Abim evi terk etti bi kadın ugruna annesini sildi, annem surekli ağlıyor nasıl duzeltebilirim aralarini?

Iyi aksamlar bi abim var 25 yasinda askerden yeni geldi cokta yakisiklidir yani bence degilde 😅 begenenler coktu ogretmen kendisi ozel okulda calisiyordu Şu an işsiz.
. Neyse 2 gun once geldi evlencem ben dedi evlencegi kiz 30 yasinda biri, aralarinda tam 5 yas var kız Allah yukarda guzel hatta abim kizdan buyuk gosteriyor birde benim abimin arabasi yok , evi yok dogru duzgun geliri yok. Kizin altinda jip, evi var kiradaymış, üst baş ceşit çeşit , birde medyacı ya boyle biri abimde ne bulur? etrafinda baska erkek mi kalmadi? hic evlenmemis kiz ama belkide abim bize yalan atiyor dulda olabilir..
Anneme instadan gosterdim kizı dedi bu batıdan bize uygun degil bizde ona uygun degiliz şortlu foto atmış doguya memlekete bu giyimle mi goturcen bu sacla basla makyajla mi dedi , ebene dedene bu gelininiz mi diyecen bizde onemli boyle seyler dedi sen karı diye alacagin hatuna baskalarina mi baktircan edepsiz dedi kavga ettiler evlencem anne seviyorum dedi , gitti hayir kızda baska sehirde yasiyo babamda geldi anneme bagirdi sen ne karisiyon bu kadar diye sanane yasindan dedi , annemde aradi aglaya aglaya o karıya gidersen ananı yok bil dedi oda evlencem anne zaten evlenmek zorundayim zorunda olmasamda evlenicem seviyorum demis annem aglayip duruyo cenaze evi gibi ev.😪 ben arada kaldim nasil duzeltcem toparlicam ailemi?
Abim evi terk etti bi kadın ugruna annesini sildi, annem surekli ağlıyor nasıl duzeltebilirim aralarini?