Teknoloji çağındayız artık günümüz ilişkileri artık sanaldan tanışılıp oluyor. Ama bazen sanaldan tanıştığımız kişiler farklı modellere bürünüp farklı kişiler çıkabiliyor onun için sanalda tanışmadan reelde nasıl bir kişiyle muhabbet ilerletebiliriz?
Sanalda tanışmadan nasıl reelde bir kişiyle muhabbet ilerletilir?
Reelde tanışmak daha kolay. Özellikle üniversite, bar ve kafe ortamlarında türlü türlü bahaneler ile tanışılabilir. Ayrıca karşı cinsimin bu konuda daha şanslı olduğunu düşünüyorum.
Tonla bahane var, hangisin sayayım? Mesela barda iken gözüne kestirdiğin karşı cinse bir bira ısmarlamak, güzel bir oyunculuk ile merhaba diyip sohbet ortamına dalmak.. Üniversitede ise ders notları isteme bahanesi ile, yapamadığın soruyu yaptırma bahanesi ile vs. Ki eğer güzel/yakışıklı bir birey isen o zaman senle bakışan kişiler ile daha rahat konuşabilirsin.
O zaman kafe ve bar ortamlarına git. İsteyen kişi her türlü bahanesini bulup biriyle tanışır elbet. Yani bana kolay geliyor birileri ile tanışmak. Eğer asosyal biriysen de geçmiş olsun, senin için baya zor olacaktır.
Eskiden ben mekanlarda insanlarla tanışırdım. Barda, kafede v. s Oradan bir şekilde muhabbet yürütülürdü. Bazıları ile çok sık denk geldiğimizden istemsiz muhabbet oluyordu.
Evde otururken kimse sana gelmez bunu biliyorsun. İnternetten birisi ile tanışmak, görüşmek kolay değil. Sana katlıyorum. Herkes sahte çıkıyor ve ya olmadığı insanlar gibi davranıyor. Bu durumda yapacakta çok bir şey yok açıkçası. Düzgün birilerini bulmayı umup onlarla buluşmaya çalışmak en mantıklı şey olacaktır.