Birbirini severek ayrılmak nasıl bi acı?

Ben ailem yüzünden gerçekten aşık olduğum kişiden ayrılmak zorunda kalmıştım anlatılamayacak bir tarifi var her gün görmek zorunda olduğum biriydi her gördüğümde nefesim kesiliyodu yemek yiyemez oldum ağlamaktan başka bişey yapmıyodum daha sonra ailem günlük hayatında gülüp eğlenirken ben neden böyle olayım ki diye düşündüm ve tekrar birlikteyiz çok mutluyuz. Bu hayatta biraz da kendinizi düşünün seviyosanız doyasıya yaşayın
Ben buna inanmıyorum gerçek aşk varsa engel yoktur eşimle aramızda ne engeller vardı aileler, maddiyat , kültürler, mesafeler, beklentiler vs vs vs hayır dedik biz evleneceğiz evlendik çocuklarımızı büyütüyoruz
Keşke bizim engelimizde aile, maddiyat kültür olsaydı keşke...
Nedir?
Evli
evli biriyle sevgili olup metres olup zirlamalariniz da yok mu çok ucuz
Önyargınızı kendınıze saklayın kımın ne yasadıgını ne sekılde bır araya geldıgını bılmeden axımasızca yorum yapmayın. Umarım basınıza boyle bırsey gelmez. Evlı oldugunu ogrendıkten sonra ılıskımı ayırmak zorunda kaldım. Ve siz bana metres dıyorsunuz.
Evet hala kişiyle mesajlaşarak bunu tescillemiş oluyorsun
Kalbınızın ekmegını yemegınız dılegoyle. Hayata bu kadar önyargılı olmayın. Başa gelınce aşması zor cunku
Evliyim kocamın metresi olur diye dert etmem olsa da dert etmem eğlenir gezer tozar gelir koynumda uyur senin sevgilin de öyle bir mevzu ortaya çıksın nasıl satar seni izle gör denemesi bedava gerçek aşkım vs zirvaligina inanacak kadar saf olma gerçek aşksa boşansin seni alsın her şey bahane olan sana olur
Cevap
1Cevap
Bu şekilde ayrılamazsınız :) 5 6 ay sonra tekrar bir araya gelirsiniz. Eger ayrılmak istiyorsanız hakaret ederek ayrılmalısımız 🙃
Aynı durumu ben de yaşamadım. Unutamıyorum da, acaba o unuttum mu diye hayıflanıyorum. Ortak bir kararla yollarımızı ayırdık. Yanlış bir zamanda karşılaştık. Yolumuzu keşkelerle ayırdık.😔
Birisi seni sevmedigini bildiğinde icinden zorda olsa söküp atabiliyorsun ama o kisinin de seni sevdigini bildiginden kalbinden atmasi cok zor oluyor.
Ben daha gercek acilar tattim
ayrılmayın mk o zaman
Severek ayrılıp aşka hasret kalın..
Geçer. İlerde gülerek hatırlarsın.
Kötü bir durum
En İyi Cevap