Olgun erkek neden?

Erkekler de aynı istediklerini isterler, sevilme ve korunma, hayata karşı, aşk nasıl bir şey, çözülemez bir şey, gönlü aşık olan zamandan da etkilenmez
Paylaşımların baya güzel abi
Sen psikoloji ile mi ilgileniyorsun
Anladım
Abi Z ile başlayan
Cevap verim, 'Zan'
Bizler bu yaşama hatırlayamayacağımız, unuttuğumuz bir fizik kurarları olan , zamanımız ve mekanımızdan bağımsız bir yerden gelen misafirler iz
İstediklerimiz arzularımız hayal dünyasındaki zanları besler, her şeyi zan ederiz, eğer doğru değil ise hayal kırıklığına uğlarız, Hayatı gözlemeleme ve içerdekiler ile dışardakileri kıyasladığımızda gerçerği görebiliriz
Abi üye ismi z ile başlıyor
Cevap
9Cevap
aşk böyle bir şey değil daddy fantezisi böyle bir şey
Aşk nasıl bişey abi
aşk onu düşündüğün zaman mutlu olduğun, onu devamlı yanına istediğin, gözlerinin içine bakmaya doyamadığın, elini sımsıkı tutup bırakamadığın, sarılıp saatlerce öylece durduğun, en saçma aktivitelerde bile onunla hiç sıkılmadığın, birlikte güldüğün birlikte ağladığın bir şey. kalbinin ritminden anlayabilirsin bunu beynindeki düşüncelerle değil.
Ya peki daddy fantezisi ne
baban yaşındaki heriflere karşı daha fazla tahrik olmak demek. onları baba gibi görmek demek. iğrenç bir fantezi çeşidi boş ver pembiş.
Sen kaç yaşındasın abi
profilde yazan yaşım doğru yaşım, yalan konuşmam, yalan bilgi vermem.
Konuşalım abi sohbet edelim
Tamam anlat bakalım
Z ile ile başlıyor
Erkeklerde genç kızları ister genelde. Senin bu isteğinin arkasında ne yatıyor peki?
Onu bende bilmiyorum her zaman birakmicak birini istiyorum
Bunu bilemezsin asla. Bağlanma kimseye
Tamam
Bacak omza yaparken öğrenirsin aşkı sen
Terbiyesiz
büyük seviyosun anlaşılan
Olabilie, nerdensin sen
Koruyucu erkek istiyon
normal
Benim gibi mi bak bana bir
Sen kaç yasindasin
18 abi