ben onun her dediğini o benim dediğimi yapıyor. bazı arkadaşlarım kölesi olmuşsun hevesi geçince tekmeyi basar dediler haklılar mı?
Güncellemeler
11 ay
o da benim her dediğimi yapıyor ve ben istemezsem zorlamıyor asla ama o istiyorsa yapmaya özen gösteriyorum bu şekildeyken ileride tekmeyi basar mı bana yani?
Kesinlıkle hata yapıyorsun yok demeyi hayır demeyi bilmelisin, kaybedersin yoksa çok pişman olursun bu net şaşmaz
1
2 Yorumla
Soran
11 ay
hayır dediğim şeyler var sek. ste hayır diyorum mesela sv. işmede kalıyoruz gibi onun dışındaki şeyler genelde katıldığım şeyler mesela 10 dan sonra bensiz çıkma evden ya da mini giyme bu tarz şeylerde haklı bulduğumdan yapıyorum dediklerini yaşadığım yer tehlikeli bir yer laf atan çok oluyor
Tamam Durust olucam oral belki ama anal yaparsan ve bir sure yaptiktan sonra onden yapmazsan cekip gider bi gun Ama bunu yaptikca hala istedigini elde edemedigi icin iliskiniz surmeye devam eder ta ki daha ilersinin olmucagina inancagi ana kadar
o da anal istemez zaten sadece şöyle oluyor sev. şmeden sonra erkekler şey olduğu için açıkça yazamıyorum ama ağrısı oluyor devamı gelmediğinde bu yüzden kendi banyoda yapıyor bu biraz kötü ama hiç beni zorlamadı anal ya da oral vs diye başında söyledim çünkü böyle şeyler isteme benden yapmam diye. ya böyle diyince çok dediklerini yapıyor gibi gelmedi ama zaten genelde cinsellik dışında her dediğini yapıyorum mesela şu saatten sonra evden çıkma kısa giyme sevmediği arkadaşlarım var o arkadaşlarınla görüşme gibi yani
evet mesela o da ben içki içme dedim diye içkiyi bıraktı kız arkadaşlarıyla arasına mesafe koydu şunu yap derim yapar oraya gitme derim gitmez vs ama genelde eğlencesine karışmam o da benimkine karışmaz. aslında mükemmel ilişkimiz var sen bana ben sana aidim diyor. arkadaşlarım niye böyle söylüyor kıskançlıktan diye düşünüyorum aslında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kesinlıkle hata yapıyorsun yok demeyi hayır demeyi bilmelisin, kaybedersin yoksa çok pişman olursun bu net şaşmaz
hayır dediğim şeyler var sek. ste hayır diyorum mesela sv. işmede kalıyoruz gibi onun dışındaki şeyler genelde katıldığım şeyler mesela 10 dan sonra bensiz çıkma evden ya da mini giyme bu tarz şeylerde haklı bulduğumdan yapıyorum dediklerini yaşadığım yer tehlikeli bir yer laf atan çok oluyor
Onlara bir şey diyemem tabi normal onlar olabilir
kim olursa olsun her dediğini yapmak kötü bişidir:d
yalnış düşünce tersi tam daha cok baglanır hem sen bırakmıyacıgın ne mahlum
yanii çok cinsel istek istiyorsa sakat diyelim
cinsellik sınırlarım var o noktayı geçmiyor ama cinsellik harici de genelde şunu giyme der giymem gibi
Hersey derken cinsellik dahil mi
bi yere kadar. se. s olmuyor ama sevi.. şiyoruz se. s de ben istemediğim için olmuyor yani sınırımı geçmiyor
Yani bi nebze istedigini elde ediyor hmm
Durust olucam ama once sunu bilmem lazim oral anal var mi?
yok istemediğim için
Tamam
Durust olucam oral belki ama anal yaparsan ve bir sure yaptiktan sonra onden yapmazsan cekip gider bi gun
Ama bunu yaptikca hala istedigini elde edemedigi icin iliskiniz surmeye devam eder ta ki daha ilersinin olmucagina inancagi ana kadar
o da anal istemez zaten sadece şöyle oluyor sev. şmeden sonra erkekler şey olduğu için açıkça yazamıyorum ama ağrısı oluyor devamı gelmediğinde bu yüzden kendi banyoda yapıyor bu biraz kötü ama hiç beni zorlamadı anal ya da oral vs diye başında söyledim çünkü böyle şeyler isteme benden yapmam diye. ya böyle diyince çok dediklerini yapıyor gibi gelmedi ama zaten genelde cinsellik dışında her dediğini yapıyorum mesela şu saatten sonra evden çıkma kısa giyme sevmediği arkadaşlarım var o arkadaşlarınla görüşme gibi yani
Anliyorum
Yani birbirinizin ihtiyaclarini gideriyorsunuz fikirlerini onemsiyorsunuz
evet mesela o da ben içki içme dedim diye içkiyi bıraktı kız arkadaşlarıyla arasına mesafe koydu şunu yap derim yapar oraya gitme derim gitmez vs ama genelde eğlencesine karışmam o da benimkine karışmaz. aslında mükemmel ilişkimiz var sen bana ben sana aidim diyor. arkadaşlarım niye böyle söylüyor kıskançlıktan diye düşünüyorum aslında
Kiskanclik diyorsun hmmm
Cok mu guzelsin ki
Hos gormeden guzel misin diyemem ama
beni değil ilişkimi kıskandıklarından ya benim tipimle alakası yok olayın. ilişkim saygı sevgi çerçevesi içinde ya
Yani ihtimali var diye dedim
Insanlarin guzel kizi kiskanmasi hep yasanmistir cunku
onu her anlamda mutlu edersen baglanır sana
Kişiye göre değişir
böyle şeyleri düşünmez o birbirimize aidiz sen beni ben seni sonuna kadar dinlerim diyor
Bence o kadar değil
Haklılar
o da benim dediklerimi yapıyor ama istemediğim şeyleri yapmıyorum ki
Her dediğini yapma
o da benim her dediğimi yapıyor ama hem de daha fazla şeyler yapıyor