Her insana yeni sayfa açmaktan, içimde ki ormandan kestiğim ağaçlardan ve çıkan yangınlardan sorumlu olanlar da oldu elbet.
Kiminin kalbine dokundum, kiminin dokunamadım. Bazen götürdüm içimdekileri bir deniz kıyısına, bir elimde sigara bir elimde kadeh. Bir dumanla üfledim, bir yudumla sönmeye çalıştm ve sonun da sildim galiba.
Yazdığım onca satır açılan yaraların üstüne yapışsa da ben bıraktım artık iki kişi olmayı, çekildim sevda yolundan.
Tabii ki de dahil mesela yazmak yazmak silmek ne yazacağını bilmemek arkadaşlarına danışmak işte internette güzel bir şeyler bulunca ekran görüntüsü alıp ona bir şeyler yazarken onu da içine koymak bir şekilde kullanıp daha etkileyici hale getirmeye çalışmak mesaj atarken mesela besmele çekmek aman işte inşallah bu sefer beni terslemez diye içten içe dua etmek Onunla konuşurken tansiyonun düşmesi onun güldüğünde senin içinde böyle tarifsiz bir huzur da olması bunlar yani hep Aşk
Elbette insan sürekli sevdiği kişiye ne yazacağına karar vermeye çalışırken, kendini şekilden şekile sokar 😅 Ama sen sosyetik bir şekil olduğun için, sokmazsin🤣 Espiri geldi şimdi git mi diyeydim?
Eyvah eyvah @Sosyetic_SheqiiL i kaybettik arkadaşlar 🙃 ortalık yanık kalp kokuyor 🤣 Gitti bizim kız aşka doğru 🙂 Güzel tatlı sorular ve yorumlara veda zamanı geldi artık eyvah eyvah 😪😪😪
Bu arada uzdun be sosyetik. Yarim kalanlarla yarida kalanlarin bir daha vizyonu olmuyor. Unutman gerek ama bunu inzivaya cekilerek degilde bence kafani dağıtacak birseyler bularak yapman gerek.
Hersey bizde başlayıp bizde kendimizde bitiyor , kimseyi kolay kolay hayatımdan cıkarmam hayatımdan çıkardıysam ortada kötü birsey vardır ve kötü bir şey varsa yazıp cizmem o cook değerli vaktimi gece uykumu harcamam...
O sevginin bel kemiğidir.. sevgi neydi emekti.. yazıp yazıp silmek ise o sevginin neyiymis bel kemigiymis. Bel kemiksiz bir aşk orangutana benzer.. kertenkeleye benzer. Dur ben bidaha yazıp siliyim..🤦♂️
Dahil ama içinden ne kadar kırılmasın diyip edildiğini kelime varsa seni daha çok kırıyor. Bu yüzden kırılacaksa şimdi kırıldım deyip silmemek daha iyi bence. Hem seni tam anlamıyla tanıması içinde gerekli olduğunu düşünüyorum.
İlla yazıp yazıp silince sevgili olacak diye bir durum yok. Karşındaki insanı kırmamak için de bu durum içine girilebilir ya da söyleyeceklerinde kararsız kaldığında da olabilir.