Hayatıma birini almak istiyorum ama 28 yaşında olmama rağmen erkeklere dair hiçbir şey bilmiyorum. İletişim kurarken nelere dikkat etmem gerekiyor? Bir erkeğin niyeti nasıl anlaşılır? Bir püf noktası var mı? Fazla iyi niyetli olduğum için hep yanlış anlaşılıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Kendin olman yeterli, ekstrem bişeye gerek yok, ancak her ne olursa olsun iletişime geçtiğin kişilerin, konuşması, sana karşı tavrı davranışı ve isteklerini mutlaka iyi değerlendir Derim, insana rastgelesin :)
043 Yorumla
Soran+1 yılBen fazla iyi niyetliyim ve bir şekilde yanlış anlaşılıyorum. Güler yüzlü, neşeli bir insanım o yüzden samimi davransam bir türlü soğuk dursam ayrı türlü... Bilmiyorum nasıl yaklaşmam gerektiğini. Ben duygusal bir birliktelik istiyorum ve genelde erkeklerin niyeti farklı oluyor. Nasıl çıkacağım işin içinden bilmiyorum.
- +1 yıl
Aynı duyguları hissetmek isteyen birine denk gelmen gerek, güler yüz, samimiyet kötü şeyler değil aslında ama bazı erkeklerde durum 'aha işte bak ne kadar sıcak gider bu gibisinden cinsel anlamlar da yüklene biliyor afedersin' zaten iyi olan biri böyle şeylerin bahsini dahi açmaz bence, duyguları yaşamak, hissetmek, sevilmeyi sevmeyi istemek şu zaman da pek geçerli değil gibi erkekler de ne düşürsem kar diyenler de var, ama çok iyi olup bunları görüp kendini gizleyen erkekler de çok, dikkat et bu kişiler hep çok sevmiş ancak verdiği değerden değersiz kalmış, yarım bırakılmış ve aşka, sevgiye olan inancını ya yitirmiş ya yitirmek üzere olan kişilerdir ya da çevreye karşı zırhını almış güçlü görünen karakterlerdir, böyle kişiler gerek konuşmaları, gerek davranımları, içtenliği ve doğallığı ile kendini belli eder anlarsın yani:)
Soran+1 yılPeki ben nasıl davranmalıyım? Ben insanlara karşı güler yüzlü, samimiyim. Erkeklere karşı daha mı mesafeli olmalıyım? Bazıları iki güler yüz görünce laubali oluyor ve bu da bir şeyleri yanlış yaptığımı düşünmeme neden oluyor
- +1 yıl
Elbette gülebilirsin samimi olabilirsin, ancak kendini rahatsız hissettiğin an ya rahatsız olduğun konu üzerindeki düşünceni dile getir ya da mesafe koy, iletişimide kesebilirsin, hani ince eleyip sık dokumak derler, binevi bu hesap diyebiliriz, aslında senin yanlış yaptığın bişey olmasa da içinde bulunduğumuz zaman sürecinde bunlar yanlışa yorumlanmaya ve böyle düşündürtülmeye başlandı, insan bi ikilemde kalmıyor değil bazen hani nerede yanlış yapıyorum ve ya kötü mi yaptım acaba diye, ama iyi insanlar kendilerini belli ediyor zaten böyle düşünmene dahi sebep olamayacak kişiler var yani, onlara karşı rahat olabilirsin birini tanımak için min 6 ay yeterlidir bu süreçte de gözlemlersin işte :)
Soran+1 yılPeki bu iyi, efendi insanlar samimiyetimden, güler yüzümden dolayı hakkımda yanlış bir düşünceye kapılırlar mı? 🤔 Yoksa normal mi karşılarlar? Bide benim bir sosyal hayatım yok. Küçük bir yerde yaşıyorum. Nerede nasıl tanışacağım hiç bilmiyorum. 🙈
- +1 yıl
Normal karşılar, kötü sezilecek bir durum değil yani :) küçük bi çevrede yaşamanız farketmez bahsettiğiniz gibi biriyseniz zaten hemen bir çevre edinebilirsiniz bence, hayatınıza alacağınız kişi çevrenize bağlıdır biraz sosyalleşebilirsiniz insanlarla diyolog kurulacak ortamlar mesela tiyatrolar, etkinlikler, konserler ve ya iş çevresi, vs ara molalar da bile bi konu hakkında konuşanlara katılabilirsiniz, arkadaş ortamlarınızın çevresi ile tanışabilirsiniz istedikten sonra problem olacağını sanmam, nerede yaşıyorsunuz ki? :)
Soran+1 yılYaşadığım yerde istediğim kriterlerde birini bulacağıma inanmıyorum aslında. Genel anlamda buradaki insanlarla kafa yapımız çok farklı 😁 bir de şöyle bir durum var sohbet ederken güler yüzlü, neşeliyim ama dışardan bakınca soğuk durduğumu söylerler. Dolayısıyla erkekler yaklaşmaya çekiniyorlar genelde sanırım. 😁
- +1 yıl
İnanın istediğiniz kişinin nereden çıkacağı belli olmaz, Bi. Sohbete girmeden biraz konuşmadan kafalsrınızın uyup uyumayacağını bilemezsiniz sanıyorum, dışarıdan görünüşe ve ilk izlenime gelince soğuk duruyorsanız biraz da güzel biriyseniz işte bunun sevgilisi vardır bize bakmaz gibi vs durumlar olabilir bu da erkekler de bi geri çekime uğrama yapabilir, nice aşklar bu şekilde başlamadan bitti 😂 istediğiniz kriterler nedir ki? :)
Soran+1 yılGüzel olduğumu söyler çevremdekiler 🙈 dürüst efendi, sadık, merhametli, iyi bir insan olmalı. Birde kitaplardan, filmlerden konuşup sinemaya, tiyatroya gidebileceğim biri olmalı. Konuşacak bir şeylerimiz olmalı yani. Buradaki insanlar biraz paracı. Hayat amaçları para kazanmak ama harcamamak. Bu da benim görüşüme ters bir durum. Parayı bir ihtiyaç olarak görmeli insan. Hayat amacı haline getirmemeli.
- +1 yıl
Harcayamadıktan sonra paranın bir kıymeti yok bende bu görüşte biriyim, zaten şu süreçte para artık pul oldu diyebiliriz, olası bi birikim pek mümkün değil ancak kendini geliştirmeye keyifli vakit geçirmeye harcanabilir diye düşünüyorum, kitaplardan filmlerden konuşacak insnalar da pek kalmadı gibi gereksiz geliyor sanki bilmiyorum, değişik bi durum ya, ilk bahsi geçen kriterlerdeki insnalar ile hala var emin olabilirsiniz :) :).
Soran+1 yılKriterlerim mi fazla benim? 🙈
Soran+1 yılBu niteliklere sahip olmayan çiftler oturup dedikodu yapıyor, başkalarını çekiştiriyor ya da kavga ediyor genelde. Dolayısıyla bir şeyler paylaşabilmek önemli.😇
Soran+1 yılNe zor işler bunlar değil mi? 😁
- +1 yıl
Aslında kolay, zorlaştıran insanlar diye düşünüyorum haksız mıyım? :) önemli olan denk gelebilmek, birbirine denk insnalar birbirine denk gelmezken zıt kişiliklerin bir arada oluşu, değişik bi durum ya, beklentiler ve yaşananlar birbiri arasında denk olmuyor kimse de kimseyi anlamaya çalışmıyor, insan seviyorum derken değiştirmeye çalışıyor, ya hiç başlama ya da bunları yapma böyle acayip bi durum, açıklayıcı olmadım sanıyorum ama bence siz anladınız :)
Soran+1 yılGayet iyi anlattınız bence. Evet insanlar zorlaştırıyor. Ben işin içinden çıkabileceğimden emin değilim 😁
Soran+1 yılİşte doğru insanla denk gelmek mesele. Heleki çok yabancısı olduğum konular olduğu için çok umudum yok kendimden 😁
Soran+1 yılKendiliğinden gelmesi için bir sosyal çevre olması gerekiyor. 😇 İşsizim maalesef.
Soran+1 yılBurası küçük bir yer dolayısıyla giden gelmiyor. Burdaki arkadaşlarım da üniversiteye gittikten sonra geri dönmediler. Bir ben döndüm işte 😁
Soran+1 yılYok maalesef. Ailemi bırakıp gidemem. 😁 Hem işim yok diyelim iş buldum verecekleri maaş ne olacka ki nasıl geçineceğim. Zor 😁
Soran+1 yılKısmetin nerden çıkacağı belli olmaz dedim eve görücü kabul ettik iki defa ikisi de fiyasko 😂
Soran+1 yılMalesef😇 insanın yaşadığı yer çok önemli bence. Bizim buralılar tam bir para sevdalısı ve bunun yanı sıra cimri. Alkol de severler, gençler kahveye de gider. Adamlar eşlerini evde bırakıp gece yarısına kadar kahvede okey oynar. Kadını erkeği herkes dedikodu hastası. Kaynıyor resmen ortalık. Bu yüzden yaşadığım yerden nefret ediyorum. Benim bir arkadaşım buranın bir köyünden ve başka şehirde yaşıyor tek başına. Bayramlarda geldiği zaman babası izin vermiyor ilçeye gelmesine bile. Para gidiyormuş. Birinde ailece köye gittik arkadaşımı görmek için. Yoksa görüşemeyecektik. Merkeze gidip gezmek istiyoruz babası izin vermiyor. Gerisini var sen düşün. 😂
- +1 yıl
Ya kahveye çıkılır okey oynanır mesela bende bulunduğum konuma göre şu an öyle biyerdeydim ama bu kadar gericilik elbette yok, dediğin şeyler arada olabilir sürekli değil eğer sürekli ise evliliği monotonlaşmış belirli bi kalıp hali almıştır ben kendim ilçede otururum hiç böyle bişeyleri yoktur ha şu an köydeyim bahsettiğin şeylere iki tarafa da aşinayım mesela biliyorum öyle diyeyim evliliği monotonlaştırmamak lazım sürekli paylaşıcak birşeyler buluna bilmeli oturup kahve de içersin, sinemaya da gidersin, iki tek te atarsın, sohbet te edersin o ortamında hazırlarsın böyle bişey :)
Soran+1 yılHer şey dozunda güzeldir. burada hayat bu şekilde akıyor. Düzen böyle. Kahveden çıkmayan, çalışmayan, bütün gün okey oynayan adamların eşleri tarlaya gider, gündeliğe gider para kazanır. Bunun sadece küçük yer olmasıyla alakası yok. Buraya ait bir özellik bu. Yani yaşanacak yer değil pek bu açıdan. O yüzden buradan birini bulabileceğime inanmıyorum.
Soran+1 yılLiseye giderken bir gün beden eğitimi dersinde pastaneye gidip dondurma aldık arkadaşlarla ve sonra hemen okula döndük. 10 dakika falan sürmüştür maksimum. Pastane yakındı zaten. Eve geldim annem "Afiyet olsun, dondurma yemişsin" dedi direk. Düşün yani benim haberim benden önce gelmiş eve. Zaten anneme söylerdim, saklanacak bir şey yok ama düşün yani durum o derece vahim. Babama pazarda köyden biri beni sormuş, oğluna kız bakıyormuş. Babam da başından savmak için benim kız sözlü demiş iyi mi? Ertesi gün komşu gelmiş anneme kızının sözlüsü mü var diye soruyor.
Soran+1 yılSöylemem 😂😂
Soran+1 yılÜzgünüm ama bunu söyleyemem😂
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😇
Soran+1 yıl😇😇😇
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
Arkadaşım istersen bana merak ettiklerini sor az çok anlıyorum yardımcı olurum belki.
122 Yorumla
Soran+1 yılBen fazla iyi niyetliyim ve bir şekilde yanlış anlaşılıyorum. Güler yüzlü, neşeli bir insanım o yüzden samimi davransam bir türlü soğuk dursam ayrı türlü... Bilmiyorum nasıl yaklaşmam gerektiğini. Ben duygusal bir birliktelik istiyorum ve genelde erkeklerin niyeti farklı oluyor. Nasıl çıkacağım işin içinden bilmiyorum.
Soran+1 yılRuh ikiziymiş aşkmış meşkmiş diye bakmıyorum olaya aslında 😁 dürüst, güvenilir, efendi, kendini bilen, duyarlı, sadık, özetle güzel ahlaklı iyi bir insan olmasını istiyorum. 😇
- +1 yıl
Yani bence bir ilişkiden de bunlar beklenilir zaten. Bence gizemli ol ilk balta kendini belli etme. Karşı tarafı gözlemle. Karşı tarafın özelliklerini sınıflandır. Efendi dediğin erkekler bence konuşma konusunda bşr tık daha çekingen davranırlar öyle yürüyeyim kaba tabirle tavlayayım diye düşünmezler. Örnek biri varsa onun üzerinden gitmek daha mantıklı aslında.
Soran+1 yılTam bir umutsuz vakayım sanırım. Sosyal bir hayatım yok. Küçük bir yerde yaşıyorum ve burdaki insanlar ilgimi çekmiyor. Nerede nasıl tanışacağım bilmiyorum. 😁
Soran+1 yılOkulum bitti, mezunum ve işsizim. Nasıl sosyalleşebilirim bilmiyorum.
Soran+1 yılİşte kursa gitsem yaşadığım yerde gideceğim. burada da aradığım kriterlere uygun birini bulmam çok düşük ihtimal. Merkeze gitmeyi düşünsem gidiş geliş yuvarlak hesap 25 lira. İş arıyorum uzak mesafe diye işe almak istemiyorlar beni.
Soran+1 yılBabam biraz cimri bir insan azıcık birikimim var onunla da çeyiz dizmeyi düşünüyorum. Ki yeterli değil zaten. Dolayısıyla maddiyatı düşünmek zorundayım. Bir iki gün olsa neyse ama devamlı olunca sıkıntı. Belki sadece haftasonu kurslarına gidebilirim. Haftada iki gün. 😁
Soran+1 yılKurslara bir göz atacağım. Teşekkür ederim. 😇
Soran+1 yıl@kanka35 Çalışmıyorum çünkü işsizim. Lakin paraya çok değer veren bir insan değilim. Bir şekilde yaşıyor insan. Karın bir şekilde doyuyor. Rabb'im rızkını veriyor insana.
Soran+1 yılİyi günler 😇
sanaldakilerden uzak dur da. gerçekte bulurusn birini illa
13 Yorumla
Soran+1 yılBen gerçek hayatta birini istiyorum zaten. Ama reel hayatta erkeklerle iletişim kurarken çekiniyorum. Güler yüzlüyüm, fazla iyi niyetliyim. bir şekilde yanlış anlaşılıyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş ver erkekleri kanka hepsinin amacı belli 😂 sen keyfine bak çok süper bişey değil sevgili hiç olmadığı için hayaller kuruyosun kafanda ama öyle değil işte boş bişey
09 Yorumla
Soran+1 yılBir ömrü paylaşabileceğim bir insanla hayatımı birleştirmek ve anne olmak istiyorum. Dolayısıyla hayatıma birini almalıyım 😇
Cevap sahibi+1 yılYani 28 yaş ve hiç sevg olmadı opusmedin de mi
Soran+1 yılHayır elini bile tutmadım kimsenin
Cevap sahibi+1 yılHer erkeğin hayalisin ciddi bir ilişki icin 🙃 ama umarım seni hakeden biri olur hayatında...
Cevap sahibi+1 yıl20 lerin başında çalışkan tıp felan okuyan erkeklere bak. sevgilisi olmamış diğerlerinde zor gibi bi de liseli çıtır erkekler de olabilir 😅 denk olursunuz...
Soran+1 yılUmarım 😇 Denk olalım gibi bir düşüncem yok aslında. Ben insaniyete bakıyorum. Belki geçmişte bir şeyler yaşamıştır ama pişman olmuştur. Neden olmasın? İnsanlar kalbe bakmalı bence ilişkilerde. Gerisi Allah ile kişi arasındadır. Ben o şekilde düşünüyorum. Rabb'im hayırlı olanı nasip etsin de geçmişiyle ilgilenmiyorum😇
Cevap sahibi+1 yılYok ilgilen kanka bence konuşmasına ahlakına davranışlarına dikkat et serseriler seni haketmez kendi gibisini bulsun onlar, cinsellik için skor için kızlarla takılanlar. Inşallah dogru insanla mutlu olursun diyeyim etraf kötü. fazla iyi gibi duruyosun.
Cevap sahibi+1 yılHatta sor çevresine dostuna o anlatsın çocuğun geçmişini bildigi kadar, erkeklere inanma ciddiyim çok yalancılar
Cevap sahibi+1 yılO tip erkekler ancak şeylerini kaldırırlar havaya dikip herkesi beklerler, aşkı sevgiyi bilmezler ama dediğim gibiler sadece eşlerine kaldırırlar biraz açık oldu ama böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılyani ortam olması lazım.
yaşadığın şehir vs önemli ve de kriterlerin...06 Yorumla
- +1 yıl
yani aslında dediğin gibi biri isen aslınada erkeklerin ya da en azından benim gibi duygusal erkeklerin aradıı birisin bence.
Soran+1 yılAma ben nasıl davranmalıyım erkeklere? Mesafeli mi olmalıyım?
- +1 yıl
her zaman ihtiyatlı olmalısın.
kendini kollamalı ve olumsuzunu düşünüp mutluluğa öyle sevinmelisin.
yoksa itin biri çıkıp üzüyor sonra geriye kalan tüm erkeklere düşman ediyor sizi.
Soran+1 yılZor işler 😁
- +1 yıl
kesinlikle zor ama cazip ve zevkli ve de ve de gerekli ;)
+1 yılErkeklerle dumanla iletişim kurabilirsin olmadı posta güvercini daha fazlasına gerek yok anlamıyorlar nasılsa
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim dünyamı yıktın😂
Sen kurs falan ortamda bulun o seni bulur erkekler le konus oldukları ortamdan kaçma hoşuna giden olursa ilgili ol
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşamına yaşadığın yere göre ilk adımı buradan atabilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Umarım karşına cıkar dürüst seven biri
08 Yorumla
Soran+1 yılYani iletişim kurmam gerekiyor. Konuşup tanıyacağım ve doğru insanı bulacağım? 🤔
Soran+1 yılYok zaten reel hayatta istiyorum birini ama tabi tanışabilir miyim bilmiyorum. 🤔
Soran+1 yılKısmet 😇
Gel kuralımm
00 YorumlaBen varım ilgilenirsen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTanışabiliriz...
03 Yorumla
Soran+1 yılBen reel hayatta birini istiyorum hayatımda.
- +1 yıl
Ben de tam olarak onu kastettim
- +1 yıl
Burdan konuşarak zamanla buluşma da tertipleyebiliriz. Yemek yer, kahve içer beraber zaman geçirir taşınırız. Niyetinde samimi isen konuşalım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeklerle nasıl iletişim kurabilirim? Lütfen yardımcı olur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler