Ya da sevgili olur muydunuz ama bu erkek çok çok aşırı kopkoyu simsiyah tenli
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Önemli olan ten rengi değil ki. Kalbinin güzelliği.. Yani olabilir.
Evet ama fiziksel olarak görsel olarak etkilenmen lazım simsiyah bir erkek etkilenebikir misin ki onlardan aşırı koyu siyah ten kömür renginden bahsediyoruz burada?
Olabilir ki bir ara Cubutili arkadaşlarım vardı ne güzel 😊
Yanlış anlama çok aşırı siyah tenli kopkoyu tonlu simsiyah bir zenci erkekle bakire olmasaydın yatmak ister miydin yatar mıydın daha dogrusu
bilmiyorum ama aşırı iyi anlaşıyosak olur önemli olan uyuşmamız
Ten rengi itici gelmez mi sana simsiyah?
çok seviyosam tatlış gelir, normalde beyaz tenli severim ama sevdiysem önemi yok
Sevebilmen için beğenmen lazım başta bende onu soruyorum simsiyah erkeği çekici bulabilir misin ki kömür renginde bir zenciyi?
yüzü güzelse beğenirim bazıları manken gibi oluyo
Ferland mendy yazsana Google ye o nasıl baksana fotoğraflarina bakalım beğenecek misin
yüzü güzel gibi ama saçları uzun kıvırcık olsa daha tatlış olur ekdmpsmxgdm
Beğendin galiba shjsjsjs bakire olmasaydın bu adam seninle yatmak istese yatar mıydın anonim yani gizlisin rahat olabilirsin
tek gecelik ilişki saçma
Tek gecelik değilde sevgili olmak ister miydin sevgili olduktan sonra yatar mısın yani ama çok aşırı kopkoyu simsiyah tenli kömür renginde zenci bir erkekle
knk niye sordun ki bu soruyu amaç ne yani kemdpdmxhdk
Merak ettim anlamıyorum ya adamlar simsiyah kömür mazot rengindeler bırak yatmayı o simsiyah erkekle opusurken igrenmez misin
Hintli gibi esmer biri olsa iğrenirdim ama siyahiler sempatik
Esmere igrenirim diyorsun manyak bu adamlar daha kötü işte ya esmerden bile daha koyular bunlarda direkt kusman lazım mantıken kömür renginde bir erkek düşün işte zenci ejjdjdj
abi açıklıyorum işte esmer itici geliyo ama siyahiler tatlış
kendim için konuşuyorum diğer kızları bilmem ben Hayır
Sevişirdim ama evlenmezdim
Neden evlenmiyorsun
Olurdum
Simsiyah olsa bile mi?
Evet kesinlikle
İgrenmez misin onlarla dudaktan opusurken aşırı zifiri simsiyah kömür renginde siyah onların her yeri
İğrenmem ayrıca niye ırk ayrımcılığı yapıyorsun asıl senin gibi insanla öpüşürken midem bulanırdi
Aslında ırkçı değilim ki ben sadece görünüş olarak onlar bana hiç hitap etmiyor yoksa sıcakkanlı sempatik insanlar ki arkadaşım da var bir tane kendisi Mali li sen beyaz tenli misin yoksa esmer mi
Buğday
Onlardan biriyle ilişkiye girmek sıkıntılı biraz bence ya şeyleri Cook büyük oluyormuş ben kız olsam istemezdim kesinlikle çok büyük sıkıntı be
Kişiden kişiye değişir
Nasıl değişecek bee :( kadın acı çeker o kadar büyük simsiyah soba borusu gibi canıni çıkartir kadının türk erkeklerinki normal mesela ideal
Çok gördün sanırım
Videolardan gördüm işte çok büyük
Hiç öyle biriyle karşılasmadim ne diyim
Karsilasmaman çok aşırı normal çünkü video izlemiyorsun ki yani internette de öyle yazıyor onlarınkisi dünyada en uzun seymis çok aşırı büyük iğrenç tiksinc kadına işkence olur yani
Köle olmak isteyen bayanlar olabilir😂😂
Yuhhhhh o şeyin kölesi mi 😂😂😂😂😂
Bir insan neden kendi celladina taparki dhjsjdjs
Hayir
Evlenmezdim herhalde