İlişkimizde kavgaların çoğunu bu sebepten ediyoruz ben ilişki içerisindeyken yakın karşı cins arkadaş olayını doğru bulmuyorum ve arkadaş çevremi buna göre değiştiriyorum fakat kız arkadaşımla bu konuda sürekli tartışıyoruz ben başta bir şey demememe rağmen o arkadaşlarıyla arasındaki mesafeyi ayarlayamadığı için saçma sapan samimiyete girdiği için başta çok kez tartıştık sonrasında konuşup belli bir mesafe koyarak sevgilin yokkenki halinle değilde bir ilişki içerisinde olduğunun farkında olarak konuşun yoksa istemiyorum bu tarz bir şey dedim ve sürekli bu konuda bir pürüz çıkıyor ben başından beri böyleydim fakat son zamanlarda sürekli bu konu yüzünden kavga çıkartıyor birbirimizi çok seviyoruz genel olarak başka bir sorun yaşamıyoruz ama o inatla karşı cins arkadaşlarıyla sürekli iletişim halinde olmak istiyor buda bana ters geliyor buna nasıl bir çözüm yolu bulabiliriz?
Bu arada yakın olan o arkadaşıylada tanıştım ilişkimiz ve özel hayatımızla alakalı yersiz espiriler yaptığı için daha çok gözüme batmaya başladı bu durum
Bu arada yakın olan o arkadaşıylada tanıştım ilişkimiz ve özel hayatımızla alakalı yersiz espiriler yaptığı için daha çok gözüme batmaya başladı bu durum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer