Bir sene önce internetten ortalama tipli, mimar ve dindar biriyle tanıştım. Buluşunca anladım ki terbiyeli, efendi erkekler de varmış. Keşke sevgili olabilsek, serserilerden bıktım 🥺 1 senedir arkadaş olarak konuşuyoruz. Şuana kadar kinlenmediğim tek erkek, ilk defa bir erkek bana yanlış yapmadı Sizin internetten buluşunca beklediğiniz gibi çıkmadığı oldu mu?
Buluşmadan önce görüp duyarak tanıdığım biri olmuştu, doğru biri diye düşünüp buluşup sevgili dahi oldum ama çift kişilikli kazık atma peşinde biriymiş meğer. Uzunca bir sürede sömürdü cömertliğimi imkanlarımı, bildiğim halde vijdana gelir o da beni sever diye umdum onun için yapmadığım şey kalmadı ama daha yapabileceklerim için hicbir seydi o yüzden kaybımı düşünmüyordum bile. hain hep hainmiş meğer onu anladım. internet bir iletisim aracı, her yerde aynı kisi olarak kalmayı basaranlar var, is hayatımda mevcut örnegin. burada internete suçu atamam, yamuk yapmayı ahlak edinmiş herkes yapabilir, internetten tanıştım diye de internetteki herkese etiketleme yapamam. yakın bir gelecekte kağıt kalem bile kalkacak herkesin kagıt kalemi bunlar olacak, yazmayi bile klavyede ogrenen biliyor kabul edilecek. Bir insanın kalitesizliği yüzünden teknolojiyi bile taşlamam.
Ah o çift kişilikler... Bana da reelda tanıştığım insanlar hep öyle denk geldi kan emici insanlar bunlar. Senin duygularından besleniyolar, içine çektikçe sen maddi manevi çöküşe uğruyosun. Bir insanın konusma tarzından çözdüğün anda birakman gerek, o insan asla değişmez. Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza 😊
Hayır pek hayal kırıklığı yaşamadım. Sadece sevgili anlamında değil arkadaş olarak görüştüğüm kişilerde oldu. Bu siteden de oldu. Gayet normal arkadaşla nasıl buluşuyorsan öyle buluşma oluyor. Sürekli internete laf atanların geneli kendileri gibi herkesi kötü gördükleri için bu düşünceye sahipler diye düşünüyorum.
Reelda tanıştıklarını nasıl seviyorsan o şekilde kanka 😂 Oturup kahve iciyosun, birkaç buluşma daha olunca etkileşim oluyor sanki reeldaki sevgiler çok gerçekçi. Bütün ilişkiler yalan saçma sapan seni bırakmıcam sözlerinden ibaret çok kurcalamamak lazım hele güzel yakışıklı düştüyse tamamdır 😂
ben hiç buluşmadan ya da uzun süreli buluşmadan geçinebilen gözden ırak ama gönülde ırak olmayan sözüm ona çok seven pıtırcıklardan bahsediyorum. gerçek hayattakinin gerçekçiliği batsın fasa fiso ama çevren insanlarla doluyken sanaldan bu arayışa girmek mantıksız geliyor
Ha onlar bana da saçma geliyor haklısın uzak mesafe ilişkisinde aylar, yıllarca birini beklemek saçma yani 😂 Yoldan geçeni bile bulursun başka sehirden bulmaya ne gerek var hepsi takıntı, aşk değil hayalde kurduğun bir insana saplantı yapmak gibi bişey 🙄
Beni aramak için girmiş kanka fazla kurcalama 😂 Çocuk sürekli ümit verip, dindar olduğu için ekip duruyodu. Engelledim 3 ay boyunca engeli açmamı beklemiş özür falan diledi. Ben böyle vefalı erkeği nerden bulayım 😂