Seven erkek nasıl bırakır?

Seni çok sevdim ama bu ilişkide mutsuzum senin yüzünden soğudum dedi ki kötü bişey yapmadım aldatma ihanet vs olmadı sadece sıkıntılarım vardı çok duygusal olduğum için bitirdi onu hayatımın merkezine koydum herşeyimi ona anlatırdım :( sıkılmış bıkmış isteyerek bilerek yapmıyordum ki kötüydüm psikolojik olarak çökmüştüm. Ayrılığı aylar önce kasımda planlanmış bişey olduğunu düşündüğünü ama yapamadığını söyledi ama 14 Şubat 'ta buluştu ilgili davrandı aşık gibiydi onun yanında da kötüleştim ondan sonra kariyer konusu açıldı yurtdışında yaşama hayali var tartıştık seni istiyorum ben ne olacam dedim orada yabancı bir kız bulursan ne olacak dedim ordaki kızlar çok rahat oluyorlar ben çok kıskanırım diyince sinirlendim kıskandım şaka yaptığını dalgasına söylediğini söylemiş ama böyle şaka yapılır mı daha sonra benimle aynı yolda mısın dedi ben hemen karar veremediğimi söyleyince ortada bişey yokken (söz nişan yok ailemle daha tanışmadı bile) ayrıldı sonra ben peşinden koştum yazdım neden ayrıldığını neden böyle yaptığını öğrenmek için yazdım ona sorun tamamen senin dertlerin çok duygusal olman alınganlığın dedi bi öyle söylüyo bi böyle çelişkili davrandı işte bıktım tükendim yoruldum dedi oysa bırakmayacağını söylüyordu herşeyimi sevdiğini söylüyordu seven bir adam nasıl değişir nasıl bırakır :(
Seven erkek nasıl bırakır?