Erkek arkadaşımla ayrılmıştık 1 ay geçti ikimiz de sustuk aramadık arkadaşmış gibi doğum günümü kutladı sadece o kadar, şimdi okul açıldı aynı sınıftayız ilk gün çok soğuktu benle muhabbete girmedi tek başına oturuyodu sırada benim yanıma bi erkek gelip oturdu sakalasip gülüyorduk bu sürekli bizim tarafa bakıyormuş en son kıpkırmızı oldu lavaboya gidecekti arkadaşım fa fark etmiş, dayanamadım gidip en son konuşalım mı dedim konuşalım dedi normal arkadaş muhabbeti yaptık noldu niye böyle düşman gibisin dedim ne münasebet dedi arkadaşlarınla oturuyodun rahatsız etmek istemedim diye laf attı, cafeye gidip oturduk ben lavaboya gidicem dedim gidip geldim tüm parfüm şişesini üstüne boşaltmışti ilk gün böyle oldu ikinci gün de bunun yanina sınıftan kız oturdu buzdolabı gibi konuştu benimle koridora çıkıyor böyle arkadaşları önden gidiyor bu yavaş yürüyor bilerek ben yetişeyim diye bende yavaş yürüyorum yanyana geliyoruz ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum 2. gün buzdolabı gibiydi hiç gözünde özlem yoktu sanki beni durağa bıraktı kendisi okula dondu hiç aramadı akşam gel buluşalım diye normalde çıkarken herhun mutlaka arardı, arkadaşlar nolur bi fikir verin ne yapmam gerekiyor bu çocuğun amacı ne hic mi ozlememis beni taktik mi uyguluyor anlamıorum ya
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
trip atıyo kendince yüz verme sakın sende at o pes edene kadar kadınlıgnı göster agır oldugunu trip kızlar için en büyük silah bunu unutma
Ciddi misin ama neyin tribi bu ya ben anlamadım zaten 1 aydır konuşmuyoruz hala nasil dayanabiliyor, ya bak ilk gun baktim bu kipkirmizi oldu ben gittim yanina konuşalım dedim aynı samimiyette konuştuk falan bide ben lavaboya gidip geldim baktım en sevdiğim parfümü sıkmış belli yani bi insan bunu etkilemek için yapar yani, ikinci gün yani dun yanına kız oturdu tenefüs oldu sanki zorla geliyomus gibiydi yanıma hiç konuşmadı sürekli saate bakiyodu en som ders bitiminde baktım cıkmış koridora arkadaşları önden gidiyor bu arkalarından yürüyor ama çok yavaş yuruyo sanki ben yetisiyim diye bekliyo bende gittim yanina hata mi yaptım sence? Durağa bıraktı beni kendisi okula dondu aksam hic aramadi yazmadi normalde çıkarken mutlaka arardı ya ne yapmaya çalışıyor?
anladım hoşlanıyo belli kanka ama açılamıyo sana ve birazda senden bekliyo olabilir ilk hamleyi sakın sen yapma bekle o yapsın ilk hamleyi yapmıyosa sorun onda
Kanka ben hamle yaptım bence yani daha ne kadar benden bekliyo olabilir ki ilk gün ben dedim konuşalım mı diye dün de tenefüslerde yanına gittim yani daha napiyim bilmiyorum niz bununla ayrılmadan önce falan tartışmıştık bu bana demişti ki ben sürekli adım attim uğraştım artık gerçekten senin de bişeyleri yaptığını görmek istiyorum gerçekten istediğini anlamak istiyorum demişti tabi yine tartışıp ayrılmıştık ama bu konuşmayı ben hatırlıyorum yani kanka ben yine gittim yanına tenefüslerde ama sanki ben gittikçe bisey degismicek gibi geliyo napiyim sence artık gitmiyim mi yanına? Gitmeyince de başka kızlar gidiyor bunun yanina sinir oluyorum
zaten ona bi kızdım kanka demeseydin daha iyidi ama senin ayagına gelsin sende kıskandır erkekler yanından ayrılmasın
Neyi demeseydim kanka konuşalım mı demesemiydim? Ya gelmiyo ki ayağıma o ilk gün kıskançlıktan kıpkırmızı oldu yine adım gibi eminim ben gitmesem gelmicekti aslan burcu bide çok gururlu ben yaptıkça o da yapar yani
yapsın ilşki o zmaan çok tatlı evet knk sen ilk gün ayagına gitmişsin simdi kıskandırma zamanı sende 4 5 erkekle yakışıklı olsun boynuna sarır filan göz ucuyla tepkisine bak çıldırcaktır
Kanka daha fazla soğur öyle bence ya çıldırsa bile gelmiyor ki sence ben tenefüste yanına gideyim mi gitmiyim mi gitmeyince kızlar gidiyor yanina
ayy aynı oguzla ben bence kıskandır test et sonuna kadar haaha kanka eniştende aynı böyledide niye bzim özelimzii herkes duyuyo ya jocngıofb
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!