Karşılaştığın insanların seveceği türden biri değilsindir belki, kötü anlamda söylemiyorum. Hani bazı insanlar elma bazıları armut sever ama elma da armut da birbirinden üstün değildir, tatları farklıdır :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Insanlar karsi mesafeli duruyor olabilirsin. Bu da insanlarin sana gelmek istemekten çekinmelerine neden oluyor olabilir.
Bende oyle zannederdim ta ki gecen sene bir komsumuzun oglunun annesime surekli beni sordurtmasini ogrenene kadar o günden sonra bu düşüncelerimi attim bi kenari benim haberim bile yokfu sen dusun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bunu bilemezsin ki belki senide seven biri vardır
Gözlerinle değil, iç gözünle bakmayı dene
orada ruhunun sesini duyacaksın
zamanı telaşla acelele sarma
Gül gibi vakti gelince açmayı bileceksin
Kural açık göze hitap eden herkese aşık olunur göze hitap etmeyene kimse aşık olmaz, istisnalar vardır fakat büyük ihtimalle çıkar içindir.
Karşılaştığın insanların seveceği türden biri değilsindir belki, kötü anlamda söylemiyorum. Hani bazı insanlar elma bazıları armut sever ama elma da armut da birbirinden üstün değildir, tatları farklıdır :)
Insanlar karsi mesafeli duruyor olabilirsin. Bu da insanlarin sana gelmek istemekten çekinmelerine neden oluyor olabilir.
Bende oyle zannederdim ta ki gecen sene bir komsumuzun oglunun annesime surekli beni sordurtmasini ogrenene kadar o günden sonra bu düşüncelerimi attim bi kenari benim haberim bile yokfu sen dusun
Samimi doğal oluesan olur bende de yok o özellik ama zorlama olmuştum 2 kişi teklif etmişti
Adam gibi adamlar aşık olur, erkeeklerin her dediğine inanma kimisi sevgisini belli edemez kimiside olmayanı varmış gibi anlatır
İnsanların çirkinlikten diye yorum yapmaları ne kadar kötü kime göre neye göre Allah aşkına
Kızlar ve erkeklerin yazdığı şeylerin farkı der susarım
sorudaki resim gibi geziyorsan zor 🤣
Belkide vardır sen nerden biliyorsun
Banada Kimse Aşık Olmuyo Bu Bizim Çektiğimiz Ne
çirkinsin kesin a*m ında pembe değildir ondan
Hahaha
pembe bir şeye sahipsen kesin güzelsin
Nasip
Acaba neden
Cirkinsinn belki ondan
Esegin z*kinden dolayı
çirkinlikten