Bu satırları gözlerimden dökülen yaşlarla ve paramparça olan kalbimle yazıyorum lütfen yardımcı olun?

Sevgilimle uzun süredir bir birlikteliğimiz var. Hiç bir sorunu olmayan bir ilişki gibi baktığım zaman. Bana çok güzel davranır. İlgisiyle sevgisiyle bana her zaman iyi gelir. Ama ne yazık ki bazen her şey dört dörtlük olmayabiliyor. İçime attığım şeylerin dağ gibi olduğunu fark ettiğim ana geldim. Çok sinirli bir insan ki sinirlenince beni sevdiğini bile unutuyor. Bu durumdan her zaman şikayetçi oldum. Kim kalbinin kırılmasını ister ki sevdiği insan tarafından. Ne yazık ki tek sorunumuz bu da değilmiş. Asla önceliğinin ben olduğumu düşünmüyorum. İş arayışında genç bir kadınım maddi anlamda sıkıntılar çekiyorum bazen. Bir yere gittiğimiz zaman elimde ne varsa her zaman vermeye çalışırım ve o çalıştığı halde benden o parayı kabul eder. Ben hep düşük fiyatlı şeyler yemeye çalışırım o istediğini yer. Geçende bir mağazaya gittik bir şey beğendim almak istedim yanımda az miktar var hani almayı o teklif eder diye düşündüm. 10 tl gibi bir fiyat. Almayı teklif bile etmedi. Ama arkadaşı için saat alıyor ona. Bunun gibi bir sürü örnek ve ben bu zamana kadar içime ata ata kendimi kahrettim. Ve kavgalıyız bana karşı asla yaklaşmıyor çok sert konusuyor düşmanı varmış gibi ne yapmalıyım ben gerçekten çok seviyorum benim ilk aşkım o. Yardım edin lütfen..
Bu satırları gözlerimden dökülen yaşlarla ve paramparça olan kalbimle yazıyorum lütfen yardımcı olun?