Sizce bana taktik mi uyguluyor yoksa gerçekten istemiyor mu beyler yorum yapın lütfen?

Erkek arkadaşımla ayrılmıştık 1 ay geçti ikimiz de sustuk aramadık arkadaşmış gibi doğum günümü kutladı sadece o kadar, şimdi okul açıldı aynı sınıftayız ilk gün çok soğuktu benle muhabbete girmedi tek başına oturuyodu sırada benim yanıma bi erkek gelip oturdu sakalasip gülüyorduk bu sürekli bizim tarafa bakıyormuş en son kıpkırmızı oldu lavaboya gidecekti arkadaşım fa fark etmiş, dayanamadım gidip en son konuşalım mı dedim konuşalım dedi normal arkadaş muhabbeti yaptık noldu niye böyle düşman gibisin dedim ne münasebet dedi arkadaşlarınla oturuyodun rahatsız etmek istemedim diye laf attı, cafeye gidip oturduk ben lavaboya gidicem dedim gidip geldim tüm parfüm şişesini üstüne boşaltmışti ilk gün böyle oldu ikinci gün de bunun yanina sınıftan kız oturdu buzdolabı gibi konuştu benimle koridora çıkıyor böyle arkadaşları önden gidiyor bu yavaş yürüyor bilerek ben yetişeyim diye bende yavaş yürüyorum yanyana geliyoruz ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum 2. gün buzdolabı gibiydi hiç gözünde özlem yoktu sanki beni durağa bıraktı kendisi okula dondu hiç aramadı akşam gel buluşalım diye normalde çıkarken herhun mutlaka arardı, arkadaşlar nolur bi fikir verin ne yapmam gerekiyor bu çocuğun amacı ne hic mi ozlememis beni taktik mi uyguluyor anlamıorum ya
Sizce bana taktik mi uyguluyor yoksa gerçekten istemiyor mu beyler yorum yapın lütfen?