+1 yılBen evliliği düşünmediğim için Buna cevap veremem Ama genelde tabii böyle ayrım yapmak biraz ırkçılığa girdiği için genel olarak söylüyorum ten renginden daha çok Bence karaktere bakılmalıdır diye düşünüyorum bu benim genel fikrim Tabii yine kişiden kişiye göre değişir
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet evlenirim. Zenciler aslında üstün ırktır. Pigmentleri bizden çok daha kaliteli olduğu için tenleri bu kadar koyu. Bedenleri bizden çok çok daha güzel. Birde keyif almayı çok iyi biliyorlar, müzik hayatlarının arka fonunda sürekli çalıyor dansları neşeleri inanilmaz pozitifler. Yakın zamanda bir zenciyle sohbet ettim tek kelime ile yaşam dolu ve çok akıllı, zeki insanlar. Şey bir de gözleri çok güzel oluyor çok güzel bakıyorlar 😍
49 Yorumla- +1 yıl
çoğu tinerci ya efendi değiller hiç
- +1 yıl
Diğer söylediklerinde haklısın ama şurayi düzeltmeden edemeyecegim.
"Zencilerin pigmentleri bizden çok kaliteli" derken?
Renklerin siyah görünmesinin sebebi tüm görünür ışığı emdiği ve hiç yansıtmadiği içindir. Senin bir şeyin rengini, şeklini algılayabilen için ışığın o nesneden yansıtıp gözüne girmesi gerekiyor. Bu nedenle siyah görüyorsun.
Güne ışığı, petek gibi ısıtıcılarla nesne ve insnalar arasında ışınımla ısı transferi gerçekleşir. Bu ışınım olayı vücutta her saniye mikron düzeyinde hasarlara ve küçük çaplı mutasyonlara neden olur. Siyaha ışınımla ısı transferi maksimum beyaza minimumdur. Bu da demek oluyor ki cilt rengin ne kadar koyuysa vücudun ışık altında o kadar fazla zarar görüyor.
Arkadaşlar rica ediyorum lütfen bilmediğiniz konularda tespit sıççmayiniz. Teşekkurler - +1 yıl
üstün ırk diye bir şey mi olur. siyah diye üstün mü olacak. kapkara insan ne üstünlüğü ya. yücelteceğim diye ırkçılık yapmışsın
- +1 yıl
@Fevzi34 "Renklerin siyah görünmesinin sebebi tüm görünür ışığı emdiği ve hiç yansıtmadiği içindir. "
Gerçekten açıklaman bu mu 🤭 sen siyah rengin özelliğinden bahsediyorsun... ben ise neden bu renge sahip olduklarından. Vücutta bulunan melanin pigmentleri bize göz, saç ve ten rengimizi verir. Bu hücreler sayıca ne kadar çok ise o kadar koyu bir ten, saç ve göz rengine sahip oluruz ve ne kadar az ise o kadar da açık.. mesela benim göz rengim mavi çünkü pigment sayım az. Başka bir deyişle pigment hücresi yetersizliği göz renginin renkli olmasına neden olur. Pigment fazla ise göz rengi kahverengi olur. Renkli gözler çok daha hassastır ve bozulmaya çok daha yatkındır.
Koyu ten rengine sahip insanlar güneşin UV ışınlarından çok daha iyi korunurlar çünkü melanin hücreleri onları zararlı ışıktan korur ve sahip oldukları koyu ten rengi sayesinde emdikleri ışınları dağıtırlar. Cilt kendini korumak için beyaz tenli olanlar gibi kızarıp yanmak yerine koyulaşarak kalkan oluşturur... Beyaz tenli insanların cilt kanseri riski çok yüksektir çünkü zararlı ışınları dağıtamazlar.. ve bu yüzden doktorlar bu tip ten rengine sahip kişilere güneş ışınından korunmasını, koruyucu kremler sürmesini , şemsiye falan kullanmasını tavsiye eder. 💩 - +1 yıl
Melanin bir hücre değildir. Hücre ve hücre boşluklarında bulnan pigmentlerdir. vücuda gelen ışınıların bir miktarını emer ve hücrelerde gerçekleşebilecek olası mutasyonların sayısını azaltırlar. Tek bir çeşidi yoktur. Her bir melanin türü bir ya da birden fazla ışını yansıtabilir. Yansıttığı ışıkların birlikte oluşturdukları rengi görürüz.
Bu pigmentlerin sayısının artmasının sebebi vücudun çok fazla ışınıma mağruz kalmasıdır. Vücut hucrelerin zarar gormesini azaltabilmek için bu pigmentlerdir üretir. Bu pigmentler ışığın çoğunu kendisi emerler. Ama yine de vücudun bir parcasidirlar ve emdikleri ışın fazla olduğundan melanin pigmenti fazla olan insanlarda ışınımla ısı transfer katsayısı yüksektir. Bu da ışınımla ısı transfer miktarını arttırır. Dediğin gibi melanin hücreleri güneş isigiindna bir miktar korur. Ama ışınımla ısı trasferini azaltmaz aksine çok fazla arttırır da. Bunun da uzun vadede çok büyük yıkıcı etkileri mevcuttur. Bu konu hakkında 1 dönem boyunca ders aldım. Vize ve finalinden yüksek not alıp. 58 kişiden sadece 6 kişinin geçtiği dersi bb verdim. Bu yukarıda bahsettiğim ışınım hesabını yapiyorduk sayfalarca. Ama yine de en iyisini sen bilirsin değil mi? 💩 - +1 yıl
@Fevzi34 melanin bir hücre değildir dediğin an kaybettin zaten gerisi için ayriyeten bir açıklama da bulunma gereksinimi duymuyorum o yüzden.
"Melanositler, saydam sitoplazmalı dendritik uzantıları olan sinirsel kökenli hücrelerdir" bir bb de benden sana bb=byebye 🥱 - +1 yıl
Anatomi kısmına internetten bakmıştım bacım. Demek ki yanlış bilgi paylasmislar. Hem makine mühendisleri bunun ışınım hesabi kısmıyla ilgilenir. Dış yüzey alanını ışğın eğimini zeminle temas eden ayak alanını zemin sicakliğini deri sinir sicakligini ver. Siyah ve beyaz insana için saniye başına enerji geçişini sana soyliyeyim. Vucuduna bıraktığı hesabı da oranlayarak tahmin edebilirsin
- +1 yıl
@Seňoritaaaaaaa teşekkürler 🌷
- +1 yıl
Rica ederimm🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılgönül bu önüne geçilemez ama kıyaslama yapacak olursak tabi ki Türk kadınının önüne kimse geçemez şu anaç duyguları anlatılmıyor zaten, ama ah be arkadaş şu kaprislerinizden nazlarınızdan komplekslerinizden bir kurtulun artık, işte bu yüzden siyahi melez zenci sarı kırmızı kim olursa olsun yeter ki beyni güzel olsun
40 Yorumla
+1 yılKişilik, sevgi, ahlak, insanlık kısaca renkte değil bence
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen tercih etmezdim. Ama tercihvedenlere saygım var.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAşıksam evet evlenirim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim de çevremizin alışması yıllar sürer. Herkes her ortamda bakarda bakar. Çünkü Turkiyede alışılmışın dışında olan bir şey
21 Yorumla- +1 yıl
Evet o konuda haklısın
Ben evlenirdim. Klişe olacak ama aşkın ırkı ve rengi olmaz. Hatta bazı siyahi kadınlar özellikle çok güzel oluyorlar. İsterdim yani.
22 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Bu arada böyle evliliklerde doğan çocuklar muazzam güzel veya yakışıklı oluyor
32 Yorumla- +1 yıl
Demi yaa aynen öyle oluyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aşkın rengi dili olmaz evlenmem diyemem nasipte ne varsa ona razıyım ben.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Siyahiler çok arkadaş canlısı insanlardır ancak büyük bir kısmı çok saftır , agresiflik de vardır ve tenleri bize alışık gelmeyen bşr kokuyla kokar… yurt dışında çalışan bşri olarak söylüyorum ezbere sallamıyorum ona göre
10 Yorumla
+1 yılEvlenmem. Kendilerine has kötü bir ten kokuları var.
34 Yorumla- +1 yıl
Nickinden hiç böyle diyeceğini tahmin etmemiştim 😅
- +1 yıl
Kullanıcı adım da belirtilen renk ten rengi değil hahahah😃
- +1 yıl
😂😂 heemmmm ne rengi peki djsknd
- +1 yıl
Ten rengi hariç her şey de koyu ve sade renkleri tercih ederim.😌
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben beyazım ama siyahi özelliklerim var, sayılıyor mu 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır sayılmıyor yine de😂😂😂
Ben kumral beyaz tenli biriyim çocuklar nasıl olur o kadından çok merak ediyorum 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Genelde çok güzel oluyor melez çocuklar
- +1 yıl
Hadi bakalım 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerenin siyahisi o onemli hos bir ülkedense hemen kabul ederim ayrıca ben melez bebekleri çok severim 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Ben de çok severim çok tatlılar
- +1 yıl
Hangi ülkelerden istersin mesela
+1 yılBen siyahi-zenci ayrımı yapmam. Hepimiz insanız ve sadece ten renklerimiz farklı. Fakat inancımdan dolayı, müslüman siyahi birini seversem, elbette evlenirim..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Öncelikle sayın @Seňoritaaaaaaa zenci değil Siyahi diyelim renkli kardeşlerimize :)) evlenirdim tabi ki neden evlenmeyelim?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Irk ayrımı yapmam, yapılmamalı da.
şu an evliyim, ama evli olmasaydım anlaştığım biri olsaydı olabilirdi.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılYani evlenen gördüm din dil ırk ayırt etmeden yürek işi bu işler her şey mümkün önemli olan mutluluk. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim siyahi ailem ve çevrem karşı çıkıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaa hiç anlayamıyorum bu karşı çıkanları
Cevap sahibi+1 yılİşin garip taraflı kız arkadaşlarım bile karşı çıkıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide bence çok sevimliler
Ben yabancı biriye evlenmek istiyorum saten30 Yorumla
+1 yılYok evlenmem, bir sebebi yok sadece ilgimi çekmiyor.
25 Yorumla- +1 yıl
@dincbeyer bayılanlara sor.
- +1 yıl
@dincbeyer e ben bayılmadığım için, sen de bayılanları sorduğun için onlara sor boş yapma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk olmadığı için istemem, renkten değil. Beyaz olup başka ülkeden olanı da istemem mesela. Ya da hani var ya bayağı bayağı esmer Türkler. Onlar olur.. Türk olsun da.
10 Yorumla
+1 yılSevmişsem sempatik iyi niyetli ama bi o kadar da zeki biriyse evet evlemirdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siyahilerin teni kadife gibi oluyor ya, elbette evlenirdim. Önemli olan saygı ve sevgi.
10 Yorumla
+1 yılSevgili olmayı isterdimm çok merak ediyorum çün kii çikolata tadın da
10 YorumlaEvlenirdim. Hatta 4 tane zenci sevgilim oldu harikaydılar
10 YorumlaBenim için önemli olan sevgi ve dürüstlük, gerisi problem değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta her şey olabiliyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYurtdisinda birkaç siyahı arkadaşım oldu çok iyiler ben isterdim. Özellikle kenyalilar
32 Yorumla- +1 yıl
ne anlamda iyiler ahsfsdsd
Cevap sahibi+1 yılİnsanlık
+1 yılSenin gibi biri varken napayim zenciyi şu güzelliğe bak
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Begendin o kadar gt 😂
Evlenmeyi asla düşünmüyorum
Ama neden olmasın çok seviyorsam aşık olursam vesaire yani içten olarak00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemem sadece sarışın erkekler algılımı çekiyor
31 Yorumla- +1 yıl
Hmmm ben de sarışın hiç sevmem😅
+1 yılEvet erkek dediğin zenciler gibi olanıdır😂
32 Yorumla- +1 yıl
Hahah demi😂😂
- +1 yıl
boş yapmayın
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten şuanda kadınlar zencileri sekste kullanıyor evlenmeside normal
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evlenilir onuda Allah yaratmadimi? Mühim olan kalbinin ve insanlığının temiz olması
00 Yorumla
+1 yılBabam siyahi biriyle evlenmemi istemez. Net yüzüme söylediler.
00 YorumlaBiraz tuhaf görünüyor bence ama sorun olmaz yani. Kalp önemli.
00 Yorumla
+1 yılSevgi ırk renk dinlemez bu soruyu sormak için sordunuz sanırım. Eğer öyleyse cevabım; siyahı olan erkekse kıza acırım..
00 YorumlaEvlenmem ama zenci bir kadınla birlikte olmak isterdim 😁
10 Yorumla
+1 yılGayet güzel birlikteliğin %80 i seks ile ayakta duruyor bu kara oğlanlar o işlerin erbabı sen çayına şeker, yemeğine tuz bulmuşsun kaçırma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbizim kızların 25 santim fetişi var evlenirler.
12 Yorumla- +1 yıl
Sen evlenir miydin?
- +1 yıl
Zenci bir kadınla mı? Benim renklerle ırklarla bir alakam yok 3 kriterim var, -sevgi -sadakat -anlayış.
Bu üçü olsun çekikte olur, zenci de olur, esmerde olur, kızıl da olur fark etmez. Sadece dış görünüşe aldatıp evlenmek ancak âzgınlık olur.
+1 yılEvlenirdim kakoyu seviyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Bitter çikilata
- +1 yıl
Evet renleri çok güzel. Düşünsene bi açıyorsun eklere benziyor ☺️☺️
+1 yılZenci bir kadınla sevgili olmak isterdim
12 Yorumla- +1 yıl
Belki sevgili olunca sever evlenirsin
- +1 yıl
Bilemem onu zaman gösterir önyargılı değilim
Hayır evlenmem ve bu fotodaki gibi bir adamla evlenen beyaz kadinlarda midesiz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır ırkçıyım, yaşasın klu klux klan:))))))))))
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılparti kurucam başa geçersek bütün zencileri ameliyatla 9cm e inidiricez:))))))
Cevap sahibi+1 yılpartimizin adı herkese adalet partisi:):)))
- +1 yıl
Hahah sana oy vermezler
Cevap sahibi+1 yıltipisi küçük olan herkes potansyel bizim partinin destekisi olacak:))))
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet evlenirim. Onlar beyaz kadınlara bayiliyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
ben de beyaz kadınlara bayılıyorum
Evlenmek bilmiyorum da bir kere siyahi biri ile ilişki yaşamak istiyorum
10 Yorumlaseviyorsam sorun etmem
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendi irkiyla evkenmeli
10 Yorumla
+1 yılBana ters. Hoşlanmıyorum.
10 YorumlaEsmer bile sevmiyorum, ne zencisi
10 Yorumla
+1 yılIrkçılık yapmayalım insan olsun yeter
10 Yorumla
+1 yılHayır. Zenci sevmiyorum
10 Yorumla
1 yıl- evet istiyorum ama böyle siyahi olacak
00 Yorumla
+1 yılAllah affetsin biraz kokuyorlar ama seversem evlenirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiyah biriyle evlilik hiç düşünmüyorum yani Allah korusun.
06 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle dedin ki
- +1 yıl
Siyah birilerini görünce kaçasım geliyor hiç o gözle bakmadım onlara arkadaşım belki olabilir ama sevgili ya da eş zor hattağa çok zor..
- +1 yıl
Sen evnirmiydin siyah biriyle
- +1 yıl
Evlenebilirdim benim için hiç farketmez yeter ki aşık olduğum adam olsun siyahi beyaz ayrımı yapmam.
- +1 yıl
Peki sen bilin.
- +1 yıl
😅😅
+1 yılYok hayır 😣
11 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
Sen evlenir miydin peki
06 Yorumla- +1 yıl
Evlenirdim benim için farketmez
- +1 yıl
Küçüklüğümden beri onlara karşı hayranlığım var aslında özel bir nedeni yok.
- +1 yıl
Konuyu ne zaman bağlayacaksın diye bekliyordum geç kalmadın 🙄😒
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar sever bunları.
14 Yorumla- +1 yıl
Yoo erkeklerden de seven var
Cevap sahibi+1 yılErkek neyini sevecek ki? Kadınların makul sebepleri var
- +1 yıl
Zenci kadınların da genel olarak fizik özellikleri daha dolgun duruyor beyazlara göre. Bu yüzden isteyen çok erkek gördüm.
Cevap sahibi+1 yılDeğişikmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmamak lazım ama Allah yazdıysa bozsun😅
24 Yorumla- +1 yıl
Niye😅
- +1 yıl
Bilmiyorum ama sevmiyorum
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Genelde akla başka şey geliyor 😅
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgayet tabi evlenirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyorsam elbette.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeraber olurum ama evlenmem
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne