boşluğuma geldi, liseden arkadaşım kahve içelim falan dedi olur dedim de hiç gidesim yok. direkt engel atsam ayıp mı olur acaba :D
Yarın ilk buluşmam var, nasıl ekebilirim?

Yani bunun için engel atmak da neyin nesi 🙄🙄🙄 çok ayıp değil mi ya?
İşim çıktı dersiniz, gelecektim ama son anda başka planlar çıktı dersiniz bence olur biter.
Hem bu dünyanın sonu değil ki.
Karşı taraf da anlayışlı ise mesele kalmaz ortada bence
Merhaba, karşınızdaki kişi size kötü bir şey yapmamışken engel atmak ayıp olur ama bence bir sağlık problemini bahane edebilirsiniz. Ya kendinizle ilgili ya da ailenizden birinin bir rahatsızlığı olduğunu ve o yüzdne gelemeyeceğinizi söylerseniz arkadaşınız da bu durumu anlayışla karşılayacaktır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Yaptığın şey hiç hoş değil madem madem istemiyorsun baştan istemiyorum demeliydin. Şu an yalan söylemek yerine en azından dürüst olup istemediğini söyle eğer herhangi bir bahane ararsan başka güne ertelemek isteyecek buluşmayı ve sen sürekli onu ekip kıracaksın.
Yalan söylemeni pek tasvip etmem. Gelmek istemediğini uygun bir dille söyleyebilirsin. Tabi karşı tarafın kırılmasını istemiyorum dersen kendinin veya bir yakınının hasta olduğunu söyleyebilirsin. Seni bu konuda mazur görebilir.
Cevap
41Cevap
Merhaba..
Engellemek ayıp olur evetUygun bı dille gidemeyecigini söyle zorlayacak değildir. En azından kendini kötü hissetmez. Başka bir zaman görüşürüz dersin. Belkide bir kahve içersin
Yoo engelleme yetmeez o daha neleri hak etmiyor ki tabi senin gibi bir duayen ile önce randevu alması gerektiğini bilecek mesela öyle yoook 😀😀😀😃
Bir şekilde yani gitmek istemiyorsan de yani bugün müsait değilim gelemeyeceğim bu kadar basit
Kesinlikle ayıp olur. Buluşmak istemiyorsan bir bahane bul. Kendimi kötü hissediyorum gelemeyeceğim, lütfen kusura bakma diyebilirsin. Sonra tekrardan görüşmek isterse başka bir bahane bulursun. Zeki biriyse görüşmek istemediğin için bahane uydurduğunu anlar ve daha da görüşelim demez.
Engel atmak tabii ki de ayıp olur. Bunun yerine direkt olarak buluşmak istemediğini söyleyebilirsin. sonuç olarak herkesin ruh hali her an iyi olmak zorunda değil ve kendini iyi hissetmediğin bir zaman diliminde yeni biriyle görüşmek istemeyebilirsin. Arkadaşın anlayışlı olmalı.
Mantıklı bulamadım. Vakit harcadığın birini kolay silmek garip. Direk söyleseydin keşke istemiyorum diye.
Tabii ki ayıp olur. Ama belki kızın bu çay, kahve içmeye çok ihtiyacı var. Hayatında bir ton sıkıntı yaşıyor belki. İnsanları bu kadar önemsizleştirmeyin ya üzülüyorum gerçekten. Ne olur gidip yarım saat otursan.
Niye böyle hallere girip başkalarına umut besliyorsunuz madem ne kadar rahat ve insan dışı millet anlayamıyorum direkt gelmek istemiyorum diye söyle.
Çok ayıp olur. Bir bahane uydur, şehir dışından misafirlerimiz var gelemem falan de. Uzak bir yer söyle oraya gidicem de.
Aa nerede bulusacaksınız? Neden istemedin? Dayanamam diye mi
ne dayanamaması
ayıp tabi. kusura bakma işin çıktı. başka zaman yaparız de yeter
Engel degilde uzaktan akrabanin gelecegini falan soyle
Gelemicem karnım agrıyor de gecsın engellemek seni düşürür
Kendini iyi hissetmediğini söyle ve başka bir güne ertele.
İş yerinden çağırdılar. Acil toplantı varmis. Ya da kardeşim geldi. Onu aldım gibi gibi😅
Direkt engel atmak mı? Bu nasıl görgüsüzlük ya 😂 buluşmaktan vazgeçtim de misal
Direkt engel hiç hoş olmaz. Başka arkadaşımla planım vardı ya da işim çıktı dersen anlar bence o.
inşallah senide başkası böyle eker gt gibi kalırsın
Bu kızlar neden böyle ya, tutuklayın bunu yapanları.
Keşke olur demeseydin, belki vakit geçirmek iyi gelecektir sana
En İyi Cevap