Zor olan güzeldir diyorlar da bu nedir arkadaş Ayı gibi olmak zorunda mıyız ya İnsancıl olduğumda hoşgörülü olduğumda hiçbir şey elde edemiyorum Egolu da değilim Bi de Ukraynalı kadinlari överler uğraştırmıyorlar diye Ben de uğraştırmıyorum
Elbette ayı gibi olmak zorunda değilsin, kendin ol derim, maalesef iyi davranınca cepte olarak gören ve ya bişey de bişey arayan kişi hayli falza, birazda kişisine denk gelmiyorsun sanırım, bilirsin ki erkekler zoru sever, kolay ulaşılmak her zaman bi ilerisidir zorluk için se çaba gerekir ve bunu da sadece hakeden kişi yapar yani
Aynen öyle Ama kadın nasıl olsa ilgili diye saçma saçma davraniyor 1 haftaya b. k edip birakiyor bircogu üstelik yaşları küçük de degil Hepsi 25 -30-32 yaş adamlar
Bak şimdi 2 günlük libidosuyla yükseliyor bana nolur tanışalım ben senin olduğun şehre gelirim, ben de yalnızım, sevgilim ol Vs 1 hafta sonra konuşmayı kesiyorlar Bir beklentim olmadığı halde 😶😒🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnsan birine denk gelmeyince kendisine gösterilen incelikleri yadırgıyorlar alışkın değiller bi kere.
Ya cidden anlamıyorum nerde ayı gibi davranan var. O kazanıyor
Herkes aynı durumu yaşıyor. Cevap bulursan haber ver
Deveye diken yaranir da demek istemiyorum
De de katılıyorum sana 👍
İnsan gibi davranıyorsun çünkü bazılarına değmez hele öyle tinder vs gibi yerlerde hiç değmez:)
Tinder sildim coktaaan 2 hafta oldu:)
Sen gene bulursun bir yer:)
sana öyle denk gelmiş. algıda seçicilik oluşmuş. ben hayatta tahammül edemem soğukluğa mesela. baştan kopar muhabbet
İnsanların sevgi ve algı ayarları değişti maalesef
Zor olan güzeldir diyorlar da bu nedir arkadaş
Ayı gibi olmak zorunda mıyız ya
İnsancıl olduğumda hoşgörülü olduğumda hiçbir şey elde edemiyorum
Egolu da değilim
Bi de Ukraynalı kadinlari överler uğraştırmıyorlar diye
Ben de uğraştırmıyorum
Elbette ayı gibi olmak zorunda değilsin, kendin ol derim, maalesef iyi davranınca cepte olarak gören ve ya bişey de bişey arayan kişi hayli falza, birazda kişisine denk gelmiyorsun sanırım, bilirsin ki erkekler zoru sever, kolay ulaşılmak her zaman bi ilerisidir zorluk için se çaba gerekir ve bunu da sadece hakeden kişi yapar yani
Sacma mantık
O kadar zor olan bir adamdan kolay vazgeçiyorum şahsen
Hemen hayatinin merkezi yapsin demiyorum
Çok uğraştıran egolu insanları sevmem
Çok değil herşeyin dozunda olması güzeldir :)
Aynen öyle
Ama kadın nasıl olsa ilgili diye saçma saçma davraniyor
1 haftaya b. k edip birakiyor bircogu üstelik yaşları küçük de degil
Hepsi 25 -30-32 yaş adamlar
Siz kaç yaşındasınız genellikle giderken bahane olarak sundukları şey nedir peki?
Bahane bile sunmuyorlar direkt konuşmayı kesiyorlar
Sebepsiz
1 kaç kez yazıyorum birsey mi oldu, anlat
Yok
İletişim kurduğun kişiler yanlış o halde peki nereden tanışıyorsunuz hani sosyal medya mı mesela yoksa reel demi?
Bak şimdi 2 günlük libidosuyla yükseliyor bana nolur tanışalım ben senin olduğun şehre gelirim, ben de yalnızım, sevgilim ol
Vs
1 hafta sonra konuşmayı kesiyorlar
Bir beklentim olmadığı halde 😶😒🙄
Çok kötü ne diyebilirim ki, istediği cevabı ve ya karşılığı alamayınca uzaklaşmak ve ya yeni birilerine yönelmek daha cazip geliyor sanırım
Hayir karsilik alıyor tabiki ben de ilgisine ilgiyle yaklaşıyorum
Ama sonuç sıfır inanki
O zaman o anlık ilgi ile bişeyler paylaşılıyor ama sonrası yok doğru anladım herhalde
Ama gerçek olduğuna inandırmaya çalışıyor o kadar dil döküyor
Ben de inanıyorum
Sonra ölümcül darbe geliyor işte
Konuşmayı kesiyor
İstediğini alıyor çünkü ondan oluyor, biraz daha temkinli olmanda fayda var :)
İstediğini almak derken? Ne veriyorum ki
İlgi işte kısa sürede ilgi verdiğin hemen inandığın için diyorum böyle oluyor birz dha temkinli ol ince eleyip sık doku mesela
Yahu napayim adam başka şehirde
İlgi de vermezsem bahanesi sen zaten ilgisizdin oluyor anlamiyorsun
Umutlandiranin hiç mi suçu yok
Ayrıca ilgiliyim dediysem her saniye aşk perisi gibi değilim
Ben anlamadım sizden bişey :)
Normal insan kalmamış ondandır
büük memeler gereksiz demek ki
Hayvanlara denk geldiğin için..
Köpek gibi davran it gibi dönsünler
O da bir yere kadar
Küçük birsey vermezsen veya hiçbir şey vermiceni hissettirirsen gider
Asla köpek olmuyor