Bu ben; “Bazı kişiler de son sözü ben söylerim isteği oluştuğun..” ama yine de iyi geceler mesajı karşı taraftan gelsin ben emoji ile falan bitiririm :D
Hani sen muabbet bitimin de son söz söylerim dedin ya emojiyle. Başlıkta sevgili adayı için ya onu arkadaş adayına çevirdim yanlış bir anlaşılma olmasın diye. İnce bir davranış yapayım derken kendi mi açıklamak durumun da kaldım 🥲
Bir zahmet yazsın, ama bunu içinden gelerek yapmalı. Yoksa hiç bir anlamı yok. Günaydın yazmak uyandım ve aklımdasın seni düşünüyorum anlamına geliyor. İyi geceler diyerekde sevdiğinin aklinda olduğunu belirtmiş oluyor. Bana göre iki kelime yazmaktan erinen insan bir zahmet sevmesin, sevmek sadece dokunmak öpmek değildir. Sevmek ilgi göstermektir. Iki kelime yazmiyor bana zaman ayirmiyorsa beni düşünmüyor benimle ilgilenmiyor olarak algılardım.
Bana iyi geceler demedin iyi uyumadım 😒 yazan bir arkadaşım var :D
Derim ama bazende beklerim bir yerde gece seninle bitti gün seninle başlasin demek gibi ama tabi her insan bunu anlayamaz ince ruhlu olmak ve kiraz ağacı olmamak gerekir :D
Yani daimi olarak sevgili olmak istiyorsa adaylıktan terfi edip, evet buna zorunludur. Çünkü ben uyumadan önce son uyandıktan sonra da ilk hatırladığı kişi olmak ve bundan da emin olmak isterim.
Ben flörtöz biriyim. Her yeni tanıdığım kızce benim flortümdür. Bunu 3 sonucu vardır ya arkadaş olurum ya sevgili olmaya değerse aşık olur sevgili olurum ya da hayatımdan çıkarırım. O yüzden sevgili adayı dediğin kişilerin böyle bir zorunluluğu yok.
Ben burada gülünecek bir şey görmüyorum. Flört kelimesi adı üstünde tanışmak demek. Ama insanlar bunu birbirinden hoşlandıktan sonra sevgili olana kadar ki süre sanıyor. Yanlış bir şey bu. Muhtemlen sen de öyle düşünüyorsun.
he adayı ise de yapmalı o zaman başka erkeklere fırsat tanıyor ondan daha ilgili olanına 😀 o orada sussun diğeri günaydın çiçeğim diye beni güne başlatıyorsa ne olur diğerine alışırım 😀
Değil aslinda ama öyle bir beklenti olusuyo bayanlarda daha ziyade galiba:) bazen ozletmek daha iyidir günaydın ve iyi geceler sürekli yapmak zorunda olmak itici gelebilir bı yerden sonra..
Günaydın canım ve iyi geceler tatlım cümleleri bana neden çok itici geldi? 😐 demek zorunda değil ya, bazen insanlar uyuyakalabilirler normal karşılamak lazım.
bence degil çünkü bu insanı bıktırır ve merak edeceksede sevdiğini ona önceden haberleşme konusunda uyursın derim veya hiç sevgilisi olmasın daha da iyi madem böyle bir sorun varsa.
Ne gerek var ki? Tabi ki arada güzel jestler yapabilir her iki tarafta ama bunun insanın içinden gelmesi gerekiyor. Yapmak zorunda olduğu için yapmamalı.