Aşık olamıyorum ki, aşktan kaçalım. Eminim ya bana bela okunmuş. Bir insan on beş yaşından sonra aşık olmaz mı ya? Ben olamıyorum, sevmiyorum. Kalbim ya taştan, ya menteşeden. Neyden olabilir acaba? Keşke şu bela okuyan kişi, sesime de bela okusa imiş. Baksana belası çok güzel tutmuş, keşke seste tutsa imiş. Aşk kelimesi bana uzak mı, yakın mı? Valla bilemedim. Aşkı bulmam için, benim de aşık olmam gerekiyor mantıken ama yok arkadaş olamıyorum ben. Sevmeyi denedim olmuyor, bakalım şu kalbime kim girecek? Merak ediyorum doğrusu.
Kaçarsam beni bulur bir şekilde. Nereye saklanırsan saklan hiç farketmez. Çünkü sana ulaşacak olduktan sonra bulur kalbini hiç sormadan girer içeri. Bu yüzden büyük konuşmamak lazım. Ne yürüyorum ne kaçıyorum olduğum yerde hayatımı yaşıyorum.
Aşka yürümüyorum, kaçmıyorumda. İstemeyince zaten kendimi hiçbir şekilde ona yakın hissetmediğim için o da bana gelmiyor. Gelse de görmemezlikten geliyorum. Hiç o duyguları yaşayacak halde görmüyorum kendimi, kendimle çok daha huzurlu ve mutlu hissediyorum...
Aşka yürümem ama aşktan da kaçmam. Yakaladığı yerde teslim oluruz.
Sen böyle kepenkleri kapatırım felan diyorsun kapattık aşko kuşko diyorsun ya erosu kızdırıyorsun, sana bir şimşek 💘 yollayacak 220volt akımla titreyecen 😂
Ettiremez komsi çünkü, "İki kişilik öyküde tek başına savaştığını fark ettiğin zaman vazgeçiyorsun. Dünyayı karşına alırsın ama seni yalnız bırakanla savaşamazsın"
Yaşadığım olumsuzluklar da olsa zamanında hiç aşka kapılarımı kapatıp umutsuzluğa kapılmadım. Çünkü neden birinin bana yaşattıklarından dolayı hayata küseyim ki? Dünyaya bir kere geliyoruz, biri için yaşamak istediğim duygudan yani sevmek ve sevilmekten kaçmak mantıksız olur. Demem o ki aşktan kaçmıyorum fakat yürüdüğüm de söylenemez. Temkinliyim diyelim.
Valla ben hayata küsmedim, hatta tam tersi daha çok sarıldım hayata. Ama beni ben yapan unsurlardan birinin aşk olmadığını gördüm. Bu arada bana mantıksız dedin anlamadım sanma 😃
Anladım, bence insan ne kadar da hayır dese veya kesin konuşsa. Elbet o düşüncesini değiştirecek biri girer hayatına. İnsanız yani duygularımız illa ki var, robot değiliz.. :D
Esim ile 2012de tanistim, ilk goruste aska ozaman inandim. Kisa bir beraberlik oldu ve ayrildik 2017de tekrar gorusmeye basladik ama ben onu hic unutmadim ve unutmaya calismadim hep sevdim. 2018de evlendik Şu an 3 yasinda oglumuz var ve kendisine hâla hayran ve aşığim. 🤗
Cok uzun süredir kaçıyorum dertsiz başa dert sonuç değişmiyor nasılsa yeni insan tanımakta zor geliyor ama insan bazen şefkat görsün sevilsin üstüne titrensin istiyor. Bu iki denklem arası gidip geliyorum bazen
Ikiside değilim ben arafta kalıp hayatımı yasicam ne asik olup delirecem nede sevgilim yok diye mizmizlanicam bekarlık sultanlıktır deyimine uyucam😂😂😂😂
kaçarım net. zaten önceki hayatımda da tek tabanca takılmışım, kendi halimdeymişim. şimdi de değişen bir şey yok. insan hep aynı döngüyü tekrarlıyor işte.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiçbir şey yapmam. Nasip der yürümeye devam ederim. Ne göğe bakarım ne şemsiye açarım.😂
Teşekkür ediyorum. KS' nin naif üyelerinin varlığından her daim haberdarım. Üst cümlemde latife yapmıştım. "Dahil olduğuma sevindim." diye değiştiriyorum hemen. 😊
23 sene kaçtım bakalım bundan sonra ne olur Allah bilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
😂😂 kimsenin böyle şeylerle işi olmaz zaten aşkmı hmm o neymiş 😂doğru daha önce 50 kere sevgiliniz flörtünüz olduğu için doydunuz aşk aşk aşk ben onun ne aşkı olduğunu biliyorum
Yürümek istemiyorum artık olan o kadar şeyden sonra yalnız kalmakta istemiyorum korkuyorum yalnız kalmaktan. Halim filozof gibi sorsan var paşa keyfi yani 😒