Bu hesap sadece sevdiğim kızı takip ediyor ve kendisinide kız arkadaşım tek takip ediyor, dikkat ettim kız arkadaşım ne zaman aktif olursa o hesapta aktif oluyor kız arkadaşım ne zaman instagramdan çıkarsa o hesap o zaman kapanıyor kuşkulandım fake hesap açıp yazdım birader bak len işine diye cvp veriyor sadece sohbet etmiyor karşılık vermiyor yani bu kız beni aldatıyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Bu hesap kim diye sordum o kişiyi bana savundu bende bir daha yapmaması için onu sildim 2 sene sonra bitti, sizce kim haksız?
Sevdiğim kızın İnstagram hesabında çok uzun zamandır takip ettiği fake bir hesap var birbirlerini takip ediyorlar sadece?
O kişiyle konuştuğunu düşünüyorum ve bana dedi ki geç yazdığımda aktif değilim kapatıyorum çıkış yapıyorum neden çıkış yapıyorsun dedim sonuçta telefon senin özelin başka hesabın mı var yok çıkış yapıyorum kapalı kalıyor hesap açtığımda ilk sana yazıyorum dedi çok saçma geldi bana
Yakalasan ne olacak seni kırmış üzmüş umuramamış hemen harekete geç ve sen onu üz kısacası ilk önce sen aldatıyprmuşssun imajı ver acısından kıvransın i*ne
Yok yok konuşacağım soracağım acaba ben mi büyütüyorum dedim ama aktif olma sürelerini takip ediyorum 3 aydır hep aynı zamanda aktif oluyor iki hesapta o yüzden ilginç geldi bana
Ha bak şimfi flört demek seçenek demek şimdiki anlayışa göre söylüyorum ondan dolayı senin ile onuna rasında gidip geliyor ama bu etik değil sor ona eğer 2nizle konuluyorsa bulaşma allahından buşsun sal gitsin
Kız aktif olduğunda o hesap 5 dakika sonra aktif oluyor ve kız hesabı kapatınca o hesapta kapanıyor yani ilginç bir durum ve o hesap sadece kızı takip ediyor çok tuhaf
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğim kızın İnstagram hesabında çok uzun zamandır takip ettiği fake bir hesap var birbirlerini takip ediyorlar sadece?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Direkt kız arkadaşına sor abi antin kuntin işlere girme. Net ol, kafan rahat olur 👌
Dostum sevgili değiliz sadece ona aşık olduğumu biliyor onu sevdiğimi biliyor yani
Tamam yine de sor. Oyalama beni de. Böyle bir durum varsa söyle de. Sonradan öğrenirsen daha çok üzülürsün
Aynen öyle sorayım en iyisi saçma bir hesap yani?
Bunu kıza sorsana ne ayak diye
Bu hesap ne ayak desem olur mu ona aşık olduğumu biliyor? Sonuçta daha sevgili değiliz ama rahatsız oldum sormamda bir sakınca olur mu?
Bence olmaz kuşkuyla sevgili olmaktansa ya da konuşmaktansa ben olsam sorarım. Şüphe ettiğim insanıda sevmem
Sorayım değil mi çünkü bu hesap çok saçma geldi bana rahatsız oldum
Sevgilin mi sevdigin kız mı
Sevdiğim kız ona açıldım flört gibiyiz yani
Sevgili değiliz ve bir çok kişiyi arkadaş listesinden çıkarttı bu hesap duruyor ilginç geldi bana aldatma dediğim normal mi sence
O zaman seni aldatmıyor, başkasıyla konuşuyor olabilir.
O kişiyle konuştuğunu düşünüyorum ve bana dedi ki geç yazdığımda aktif değilim kapatıyorum çıkış yapıyorum neden çıkış yapıyorsun dedim sonuçta telefon senin özelin başka hesabın mı var yok çıkış yapıyorum kapalı kalıyor hesap açtığımda ilk sana yazıyorum dedi çok saçma geldi bana
Saçma değil aslında, ailesiyle kalıyorsa ve ailesinden gizliyorsa, ailesi baskıcıysa risk almamak için çıkıyor olabilir
Hayır kız yalnız yaşıyor ailesiyle beraber değil
Boynuzlanıyorsun kardeşim h. o.
Farkındayım yakalamaya çalışıyorum
Yakalasan ne olacak seni kırmış üzmüş umuramamış hemen harekete geç ve sen onu üz kısacası ilk önce sen aldatıyprmuşssun imajı ver acısından kıvransın i*ne
Çok kötü bir durum..
Keyfin bilir ama öyle beklim falan ayaklarımı geç senin zamanından gidiyor
Yok yok konuşacağım soracağım acaba ben mi büyütüyorum dedim ama aktif olma sürelerini takip ediyorum 3 aydır hep aynı zamanda aktif oluyor iki hesapta o yüzden ilginç geldi bana
Eşinin instasını kendi telinede sekronize et bakalım mesaj gelirse yüzüne vur
Eşim değil dostum evli değili sevdiğim kadın bu flört gibiyiz şu an
Eşimin hesabı olsa bekler miyim öyle adamı bulur ikisini kevgire çeviririm
Ha bak şimfi flört demek seçenek demek şimdiki anlayışa göre söylüyorum ondan dolayı senin ile onuna rasında gidip geliyor ama bu etik değil sor ona eğer 2nizle konuluyorsa bulaşma allahından buşsun sal gitsin
Kız aktif olduğunda o hesap 5 dakika sonra aktif oluyor ve kız hesabı kapatınca o hesapta kapanıyor yani ilginç bir durum ve o hesap sadece kızı takip ediyor çok tuhaf
O hesap sadece kızı takip ediyorsa tuhaflık yok en kısa sürede mantıklı şekilde konuşun konuyu
Öyle yapacağım mantıklı bir cevap beklemiyorum çünkü mantık yok sebebini sorup tamamen hayatımdan çıkartmam lazım bu kızı.
Katılıyorummsana en iyi bu
Saat kaç oldu gözüme uyku girmedi soracağım diye bekliyorum yazsın.
Uyu reis sabah sabah halledersin belli zaten neyin ne olduşu
Ben bu kadına kör kütük aşık oldum 3 aydır takip ediyorum hiç yanılmam asla şüphelendiğim zaman hep haklı çıktım Buda öyle eminim ben adam olmam.
Dikkat et kendine o zaman reis
Saol kardeşim hayırlı geceler
Sen sağol hayırlı geceler