Kadinlar erkeklerden neden nefret eder?

Bazı kadınlar abartıyor fakat bence eleştiriyi kendimize yapmamız lazım.
1- Yoldan geçen karşı cinse laf atma sataşma sözlü taciz? Erkekler de var.
2- Ülkede tacizci, katil, psikopat çoğunluk geneli erkek. En basitinden örnek vereyim biraz ıssız olan bir yerden geçiyordum önümde kız gidiyordu ama kız tedirgin hareketlerinden belli. Bişi diyemiyorsun panik yapması normal, imkan oldukça yol değiştirmeye çalışırım böyle durumda mesela.
3- İlişkilerde cinsellik odaklı olunması, ciddi ilişkiler düşünülmemesi.
Şöyle durumda var misal bir erkek kadını aldatırsa erkektir yapar ya da pek eleştiri filan almaz zamanla unutulur gider.
Fakat aldatmayı bir kadın yaparsa adı çıkar bir sürü hakarete maruz kalır ve unutulmaz her yerde konuşurlar. Aldatmanın bahanesi ve iyi yanı olamaz iki cinsiyetinde yapmaması gereken bir şey.
Buradan şunu çıkarmak lazım cinsiyet olarak eşitsizlik var. Toplumun bakış açısı ve saygı konusunda. Saygı gösterilmezse kadınlarda haliyle bize karşı saygılı olmaz. Komşumuz mesela geçen yaz kızı kısa kollu ile çöp atmaya gitti diye babası dövmüş kızı. Evde kim bilir daha başka neler oluyor. Tarafsız bakarsak erkeklere karşı ister istemez niye nefret etmesin. Sen ben yapıyorum demiyorum fakat hemcinsimizin büyük çoğunluğu yaptığı için bu tür genellemeyi hakediyoruz.
1. si taciz varsa biraz da kizlar yuzunden bak simdi kardesim bu ulkede cinsel aclik var sen eger erkekleri bundan mahrum edersen sapiklasir zamanla kotu yere gider o yuzden cinsellik yasamasi lazim erkeklerin ama kizlar 250 gramini lutuf olarak gosteriyor
2. ailelerle ilgili yasantilar beni irgalamaz benim ne yasadigimi cocukluktan nasil davrandiklarini biliyorlar mi? Herkesin ailesinde sıkinti var benim annemle sıkintim yok ona cok iyi davranirim ve cok severim ancak kizlar bana cok kotu davraniyor ondan dolayi ben dusmanim babalari kotu diye bizim sucumuz ne sanki bizim babamiz cok iyi kizlar da cok aksi davraniyor babasi sonucta kotulugunu istemiyor ancak dinlemiyor asi geliyor erkeklerde boyle yapinca evlatliktan men dayak vs oluyor yani esitsizlik yok aslinda sen tek kadin tarafina bakiyorsun
Cevre ksr der vs diyorsun adi cikar diyorsun iyide kardesim kizlarin cok kisilerle yatmasi zaten iyi degil erkekler yatsa da iyi degil yani alkislanacak bir sey degil kizlar icinde oyle kotu bir sey hatta kadinlarda dogurma ozelligi vardir hamile kalabilir ve olan couga olur o yuzden onune gelenle yatmamali cocugu pc olur bak avrupaya cogu oyle onlar cok rahat bunlari da dusun yani oyle bak olaya tek taraftan bakiyorsun
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!
En İyi Cevap