Cv'lerin doğruluğunu nasıl onaylayacaksın? Herkesin eksik bilgi vereceğinden adım kadar eminim. Çalıştığım yerleri bile eksik yazan biriyim, kendimden bilirim.
Eğer insanları geçmiş ilişkilerinin cv'sine bakarak hayatımıza alacak olsaydık, yalnız kalanlar çoğalacak ve yalnızca kaliteli insanlar ilişkiye sahip olacaklardı. Bu da kaliteli insanları hedefe koyarak tehlikeye atar. Çünkü bizim insanımız öyle ki, kendilerine ilişki açısından rakip olanı öldürebilecek kadar cani...
Dürüstçe cevaplayın kızlar flörtünüz size kaç erkekle cinsel münasebette bulunduğunuzu sorsa kaçınız sinir küpüne dönmezsiniz? Bakın kaçınız doğru cevap verir diye sormuyorum kaçınız sinirden deliye dönmezsiniz diye soruyorum. Madem flörtten cv isteyeceksiniz o da size bunu sorsun madem siz de aslanlar gibi net sayı verin.
Zaten kafasına göre yaşayan, sınırları olmayan karılar bunu kafaya takmaz. Bak şimdi oku aşağıda benim için önemli değil geçmişi beni ırgalamaz diyenleri, genelinin listesi oldukça kabarıktır zaten, bu yüzden de umursamam der. Kendi skoru umursanmasın diye ;)
Aynı şeyi konuşmuyoruz galiba.. Cinselliği özgürce yaşayan tipler gizlemez diyorum. Zarı da önemsemez. Erkeğin neler yaptığını da. Nobrain biri için bu kadar açıklama yeter diye düşünüyorum 😂
Şey gibi oldu daha konuşmamızın bir kaç gününde telefonunun içinde neler var merak ediyorum diyen kıza ona ancak nişan yüzüğünü taktıktan sonra böyle bir şey yapabilirsin demiştim aklıma o geldi. Flört aşamasında cv vermek 🤣
Yok daha neler. Sevgilim olacak kişinin geçmişi beni zerre ırgalamıyor. Kendim tanıyıp, keşfetmeyi seviyorum. Ayrıca CV bu oraya yazdıklarında/belirttiklerinde de atıp tutabilir. 💁♀️
İlişki geçmişi kötü olanlar başvuru bulunma konusunda bayağı sıkıntı yaşarlardı. Diğer yönden ise faydalı olabilirdi. Sokak lambası gibi kime yandığı belli olmayan insanlarla sevgili olmaktan kaçınabilirdik.
Bence kesinikle evet. Çünkü ilk bakışta insan aldatıcı görünebilir. Ama CV'den çoğu şeylerdi öğrenebilirsin. İnsandın geleceğin bakmak istiyorsan geçmişini bak derler genelikle. Benim exim hakkında çoğu şeylerdi sonra oğrendim, ilk başında bilseydim uzatmayacaktım ilişkimizdi. En önemli şey dürüstlük.
G çmişini detaylarıyla öğrendiğin zaman en sevdiğin insandan bile soğıyabilirsin bakış açın yanlış ise, o yüzden çok riskli. İnsanları geçmişiyle asla değerlendiremeyiz çünkü her deneyim karakteri etkileyen bir olaydır, insanın son hali ile bir yıl önceki hali aynı değildir. Cv yi neye göre değerlendirceksin aa hiç aşk yaşamamış kimseyi öpmemiş bu işte aradığım mo diyeceksin, ya da şuna bak bir sürğ sevgilisi olmuş buna güven olmaz mı diceksin ikisi de yanlış yaklaşım.
TC no ya da ad soyad girerek resimle beraber kişilerin geçmişlerini öğrenebilecek bir uygulama olması gerekli diye düşünüyorum evli mi kaç defa boşanmış suç işlemiş mi işlemisse hangi suçu işlemiş hapis yatmış mi vs. tarzında ulaşabileceğimiz bir uygulama yapılmalı diye düşünüyorum tabi arayacagimiz kişinin izniyle izin vermiyorsa direk uzaklaş zaten 😅
İki şeyi özellikle isteyin: 1- Nüfus Kayıt Örneği ( Kişi gerçekten o mu, bahsettiği yerde mi doğdu, akrabaları gerçek mi ve en önemlisi evli mi?) 2- Adlı sicil kaydı ( Geçmişte bir suça bulaşmış mı, şiddet eğilimi var mı kesin kanıt.)
partnerlerin birbirlerine dürüst olmalari mantikli. Gecmis önemli degil meselesi yalan biraz. Aradiginiz seylere göre önem degisiyor. Eski Sevgilim benden önceki partnerini aldattigi icin ayrilmistim. Bazi seyler prensip meselesi.
Önce geçmişi temiz olsun dendi manit yapmadık ciddi dusunecegimiz kişiye karşı mahçup dusmeyek diye sonra tecrübeli istendi vay @mk şimdide cv isteniyor Belki tecrübemiz yok ama kimin ne halt olduğunu çözebiliriz budy🤔
Bana çok saçma geldi bu durum yani Amerika'yı yeniden keşfetme gibi bir durum bu. Oldu olacak hesap numaramızı, üzerimize kayıtlı mal varlıklarını da teslim edelim.
Gerçek cv'lerde herkes kağıdı doldurmak ister işe alınmak için. En küçük bir aktiviteyi bile not ederler. Aşk cv'sini kimse doldurmak istemez, boş görünmesini isterler. İkiyüzlü hepsi
Bence hem komik hem mantıklı bir olay :) Böyle linkdn gibi bir site olacak flört için cv hazırlanacak hoşlandığın kişiye başvuru yapacaksın :D Tutar bu
flört alımı yapılacaktır cv'de beklenenler xx mesaj atmayacak asosyal ilgilenmeyi ve kendiyle ilgilenilmesini çok sevmeyen aslan ve ikizler olmayan asil bir protein kütlesi
insanların geçmişi ve özel hayatı ne seni ne de başkasını ilgilendirir senin geçmişin sanki aşırı temizmiş gibi bir de eski sevgililerinin geçmişini yargılama haddine mi kalkışacaksın