31 yaşındayım evlenmek istiyorum ama kimseyi beğenemiyorum. Daha önce hiç sevgilim olmadığı için mi? Nasıl düzgün birini bulurum?

• Düzenli işi olan 7-8 bin civarı kazanan biriyim. Ekseri insan yakışıklı ve zeki biri olduğumu söylüyor. Evlenmek istiyorum ama kimseyi beğenemiyorum. Hadi beğenmesem de zorlayayım belki sonradan severim alışırım diyorum ama hiçbir şekilde olmuyor. Karşı taraf da beğenilmediğini sevilmediğini anlayınca bu işi olmaz diyor devamlı. Daha önce hiç sevgilim olmadı hep reddedildim. Kızlara bakışım çok tetikte bundan dolayı. Hiçbirine güvenemiyorum asla. Onlar da güvenilmez olduklarını zaman içinde gösteriyor zaten. Eh sevgi de olmayınca hadi yallah diyorum ne yapayım. Ama evlenmem de lazım yoksa ya aile yanında ya tek başına evde kalmak zorundayım. Zaten insanları da beğenmediğim için arkadaş sayım da çok az. Üniversitede ortamlara da çok girdim tiksinecek noktaya geldim insanların ahmaklığından ahlaksızlığından hiç girmiyorum artık.
Ne yapmam gerekir dersiniz?
31 yaşındayım evlenmek istiyorum ama kimseyi beğenemiyorum. Daha önce hiç sevgilim olmadığı için mi? Nasıl düzgün birini bulurum?