ona destek oldum ama olmadı. Ben her türlü zorluğa katlanmaya da razıydım. Bir kitap yazmaya başlamıştım aşkımızı herkese duyurmak istedim. Yazıyordum da ama o bu hikâyede yer almak istemedi. Yazdığım her sayfayı tek tek yaktım. Çünkü tüm umutlarımı, hayallerimi bir kenara attı. O aradığında ya da mesaj attığında küçük bir çocuk gibi sevinen o küçük kız bugün büyüdü ve hayatın, insanların acımasız olduklarını öğrendi. Sesine hasret olduğu adamın şimdi bir saniye bile sesini duymaya tahammülü yok. Ben zaten hep duvar örmüştüm kendime kimsenin aşmasına izin vermiyordum ta ki onu tanıyana kadar. Ama şimdi o duvarları yıkıp geçti. Geride güvensizlik, pişmanlık bıraktı bana. Benden gülümsemelerimi çaldı. Uzun zamandır gülmeyi unuttum. Ben artık vazgeçtim direnmekten. Yoruldum ve pes ediyorum. Artık hissizleştim, kimseyle samimi konuşamıyorum biri bir şey söylese inanasım gelmiyor. Sanki tüm sevgimi onda harcamışım gibi. Bir başkasını sevmek istiyorum beni sadece ben olduğun için sevebilecek, beni merak edecek bedenimi değil. Keşke buradan çok uzaklara gidebilsem. Bilmiyorum bir daha birini sevebilir miyim artık sevilmek istiyorum ama artık aşka inancım kalmadı. Okuyan herkese teşekkür ederim. İçimi dökmek istedim sadece.
Vazgeçebilmek kolay mı?