Sevgili ile beraberken başka karşı cinslere göz ucu ile bakmak bile size göre aldatmak sayılır mı?

Hayır sayılmaz bana göre.
Çünkü insan bazen farkında bile olmuyor.
Bakıyor ama görmüyor.
Zaten baktığının farkına varınca toparlıyor kendini.
Ama bide ö*üzün trene baktığı gibi bakmak var.
İşte bu şekilde olursa aldatma sayılabilir.
Çünkü bu bana göre saygısızlıktır.
Yanında biri var ama sen başka birine bakıyorsun.
Cevap
11Cevap
O kadarda değil ama öcümü alırım Allah ver
Aldatmak sadece fiziken eylem ile olmaz, bakmadan bakmaya fark var. Kisi arzulama derecesinde bakiyorsa bu aldatmadir, baskasi ile tanimadigin halde bile olsa mesajlasiyorsan bu aldatmadir. Fakat bende bakarim ama huyum bu bunun altina bu ayakkabi olur mu bu etegin ustune bu giyilirmi diye yururken esimle elestiri yapiyorum 😅
O refleks oluyor. Sonuç olarak gözün görüş açısı yüksek. Birine göz ucun gidince istemsiz oluyor.
Belki bir tanıdık ta olabilir manası da göz istemsiz bir saniyeliğine bakar.
Önemli olan o göz ucuna gelen kişiye bakmaya devam etmemek. Bakmaya devam ediliyorsa ciddi bir sorun vardır demektir.
Dinde bile refleks olarak "göz çarpması" dediğimiz bir anlık bakışın günahı yoktur.
Mühim olan ağzını sulandırmadan bu eylemi sona erdirmektir.
Kadının yanında göz ucuyla bakıyorsa içinde var bişeyler demekki
Hayır sayılmaz ama ben bakınca ihanet etmiş gibi hissediyorum o yüzden bakmıyorum.
Annen babanlayken başka erkeklere göz ucuyla bakarsa aldatmış oluyor mu
Sayılmaz. Belki de bakıp şöyle diyordur. Ayy nasil kişiler varmış şükür en iyisi benim kolumda
Niyet önemli!
Hangi niyetle baktığın, konuştuğun.
Bilerek bakmadiysa gözü takildiysa hayır fakat oturup tablo gibi seyrederse tabiki aldatma sayılır birnevi
Hayır sayılmaz göz bu sahip çıkamıyorsun fakat abartmamak önemli tabi bakış vardır bakış vardır
İletişim yoksa aldatma yoktur
Yok ya bakabilir ben de bakarim muhtemelen :D
Bakmam, bakmasını istemem.
Ben kimseye bakmam. İhanet etmişim gibi hissederim
Bilerek bakıyorsa aldatma sayılır
Niye bakıyor bakmasın
Hayır ama bakılmaz genelde çünkü umrunda olmaz
Sayılmaz tabi ki ilk bakışın günahı olmaz :D
sayılır
En İyi Cevap