Dokunmadan sevebilmek mümkün müdür?

bunu sen hepimizden iyi biliyorsun Reda :) mesafeler sevmeye değil dokunmaya engeldir.
Evet bu konuda masterim sosim🌝
Türlü türlü sebeplerden dolayı kavuşamamışsındır ama seviyorsundur. Çünkü ellerinle değil, kalbinle ruhunla seversin :) aaa ama bi saniye Aşk yoktu dimi tatlım 😅
Aşk yok o ayrı mesele cmnccjxj
Teşekkür ederim 🌺
Ne demek kıymetlimiss
Pekala mümkün
Cevap
64Cevap
Sevmek dokunmak dokunduğunla var olmak demek..
Belirli dönemler de buna engel olabilsen de insan en nihayetinde dokunmak ister sevdiğine sarılmak elini tutmak öpmek.. belki daha çok fazla ilerisini arzularız biz insanlar olarak bunu bekleriz
Ama bu yoksa ve dokunmadan sevmek..
Uzun sürmez insan parmak uçlarıyla hissedemediği bir insanı uzun bir süre sevemez.
Tamamen dokunmamak sevmeye engel bence. İnsan kokusunu bilmediği ve dokunduğunda ne hissedeceğini bilmediği birini sevip sevmediğini bile bilemez bence. Dokunmak aşkın içine dahil bir duygu. Ama mesafeler engel olur ve bunun için sabretmek gerekir onu anlarım.
Mümkündür ama bir yere kadar. Bir yerden sonra iş bozulur. Aşk masal gibi sadece hayal ile yaşanmaz
Kesinlikle🌺
Dokunmadan sevebilirim ama bunun bir süresi varsa.
Vuslat gelene kadar sabırla beklerim.
Daha fazlası değil.
Dokunmadan, sarılmadan, koklamadan yapamam ben.
Temas şart, aksi mümkün değil.
Mümkün, elbette sevdiğine sarılmak dokunmak öpmek ister ama bazen bu olmayabilir
Dokunmak istiyorum artık
Dokunursun ya karşı taraf istiyor sen istiyorsun arada engel yok bir otobüs biletine bakıyor🌝
Otobüs uçak bilmiyorum. Yıl oldu yıllar olmasın
Ama her zaman şükür et benden sana tavsiye en azından bak senin sevgine saygı duyuyor belki seni seviyor sana değer veriyor sana dokunmak istiyor bu çok mükemmel bir şey bunu yapamayanlar bile var yine de şükret tabii ki isterim yıllar olmasın en kısa zamanda kavuşun sizin için en çok istediğim dilek bu. Ama tek isteğim şu bol bol şükret her zaman çok şanslısın çünkü
Ne tatlısın, teşekkür ederim. Rahatlattın biraz. Umarım seninde şükredeceğin zamanlar gelir.
Mümkün ama bir yerden sonra elini tutmak istersin
İcraa ediyorum.
Tabiki mümkün. Ben eşimi, canım karıcığımı, minnoşumu, ailemi, yuvamı, yurdumu, en kiymetlim ve en degerlimi öyle seviyorum. Belki onun yanında değilim lakin kalbim ve ruhum hep onun yanında olacak ben ölünceye kadar. Çünkü o benim için bu dünyadaki en kıymetli insan. Her gün onunla gözlerimi kapatıp, onunla gözlerimi açıyorum. O bana hayat ve su verdi, benim nefesim oldu. Kalbim her an onunla ve sadece evet sadece onu istiyorum ve arzuluyorum her an. "Uzaklarda aramam çünkü sen içimdesin
Taht kurmuşsun kalbime en güzel yerindesin
Her an seni canımda ruhumda duyuyorum
Aşkınla sarhoşum ben çılgınca seviyorum
Artık anmak istemem ayrılığın adını
Seninle, alabildim mutluluğun tadını
Uzaklarda aramam çünkü sen içimdesin
Taht kurmuşsun kalbime en güzel yerindesin
Ayrılığın yükünü kaldırıp taşıyamam
Dünyaları verseler ben sensiz yaşayamam.""Mesafeler sevmeye engel değil azizim sen yeter ki sadık ol." Tolstoy şöyle diyor: "Bir erkeğin bir kadına verebileceği en güzel şey; ömrünün geri kalanında bütün kadınlardan vazgeçmiş olup, sadece onun için atan anlamlı bir kalp." ( G ) özlerinde kaybolurum ben ( Ö ) zleminle yanıp tutuşurum ( K ) ahreder sensizlik beni ( H ) içkimse dolduramaz yerini ( A ) ncak sen bana eş olabilirsin ( N ) adide bir çiçek gibisin sevgiliOyyy minnosummmmmmm oyyyy. Canım feda olsun sana ne kuzum. Canım feda olsun. Kurban olurum ben sana kuzum. Oyyyy minnosummmmmmm benim. Çok özledim seni ne kuzum çok. Oyyyyy. En kiymetlim benim. Oyyyy kıyamam sana ben oyyyy. 🥺🥺🥺😥😥😥😞😞😞🤕🤕🤕🤧🤧🤧🤍🤍🤍❤️❤️❤️
Mesafeler de aşka dahildir. Dokunmak için bir gün gelecek işte o gün sıkı sıkı sarılıp, hasret gidermek gerekir.
Çünkü mesafe insan istediği kadar vardır. Bir araç, otobüs, uçağa atlayıp gitmek zor değildir.
Gitmeyen insandan şüphe etmek gerekir, bekleyenden değil.
Bekliyoruz o büyük günü bakalım hayırlısı
Seviyorsa gelir. Kendini üzmen olacakları değiştirmez.
Benim için mimkün değil çünkünüm ben temas bağımlısı bir insanım dokunmam hissetmem gerek onu benim yani bilemiyorum belki de sevemiyorum ya da başka türlü sevme beceremiyorum bilmiyorum benim sevme şeklim şüklüm büyle ama dokunmadan sevebilenede helal oldun tebrik ederim bunu başarana 💃🙏🌿
Gerçekten seviyorsan çocuk oyuncağı. Ciddi anlamda birine aşık olduğumda saplantılı olurum zaten. Görüşemiyoruz diye ayrılmaya anlam veremiyorum, zaten böyleleri uzak mesafe ilişki yapamıyorum diyip ayrıldıktan sonra yeni birisini bulmaları ertesi günü oluyor. Ciddi aşık oldukları falan yok yani.
Bir yere kadar mümkün o süre içerisinde hayaller kurarsın o hayallerin gerçekleşmesi uzadıkça aşkta bitiyor sevgide..
Ben hep dokunmadan sevdim. Sorun bende olsa gerek adjdkslw
Bende shsfsg
Bir süre yapabilirim hatta uzun bir süre yine dayanırım yeter ki onun da sevdiğini bileyim
İşte en iyi görüş adayı
Dokunmanın düzeyine bağlı. El ele tutuşmak, sarılmak, dizine yatmak, göğsünde uyumak vs bunlar bir ilişkide yaşanmalı. Askerlik arkadaşı değiliz neticede. Fakat daha ileri düzeyde dokunmaktan bahsediyorsak dokunmadan sevebilmek mümkün.
Dokunmak güzeldir sarılmak mesela ama dokunmadan sevmek de mümkündür.
Elbette🌝
Romantizme sorarsan mümkün hatta sevginin en makbulü ama konu realizme geldiğinde dokunarak yanında olarak sevebileceği kişi uzaktan sevebileceğine göre daha yüksek şansa sahip..
Her şartta ve durumda sevebilmek mümkündür.
Dokunmadan sevemeyen gerçekten sevmiyordur, yalnızca kendisini ve karşısındaki kişiyi aldatıyordur...
Ah ulan Romeo'lar sevdanın içine ettiniz...
En İyi Cevaplar