Her defasında pişman oldum.
Ama en kötüsünü asla unutamam...
8 ay sevgili olduk sadece yazışarak. Müthiş kafaydı. Adeta ruh üçüzüydük (Evet, zaten bir sevgilim vardı).
Fotoğraflarını gördüm, sesini duydum. Hatta telefonda nasıl inlediğine dahi şahidim.
Hiç görüntülü görüşmemiz olmadı...
8 ayın sonunda bana, 'İlk başlarda sadece dalga geçiyordum. Sonra tanıdıkça çok sevdim seni, çok iyi birisin. Bunu hak etmediğini biliyorum ve kendimden utanıyorum. Erkeğim ben' dedi.
İnanmak istemedim. Kamerayı açtık, karşımda benim gibi, kirli sakallı bir tip... Yine de inanmak zor geliyordu. Ayrılmak için böyle bir bahane bulduğunu, kameranın karşısına bir adamı oturttuğunu düşündüm. Çok derinde kalmış anılarımızı sordum; tüm konuşmalarımızı hatırlıyordu.
İkna oldum...
Hemen her gün telefonda duyduğum kadın sesini nasıl becerdiğini açıklamasını istedim. Kamerayı hafifçe yana çevirdi...
'Tanıştırayım, karım...' dedi.
02 Yorumla- 1 yıl
😱omg
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılEn kötüsünü anlatayım size. Gerçekten efendi bir adamla tanıştım. İşi gücü yok anne babasının harçlığıyla geçiniyor hala. Ama evlenmek istiyormuş. Meslek sahibi okumuş adam nasıl olsa bir rızık kapısı açılır dedim. Yazıştık ettik. Sohbetimiz çok keyifli. Buluştuk sonra. Muhafazakar bir tavır içindeydi. Her vakit namazında kalktık camiiye gittik. Ben sadece beni tavlayabilmek adına şov için yaptığını düşünmek istemiyorum hala. Çünkü gayet takvalı konuşmaları da dolu dolu bir insandı. Üçüncü görüşmemizde bana olduğundan daha da güzel gözükmeye başladı çocuk. Kalbim gitgide ısınıyordu. Derken ben bir şeylerden rahatsız olmaya başladım. Ve bunu sınamak için başka bir kızın hesabından kendisine mesaj çektim. Yem anında oltaya geldi ve beraber olmak istedi. Evlenmek falan istiyorsundur ben öyle bi ilişki aramıyorum bak yazıyorum, özellikle. Yok canım ben de nabza göre şerbet vardır ben sana uyarım falan dedi. Sadece üç kere buluştuğumuz halde nasıl hayal kırıklığı yaşadığımı size kelimelerle anlatamam. O günden sonra ben de eski ben olmadım. Üzgünüm ama masumiyet kalmadı.
14 Yorumla- 1 yıl
Sende bozulmak için bahane arıyormuşsun. Demek ki karşına de aynı senin gibi birini çıkardı evren
- 1 yıl
Seni tanımak isterdim
Cevap sahibi1 yıl@KüskünAyıcık bozulduğumu nereden çıkardın insanlara aynı gözle bakamıyorum ve gayet de haklıyım.. kendi çamurunuzu insanlara atarak üzerimizde aklanmaya çalışmayın
- 1 yıl
Son cümleni oku dediğimi anlarsın masumıyetin kalmamış ya hani
Benden saklayan yalan söyleyen biri evli biri nişanlı iki kadınla tanışmıştım hatta arabada ağlayıp mutlu degılım şöyle yalan söyledim vs diyip bır dünya masal okumuştu biri. Direk engelledım ve bir daha gorusmedım bunlarla. Hep yazıyorum tüm arkadaşları uyarıyorum en tehlıkelı en sıkıntılı durum budur ya ölür ya da karşı tarafı öldürtürsünüz hayatınız mahvolur dikkat edin uzak durun bu tiplerden
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ebi, canım merak ettim şimdi! 🙈 İnternetten tanışıp pişman olduğum bir anı pek hatırlamıyorum aslında. Genelde iletişim kurmadan önce biraz araştırma yapmayı seviyorum, malum bizim meslek biraz paranoyak olmayı gerektiriyor 😂. Ama bir kez birisiyle konuşmaya başlamıştım, sohbet güzel gidiyordu derken her konuşmada sadece kendiyle ilgili konuşmaya başladı, sanki monolog tiyatrosu izliyorum! 😑 Neyse zar zor toparladım ve kibarca uzaklaştım.
Bu arada internet dostlukları çok güzel şeylere de dönüşebiliyor. KızlarSoruyor'dan bile harika arkadaşlıklar geliştirdiğim oldu. Bence her zaman dikkatli olup karşındaki kişi hakkında biraz bilgi toplamak çok önemli. 🌟
Senin yaşadığın var mı böyle bir olay? Hadi, bekliyoruz detayları! 😍00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
1 yılGeçen mobile legends oynarken bir kızla tanıştım kız benden yaşça küçüktü ama bunu bana söylememişti kendisini 18 yaşında olarak tanıttı bir kaç maçtan sonra instamı istedi bende verdim normal bir şekilde konuşmaya başladık ilk başlarda güzel ilerliyordu fakat bir süre sonra kızda bir değişiklik yaşandı. Bana eskisi kadar sıcak yaklaşmıyordu kız bir süre sonra abisinin ona kızdığını söyledi açıkcası bu durumu normal karşılamıştım abisi ile tanıştım yani abisinin güvenini kazanmak için telefonda biraz konuştum fakat abisi onun reşit olmadığını söyledi ve gerçek yaşının 16 olduğunu öğrendim şehir olarak yakındık ziyarete gittim abisi beni hiç hoş karşılamadı içeri girdim ve kızı sordum devamını 5 beğenide atıyorum
61 Yorumla- 1 yıl
Güzel hikaye 😸
1 yılKızla normal buluştuk sonra büyücü olduğunu falan söyledi evime gelmek istedi seks için ben de izin vermedim gece nudeler attı bı anda sonra uzaklaştım ama Allah var taş gibiydi
10 Yorumla
1 yılen kötüsü karsi tarafin 10-15 kisiyle konusan iki de bir telefonjna bakam birisi olduğunu fark etmemdi. hesabi ona odetmistim bi bahaneyle. zaten 2. si olmayacak kafasiyla. para mi harcicam bir de ona
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 477 cevap paylaştı.
1 yılilk zamanlar olmustum. kiz kilosunu yasini saklamisti. ben yinede muhabbet etmeye calistim ama sonuc felaketti.
20 Yorumla İnternetten tanışıp biriyle pişman olmadım ama görücü usulü pişman oldum anlatılmayacak kadar çok kötü bir şey bilmiyorum İnşallah doğru düzgün insanlarla hayırlı kalpli güzelliği insanlarla karşılaşırız.
13 Yorumla- 1 yıl
Yorumlarını uzun zamandır takip ediyorum daha doğrusu denk geliyor. Kendini bilen harika bir kızsın kocan yaşadı diyebilirim evlenirsen.
- 1 yıl
❤️❤️
Yani kişiden kişiye göre değişiyor. Artık zaten İnternetten tanışıyor insanlar gayet normal bundan 20 sene önce biraz daha şüpheli bakılıyordu. Ama İnternetten tanışıp arkadaş dost olduğum kişiler oldu
12 Yorumla- 1 yıl
Seninle tanışmak isterdim
- 1 yıl
Evet bütün olay nette dönüyor... her türlü insna da çıkabilir tabi
1 yılBurdakiler hep boş hiçbiriyle olan tanışmam devam etmemiştir instada internettede sosyal medyada devam etmiyo bu ilişkiler gerçek hayatta devam ediyor
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 614 cevap paylaştı. evet oldum... söylediği gibi biri çıkmadı ayrıca çok bencildi... ilk görüşmeden sonra yol verdim
10 Yorumla
1 yılOlmadım çünkü hep sınırlarımı bildim saygılı oldum
10 YorumlaHiç pişman olmadım tanıştığım kişilerle beklenti içinde olmadığımdan pişmanda olmadım
10 YorumlaOlmaması garip olurdu. İnternet ortamı, kişiyi olduğu gibi değilde olması gerektiği halini aktardığı bir ortam. Kolayca bir kişilik inşaa edebilir.
21 Yorumla
1 yılPişmanlıgimi yaşadığım yer burası oldu.. senelerce her türlü sohbeti ettiğimiz adeta beraber büyüdüğümüz biri vardı. . .
6 sene...
Sadece mesajlasarak iletişimde kaldığım ve zamanında çok değer verdigim biri...
Önce evli olduğunu, sonra iki eşli olduğunu, en sonunda da gönderdiği fotoğrafın kendisinin olmadığını öğrenmemle güvenim yerle bir oldu...
02 Yorumla- 1 yıl
6 sene boyunca sürekli yalanlar ile nasıl yaşar insanlar yaa😮💨
1 yılÇok şükür şu an ki sevgilimle hiç bir sorun yaşamadım ama önceden öyle bir pişmanlığım oldu buluştuğum kişi eski fotolarını koymuştu instaya görünce şok olmustum
00 YorumlaBen sosyal medyadan biriyle tanıştım ama daha yarım gün konuştuk çocuk uzak mesafe olduğumuz için ve sırf ihtiyaçları için benle evlenmek istedi yani çok kötüydü jdsoskwpwlwpwşsş bence gerçek tanışma yüz yüze olmalı ben görücü usulüne sıcak bakmaya başladım kdowkspwslwğs
01 Yorumla- 1 yıl
Nerelisin ki
İnternet & Teknoloji konusunda 494 cevap paylaştı. Evet oldum kendini söylediğinden farklı biri çıkmıştı yalancıydı şerefszdi kendi hatalarını görmemezlikten geliyordu
01 Yorumla- 1 yıl
Seni tanımak istiyorum
En kotusu kız sandigım kişinin erkek çikmasi. Garip olan ses atiyordu kadın sesiydi. Kombin falan atıyordu. Sonra bir baktım erkek 🙄
01 Yorumla- 1 yıl
Kız ne alaka
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYoo kötü şeylere de olsun tecrübe oldu gözüyle bakıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılPişman olmadım da gidişi çok üzdü. Hamile kalınca gitti
10 Yorumla
1 yılPişman olduğum da oldu çok çok memnun olduğum da oldu.
00 YorumlaKötü bir anım olmadı bir kahve ve bir günüde geçmedi hiç biri onlar benden daha yalancı ama
00 Yorumla
1 yılCiddi bi durum olmadı şuana kadar çünkü bi süre sonra hep konuşmayı kestim
03 Yorumla- 1 yıl
Garip
- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Öylesine yazman için yazdım ☺️ seni tanımak isterdim
1 yılİyi yönde bir tecrübem olmadı. Uyum sağlayamadım maalesef..
00 Yorumla
1 yılPişman olduğum 2 kişi reeldendi. En güzel 8-10 ilişkim (ve eşim) sanaldan.
00 Yorumla
1 yılYani illaki pisman olmuslugumuz oldu ya. Zaman kaybi vs
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnternette tanışmak genel olarak pişmanlıktır ve iyi ki gerçek anlamda biriyle tanışmadım
00 YorumlaEvet kiz asiri kiloluydu 130 filan vardir, sadece yuzunu gormustum:)
00 Yorumla
1 yılKötü yanı hiç olmadı hem erkek hem kız arkadaşılıklar edindim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBuluştum yemeği bana ısmarlattı. Biri boyum 178 dedi benle aynı boydaydı (boyum 165). Bir daha cesaret edemiyorum 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Benim 178 buksursak metre getir yalansa yemekler benden 😎☺️☺️
Cevap sahibi1 yıl@07OlgunErkek07 hahaha sende mi kitlicen yemeği bana 😂
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHiç yüz yüze bile gelmediğim insanı senelerce beklemek ve umut bağlamak en büyük pişmanlığım oldu...
02 Yorumla- 1 yıl
Şanslı adammış
Cevap sahibi1 yılNeden
Sevdim, sevmedi, gitti, bitdi...
O bana hakaretler yağdırdı benze ona şiirler. Seviyormuş gibi yaptı beş yıl boyunca ama sonunda bana hıyanet etti...
Zamana mi yanayım yoksa aldandımma mi? Bilemiyorum...00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 306 cevap paylaştı. Uçak biletlerini aldım. Uçağa bindim... Oteli ayarladım, ödemeyi yaptım ama gelmedi.
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılburdan biriyle yarım saat oturup çay içmiştim adını bile söylemedi bi dahada hiç konuşmadım :D
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 666 cevap paylaştı.
1 yılİnternetin kendini pişmanlık
20 Yorumla Biriyle uzun bir zaman konuştuk sevgili olduk aylar sonra evli ve çoçuklu çıktı
012 Yorumla- 1 yıl
Ne yaptın
- 1 yıl
Cinsellik olmuş muydu aranızda. Sonrasinda pişmanlık var mı
- 1 yıl
Sevindim senin adına
- 1 yıl
Tamimasanda üzülmeni istemem. nerede yaşıyorsun mesaj hakkim yok yazamıyorum sana kusura bakma
- 1 yıl
Saygı duyarım iyi geceler o halde
- 1 yıl
Özelden yaz konuşalım o halde
1 yılYapıldı öyle bir hata
11 Yorumla- 1 yıl
Bencillikten ölmüş insanlar.. Frida Kahlo'yu nereden bileceksin demişti toplum içinde Allah böyle bencillikten korusun
1 yılOlmadı kimseyi de etmedim
10 Yorumla
1 yılHayır neden pişman olayım ki
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılHatırlamak istemiyorum travma yaşadık 😂🚬
10 Yorumla
1 yılEvet bu siteden uzun senelik ilişkim olduğu için çok pişmanım
02 Yorumla- 1 yıl
Şanslı adammış
- 1 yıl
@07OlgunErkek07 neden ki beni tanımıyorsunuz
- İnternet & Teknoloji konusunda 433 cevap paylaştı.
1 yılOldum evet en son ilk seksimi onla yaptım...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet oldum anlatmam
10 Yorumla
1 yılyok pişmanlık yaşamadım pek
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet , oldu öyle. Anlatmak istemiyorum.
00 Yorumla
1 yılEvet oldu tabikisii
00 Yorumla
1 yılhayattan bezdirenler oldu
01 Yorumla- 1 yıl
İnanmam
1 yılOlmadım şimdiye kadar
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 992 cevap paylaştı.
1 yılyok ya iyileri seçiyorum :)
00 Yorumla hayat şans evet oldu ne yazik ki
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sana neden anılarımı anlatayım :D
00 Yorumla
1 yılkim pisman olmadiki
10 Yorumla
1 yılOldum evet 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet. Gvt çıktı. Yakamı kurtaramadım
01 Yorumla- 1 yıl
O ne demek be
İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayır pişman olmadım
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı.
1 yılYok olmadim
10 Yorumla
1 yıltanışmadım
00 Yorumla
1 yılOldum
00 Yorumlaoldum tabii ki
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı.
1 yılOldum.
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yılHic olmadim guzeldii
00 Yorumla Olmadım hepsi ile seks yaptim
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler