Olarak mümkün ya niye olmasın ki seviyorsam seviyorumdur karşı taraf beni sevsin ya da sevmesin benim umrumda değil tabii ki gönül ister ki oda beni sevsin değer versin benim kadar veremez ama yinede versin ama olmuyorsa olmuyordur yani yapabilecek bir şey yok demekki adam istemiyor zorla beni sev diyemem ama benim ona duyduğum sevgiye saygı duymak zorunda çünkü seviyorsam Allah rızası için seviyorum ya bana saygı duyması gerek hep tek taraflı sevdim zaten alışığım belli bir yerden sonra insan artık alışıyor tek taraflı olmaya önce çok üzülüyordum da artık koymuyor
Ben 18 yaşına kadar hep platonik takıldım açılıp red yedim 😂 Gelmişiz 21 e bu yaştan sonra platonik falan çekemem. Bizde biliriz şak diye söylemeyi ama erkekler şu kızı değerlendiriyim gözüyle bakacaklarını bildiğim için ego tatmin etmeye gerek yok. Yoksa beni niye istemesinler bayılırlar. Kısaca karşımdaki gelirse bende gelirim yoksa tek taraflı bana göre değil 😂
Zamanında platonik olarak sevdik. İnsanın kendi elinde olan bir şey değil ki bu. Maalesef bazı durumlarda gönlümüz söz dinlemiyor. Ne zaman biteceğini kendisi karar veriyor. Bir gün bir bakmışsın artık eskisi kadar canını acıtmıyor. İşte o zaman anlıyorsun unutmaya başladığını..
Yani belki biraz farklı güzeldir uzaktan ama sen onun için bi anlam ifade etmeyeceksin o belkide başkası ile evlenecek diğer yandan söylersin hayır der belkide alay eder oda kötü durumu iyi analiz etmek gerek benim başıma gelmedi bu durum ama bi noktada söylerdim
Tek taraflı yaşanan şey aşk değil saplantı bana göre. Karşılığını görmediğim birine aşk ya da sevgi beslemem. Hayır neyini seveceksin? Neyine aşık olacaksın? Tanımıyorsun kii.. Sadece elde edememenin vermiş olduğu o yoğun hırs ve hazmedememe duygusu bu. Uzaktan uzağa iki bakışarak en fazla beğeni olur, ilerisi çok zor benim için.
Platonik aşk gidip açılamayan insanlar içindir. İçine kapanık, utangaç olan insanlar. Uzaktan sevmeyi severler.
Ben konuşmaktan ve açılmaktan yanayım. Çünkü sevdiğimiz kadın bizden haberi olmazsa, bir başkasıyla olma ihtimali daha yüksek. Benden haberi olsun da reddederse canı sağolsun. Hayat keşkeler için yaşanmıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tek taraflı aşk tam bir ergen işi bende ergenliğin başlarında bu tür aşk yaşadım insanı çok kötü etkileniyor. Bence karşılık yoksa aşk maşk olmamalı romantik şairler gibi triplere girmeye gerek yok. Varsa bir karşılık ne oluyorsan ol ama sana bir karşılık yoksa çekil git yoluna bak.
15 yaşımdan 20 yaşıma kadar avare gibi platonik takıldım. Platonik olduğum kişiye hiç söylemedim ona aşık olduğumu. Söylemiş ve karşılık alamamış olsam tabiki bırakırım
Büyük ihtimal ile hiç düşmem zaten peşine karşılıksız tek taraflı bir şey ile uğraşacak ne halim var ne vaktim ne de sabrım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evet sevebilirim yorumlarda açılamayan insanlar için olur demişler ama ben açıldım kendisine olumsuz cevap vermedi ama olumlu cevap da vermedi ki olumsuz cevap verse de bir sey degismeyecek sonucta ben onu yine de sevmeye devam edicem
Çok zor aşık olurum ama aşık olunca da yıllarca sevebilirim. Hep bir umudum olur ama bir gün onu başkasıyla görürsem, ondan uzaklaşırım ve ne kadar severse seveyim, onun hakkında negatif düşünüp, ondan tamamen uzaklaşır ve soğurum.
Kötü bir durum yapmayın, gidin açılın istemiyorsa bırakın başka birini bulun umutsuzca peşinden koşmak zaman kaybı kötü oluyor yaptım zamanında pişmanım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sever diye devam etmiştim. Her zaman platonik aşkım oldu zaten hep. Tövbeliyim artık 😂