Beni arkadaşının çocuğuna ayarlamaya çalışıyor oysa bilmiyor ki ben erkekleri sevmiyorum ama bunu ona pat diye söyleyemem ki napacağım o çocukla görüşmem konusunda ısrar etti çocuğu eve çağırdı kaynasalim diye gerçekten çok iyi bir çocuk melek gibi biri annemin ona boşuna umut vermesini istemiyorum ve artık beni elden çıkarmak için birilerine paketlemeye çalışmasından bıktım. Napacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
O biraz da annenin nasıl biri olduğuna bağlı, zihniyetini en iyi sen bilebilirsin. Kendi işin, maaşın, paran, evin varsa, ve ona muhtaç değilsen istediğin gibi söyle, istediğini yap, sana zarar veremez pek.
Ama onlara bağımlıysan bu durumda dikkatli olman gerekli. Sana zarar verebilir, seni zorla "düzeltmeye" çalışabilir, hayatını eziyete çevirebilir.
Ben kendi ailemi son derece modern ve düzgün insanlar sanırdım, ama benden haberleri olduğunda resmen o kadar kötü davranmaya başladılar ki evde odamdan çıkamaz oldum artık yorulduğum için eziyetlerinden.
Şu anda hala ekonomik olarak baskı yapıyorlar. Mezuniyete gün sayıyorum.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bakın biri vardı aynıydı annesi hiç rahat bırakmamış biriyle tanışmış EVLENMİŞ 1.5 yıl sonra boşanmıştı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet benden bir erkekle evlenmemi bekliyor ama ben erkeklerden hoşlanmıyorum ve asla da evlenmem
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Annene soleme bence sana baski yapar hayatı zindan eder anlayışlı bir ebeveyn olmaz.
20 YorumlaAilene durumu anlatsan daha çok baskı yapacaklar çocuğa anlatsan ne çıkacak altından belli değil zor durum
00 Yorumla
+1 yılEscinselsin zaten cocugu istemiyorsan istemiyorum de
00 Yorumla
+1 yılÇocuk gelince onu kaçır evden. Kötü davran
02 Yorumla
Soran+1 yılBu olmasa başkasını ayarlamaya çalışır annem hep bunu yapıyor
- +1 yıl
:) zaman kazanırsın. olmadı birine vercen artık
Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Wauw cesur hareketler
02 Yorumla
Soran+1 yılNe cesur
+1 yılKız kıza sevişemezsiniz olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Biseksuel olursan herkes mutlu olur
00 Yorumla
+1 yılSöylesen yine evlendirmeye calisacak..
01 Yorumla
Soran+1 yılHer türlü evlendirmeye çalışıyor
Yaşın kacki
02 Yorumla
Soran+1 yıl22
Bence söyleme anlamalar, senin durumunu anlıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sürekli bana erkek ayarlamasından bıktım.
+1 yılPeki sevgilinle birlikte oldunuz mu hiç
00 Yorumlasevgilinle kaç evden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleyin
00 YorumlaSöyleme bnce
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri