Tabiki de böyle bir şey mümkün , aşk zaten dokunmaktan ibaret değildir ki. Aşk hissetmektir , hissettirmektir. Şuanki aşklar da öyle bir ihtimal çok zor tabi , artık insanlar dokunmadan sevmeyi beceremiyorlar.
Mümkün. Eskiden sevdalar daha mı tutkuluydu, hasretler daha mı derin? Sevgilinin saçının bir teline ne şiirler yazılırdı hani. Bir kez görmekle ne kadar çok sevilirdi insan. Kapı aralığından uzanan bir baş, perde arkasında bir kadın gölgesi, belli belirsiz bir tebessüm, gözbebeklerinde saklı ateş ve har. Uzaktan da sevilirdi yâr. Mümkündü. Hem mümkün hem imkânsızdı aşk. Hayatın bir parçasıydı dokunmadan sevmek. Yaklaşmadan. Aşk bugün var, yarın kaçtı kaçacak bir ada tavşanıydı sanki. Öylesine ürkek. Kimse yüzde yüz emin olamazdı aşka "sahip" olduğundan. Mülkü yok, tapusu yoktu. Acaba daha mı anarşistti eskiden aşklar?
Hiç dokunmadan sevebilir insan.. çokta sevebilir. Uzak mesafeyi yaşayan birisiyim yılda bir iki kez görüyorum lakin onu her şeyden çok seviyor ve düşünüyorum.. mesafeler, engeller bir şekilde aşılır önemli olan birbirimize karşı gerekli sadakat, saygı, hoşgörü göstermektir.. benim düşüncem bu yönde ☺️
Gerçekten güvenmem gerek beni gerçekten sevdiğine ikna etmesi gerek dışarı çıkacağında acaba başka biri mi var diyip kafayı yememem lazım o zaman olur Yoksa olmaz ama genel olarak önce nerde oturduğunu sorarım uzaksa soğuk yapıp başlamadan bitiririm.
Mümkündür sonuçta tercih meselesi ama insan olarak doğamızda var dokunmak istemek dokunulmak sevgi göstergesidir kötü bir şey değil yani bunlar büyütülücek insan sevgisini en uçlarda yaşamalı ve göstermelidir bence
Sevebilir, hatta en saf ve gerçekçi duygudur.. Bende dokunmadan sevdim, seviyorumda hala Haberi yok sevdiğimden yılda 1 kez falan görüyorum anca🙂 Hiç dokunmadım.. ya da doğru düzgün hiç gözlerinde bile bakmadım ama 2 yıldır seviyorum :)
🖤Mümkün inanın bana seven her şartta seviyor yeter ki iyi olduğunu bilsin yeter sevmek böyle bir şey galiba onu onsuz sevmek ihtimalleri sevmek hayalleri sevmek 🤍
dokunularak sevmenin adı tutku arzu sevişmektir tabii ki insanoğlu var oluşu sebebi ile sevdiğine dokunmak ister lakin gerçekten seven ama yalandan demiyorum gerçekten seven dokunmasa da sever
Değil insan sevdiğine dokunmak ister kör bile olsa dokunmak ister aşk bütün engelleri aşar gibi gereksiz cümleler kullanmaya lüzumu yok sevdiğiniz kadın yatakta size sarılmasın dokunmasın sizden kaçsın ve ya sevdiğiniz erkek yatakta sizinle ilgilenmesin sizi tatmin etmesin o zaman anlarsınız