Benim hoşuma gider. Dediğiniz gibi seven kıskanır. Tabi dozun da kıskanılmalı. Öyle hayatı zindan etmek olmaz.
Bu sefer özgürlüğüm kısıtlanır ben bunu istemem. Zaten önce kişi kendinden bilecek işi. Kıskanılacak şeyler yapmayan kişi kıskanmaya sebep bulamaz. Yine de tatlı bir sahiplenme gerekli tabi ki
Dozunda her şey iyi de. Kıskansan vay efendim niye kıskandın oluyor. Kıskansan dert, kıskanmasan dert. Valla bulmaca çöz daha kolay ya. Ama ben çözerim bu manyakları, var o yetenek ben de. Ters etki ile gideceğim hep. Bu her zaman işe yarıyor, her şey yerinde iyi bence. Aşırı olunca insan daralıyor ve sıkılıyor ya.
Derecesi, yoğunluğu, ivmesi, momenti, hızı, açısı, hacmi, yönü, kütlesi, frekansı... Kıskanmayı tüm bu kıstaslar ile ele alıp hepsinde optimum seviyeyi bir şekilde geçiyoruz.
Daha basit anlatayım. Eski sevgilim benden 7 yaş küçük bir esmerdi. İş yerinde benden 20 yaş abla derken bile teyze mi desem acaba diye düşündüğüm kadını kıskanmıştı. Ki o kadın 5 sene sonra emeli oldu. Çocuğu üniversite okuyor.
Bundan kıskanması sadece kadın oluşu diyeceğim de, balıkçı Rıfkı abiden niye kıskandın yavrum ya.. İlişkinin içine ettin gittin.
Kıskanılmak güzeldir. Çünkü önemsendiğini ve değer verildiğini hissettir insana. Ama bazıları bunu hastalık boyutunda yaşıyor bu da insanın hoşuna değil sinirine dokunuyor. Kim kendini delicesine kontrol altına almak isteyen birine anlayış gösterip sevebilir ki. Ben de aşırı kıskanç insanları sevmiyorum. Hayatımın her alanına müdahale eden birine katlanamam şahsen.
Yapmacık, yapay, laf olsun diye ve kasten göze sokulmak için yapılan kıskançlıklar değil de doğal , içgüdüsel , kontrol edilemeyip kendiliğinden olan kıskançlıklar oki doki
Mesele bir erkeği başka bir kadından kıskanma değil sadece. Bunu fazla abartma durumu insanı gıcık ediyor. Ayrılığa kadar götürebilecek bir olay. Onun da bir dozu olmalı.
Severim her türlü kızlar çok güzelsiniz hepiniz birbirinden güzelsiniz dua edin yurdum deliriyorum hepinize saçlanırız falan ne güzel kokuyordur şimdi gelin bulun beni yavrularım🍋😋
huzursuz edecek, gerçeği yansıtmayacak şekilde öne sürecek ve her an karşıma çıkarabilecek ve öne sürecek şekilde ise sevmem tabii, ama kıskanması güzel olur değerli hissettirdiği için sevmemek olurmuş mu hiç?