Flörtümden en başta çok hoşlandım ilk 2 3 gün çok güzeldi ama sonra aklıma sık sık eski sevgilim gelmeye başladı neden sizce ne yapmam lazım lütfen bi akıl verin :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eski sevgilinle bir yaşanmışlığın var. Bu nedenle bu yeni flört ettiğin kişiyle bazı durumlar sana tanıdık gelebilir ve bunun sonucunda eski sevgilini hatırlaman çok normal. Ama bu yeni kişiye daha fazla şans verip onunla eski sevgilinle gitmediğin yerlere gidip , yapmadığın aktiviteleri yapabilirsin. Bu durumda ben bu kişiyle ileriye dönük yaşayabilirim diyorsan bu kişi senin için doğru insandır zaten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Birinin yokluğunu bir başkası asla kapatmıyor aksine daha çok aklına geliyor ve özlüyorsun. Onunla yaptıkların geliyor sürekli aklına ister istemez özlem duyuyorsun. Ne zaman eski sevgiline karşı hislerin biter, sevmezsin o zaman başkasıyla sağlıklı bir ilişki yaşarsın. Diğer türlüsü çok zor.
20 Yorumla
+1 yılYa eski sevgilini unut ya da flörtünü bırak.
Gel bak sen bu kardeşini dinle ileri de kendine darbe vurma.
Çünkü bu kararsızlığın ihaneti tetikler. Bir yanda sana vaktini harcayan biri var, diğer yanda eskide kalmış biri. Zaten geçmiş olmasa eski sevgili olmazdı. Senin ki alışkanlık02 Yorumla
Soran+1 yılVallahi unuttuğumu saniyodum hani zaten geri dönme gibi bi durum söz konusu değil. Ama flortle tanıştığımda çok heyecanlandim ondan çok hoşlandım ama iki üç gün sonra eskisi aklıma gelmeye başladı düşünüyorum sürekli filan neden bilmiyorum sevmiyorumda onu napayım sence
- +1 yıl
Flörtle devam eskiyi her yerden sil
Hayatında biri varken eskisi aklına geliyorsa onu hiç unutamamışsın demek. Hayatındaki kişiye saygısızlık yapmamak için ayrıl ve kafanı toparla. Kimi istediğine karar ver ve emin olmadan da hayatına yeni birini alma. Böylece ikisine de saygısızlık etmemiş olursun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmak lazım galiba elden bir şey gelmiyor bazen bir şey gelmiyor yani yapacak bir şey yok
00 Yorumla Bence normal, eşine de arada rastlanabilen bir durumdur. Benim de eski kız arkadaşım arada sık sık aklıma gelir. Şu an kimse yok hayatımda her anlamda ama olsa yine gelir. Bu biraz şey gibi, eski jetler, mimikler, alışılan davranış kalıplarını aramak aslında başlarda karşındakinde. Zamanla, eğer doğru kişiyse zaten onun daha iyi biri olduğuna ikna olursun diye düşünüyorum. Zira eskiye dönüş yoksa zaten yenisine bakılmalı ama gerçekten sevince insan kolay kolay unutamıyor ama bu da yeni bir şeyler yaşamaya kapalı olmak/kalmak anlamına gelmemeli. Hemm zamanla yenisinin daha çok sevdiğin tarafları da olur illa." Keşke eskisi de şunu yapsaymış ya bak bu yapıyor ne güzel" dediğin/diyeceğin noktalar oldukça, çoğaldıkça zaten eskisinden iyi ki ayrıldığını ve iyi ki yeni bir şeylere açılmakla doğru karar verdiğini anlarsın diye düşünüyorum.
Bir de şu var, belki destekler belki karşı çıkarsınız ama eskiyi unutabilmenin, tümüyle silebilmenin ve atabilmenin yegane yolu hep yeni bi şeyler denemekten geçer. Hayatınızda da az çok ilgi gösterdiğiniz ve ilerde bi yerlerde "severim de ben bunu he" diyebileceğiniz birisi varsa bence ikiniz de bi şansı hakediyor gibisiniz :)10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eski ilişkilerinizi beyinde değil kalpte bitirmeden bir ilişki bulmayın. Yokla kalbini bakalim ve az biraz hala eskiye karsi aşkın devam ediyorsa hemen bugün bitir iliskini. Ama gecici birsey oldugunu dusunuyorsan uzun bir müddet flört dediginiz o adımda kal.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErgenlikte kızlar genelde karaktersiz olan erkeğe his beslediğini zanneder ondan daha iyisine denk geldiği halde kıymetini bilmez. Halk arasında buna rahat batması deniliyor 😂 emin ol hislerin bitseydi aklına gelince sadece sinirin bozuluyordu ruh halini başkasıyla olan ilişkini etkileyemezdi. 24 yaşına kadar kızların çoğu böyle yapıyor daha sonra yaşı ilerlediği için ilk aylardan evlilik muhabbeti yapmaya başlıyorlar. Bu sefer de zamanında içinin ısınmadığı o düzgün karakterli erkeklere denk gelmiyorlar 😂🤦♀️
15 Yorumla- +1 yıl
genelleme yapma eskiye saygın olsun biraz
Cevap sahibi+1 yıl@sPsychopath Karaktersiz birine ne saygısından bahsediyorsun
- +1 yıl
o öyle diye sende mi öyle olucaksın sonuç olarak iyi kötü bişi yaşanmış
Cevap sahibi+1 yıl@sPsychopath Sahte olan mutluluklara iyi şeyler denmez. Adam gitsin kız peşinde koşsun, para yedirsin onlara. Bunlardan habersiz olduğum için paraya sıkışınca maddi olarak destek olayım, ibanına para attığımın ertesi günü beni terk etsin. Ben onu affetmeyince de arkamdan kasar desin maddi manevi destek oldum ama bedenimi kullanmasına izin vermedim diye.
Cevap sahibi+1 yıl@sPsychopath Saygı duymam kendime saygısızlık olur
+1 yılEskideeennn neeexxttt vallahi billahi çok zor. Eskiden bitmiş bir şeyi yeniden açma. Bak erkek bulunur seni seven de bulursun gönlüne başkasını da alırsın insanız biz. Flortune bunu yapma ona imkan var, o olmadı mı başkasına imkan ver ama ex deme. Neden bitirdiginizi hatırla. Olmamış bir kez, sonra neden olsun? Ama ben onu seviyorum cart curt yok. Sevseydin de flört yapmazdın
02 Yorumla
Soran+1 yılYok valla zaten unuttum diye geziyodum onu. Zaten asla dönüş filan yok öyle bisi düşünmüyorum hani asla. Ama flörtüm varken aklıma gelmesi canımı sıkıyor. Flört benle sevgili olmak istiyo 10. Günde n ben daha iyi tanıyalım filan diyorum. En başlarda heyecanliydim ama sonra bilmiyorum noldu. Kafam aşırı karışık napim sence. Dediğim gibi exle işim olmaz o bitti kesin
- +1 yıl
Eğer bu kadar eminsen bitti diye, flortunun kıymetini bil. Kaybetme korkusu yasa. Eğer flortun bu düşünceni bilirse onu kaybedersin. Kaybetmek istemiyorsan sal eskiyi
+1 yılAklında eski sevgilin varsa eğer, flörtünden ayrıl en iyisi
00 Yorumla
+1 yılFlörtünden ayrılmaya bak. Yapacak bir şey yok. Sen yanlış bir şey yapmıyorsun ama flörtünle devam edeceksen eski sevgiliyi unutacaksın. Öbür türlüsü tamamen yanlış.
01 Yorumla
Soran+1 yılUnuttuğumu saniyodum hani umrumda değil asla geri dönmem ona ama aklıma gelmesini anlamiyorum. Flörtümle muhabbet ederken filan aklima geliyor. Napıcagimi şaşırdım
+1 yıleski sevgiline olan hislerin tamamen bitmiş değil çocuk ile devam etmemelisin sonra bir gün bunu iyice anlayınca geç olabilir daha fazla ilerleme ümitlenmesin
00 YorumlaYa çok kırıcı bir şey kardeşim bu unutamadıysan yeni ilişkiye başlamayın abi karşındaki insana yazık değil mi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılGönül çok acayip, akıl sır ermez bir şey. Eğer eskiyi unutamadıysan, yeniyi ne mutlu edebilirsin ne de sen mutlu olursun. Kimse kimseyi üzmemeli.
00 Yorumla Flörtüne bahset onu andıran davranışları yapmamaya dikkat eder. Hemde bunun farkında olur ona göre bir yol izlersiniz.
00 Yorumla
+1 yılSonra erkekler şerefsiz size şerefsiz olmak sevap işte
01 Yorumla
Soran+1 yılEskisiyle tamamen bitti hani on geri dönme filan olamaz aklıma niye geliyor flörtüm varken onu anlamadim en başta heyecanliydim hoslanmistim ama şimdi bilmiyorum napicagimi
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eski sevgilinle yeniden barışma ihtimalin yoksa kendine onu unutmak için zaman tanı madem onu unutamadin hayatina başka insanlar alma
00 Yorumla
+1 yılAklında bir varken hayatında kim olursa olsun mutlu olmazsın
00 Yorumlabana birini hatırlattın , eski sevgilini seviyorsan flörtünle uzatma ayrıl çocuğu umutlandırma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. 3lü olsun güçlü olsun diyip eski sevgilini de alın aranıza
01 Yorumla- +1 yıl
lan oğlumm hahahhah:)
Eski anıların yokluyordur seni. Bunda kötü bir şey yok herkese olabilecek bir şey.
Sana tavsiyem flört olduğun çocuğa ümit vermemen. Sonuçta oda bir insan. Kendinden emin olana kadar, aklından çıkarana kadar iletişimde kurmayabilirsin sana kalmış.02 Yorumla
Soran+1 yılYa asla onu üzmek istemiyorum ona kalsa hemen bugün sevgili olucak benle. Diyorum yavaş gidelim tanıyalım birbirimizi daha iyi 10 gündür tanışıyoruz zaten. Ona karşı yoğun duygularım yok hani hoşlandım en başta heyecanlandim. Sonradan duygularım artarmi bilmiyorum. O da bu arada aldatilmis 4 ay önce bitmiş. Ona da tam inanmiyorum beni sevdiğini soyluyo ama bilmiyorum ya of
+1 yılFlörtün le mutlu olmaya çalışman gerekli sevgilinle yapmadığınız şeyler yapın
00 Yorumla
+1 yılSizde var bu zaten elindekinizle yetinmezsiniz hiç şaşırmadım 😄
00 Yorumla
+1 yılAllahtan belanı arayabilirsin mesela son derece makul bir cozum
00 Yorumla
+1 yılİkisini de unutup kendine odaklan bu dünyada erkek mi yok?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbisey yapma öyle gelir gider arada eskiler zamanla yok olur
00 Yorumla
+1 yılUnuturum sanmıssın ama unutamamıssın olan bu. Flortunden ayrıl yazık cocuga daha umut verme
00 Yorumla
+1 yılBence flörtüne durumu anlat kimse böyle bir haksızlığa uğramayı hak etmez
00 YorumlaAynı bu durumdayım ve daha eski sevgilim beni terk edeli 5 gün oldu. Pişman olacağın şeyler yapacaksın flört veya sevgiliyle... Bu yüzden şu anda kendine biraz zaman tanı. Ben de öyle yapmaya çalışacağım :')
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak etme bütün kızlar bir erkekle sevgiliyken eski sevgilisini düşünür.
Yeni jenerasyon kızların hepsi kançik çünkü.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHala onu seviyorsun unutamamışsın ben de unutamadim dün çağırdım seviştim
10 Yorumla
+1 yılSana akıl verelim flörtün varsa düşünme ha düşünüyorsan da git eski manitanla konuş çocuğu niye üzcen
01 Yorumla
Soran+1 yılEskisiyle asla olmaz bidaha. Aklıma gelme sebebi flörte yoğun duygular beslememem sanırım zaten 10 gündür tanışıyoruz zamanla duygularım artar mı sence napiyim en başta çok hoslanmistim aşırı heyecanlıydım
+1 yılYaptığın çok yanlış , aklında biri varken yanına birini alamazsın en nefret ettiğim şey bu arada
01 Yorumla
Soran+1 yılAklımda yoktu hani onla tekrar asla olmaz. Ama flörtten hoşlandım ilk 2 3 gün heyacanliydim filan sonra Noldu bilmiyorum. Ona kalsa hemen sevgili olmak istiyo benle.10 gündür tanışıyoruz. Napiyim sence ona karşı duygularım çok yoğun olmadigindan sanirim eski geliyo aklıma ama hani onu da sevmiyorum olmaz bidaha zaten
Bence çocuğa saygısızlık etme bırak yoluna eskisiyle devam et
02 Yorumla
Soran+1 yılEskisiyle kesin bitti onu unuttuğumu sanıyodum. Çok hoslanmistim flörtten ama sonra Noldu anlamadim kafam karışık
+1 yılFlörtünle yaptığın şeyler eski sevgilini aklına getiriyor ya eski sevgilini aklına getirme ya da flörtle devam etme
00 YorumlaAyrıl biri varken birini sevme büyük ihtimalle unutamadığın için çıktın onunla ama yarabandi gibi kullanma flörtunu
00 YorumlaEski sevgiline yaz bi bakalım konuş biraz iyice içinden at onu
00 Yorumlaİkisini de dene tarafını seç, açken sen, sen değilsin.
00 YorumlaAyrıl çocuktan saygısız
012 Yorumla- +1 yıl
ne alaka sevgilisi değil ki
- +1 yıl
flört tanışma evresidir yani gayet normal
- +1 yıl
ayrıca başkasını başkasıyla unutursun bu da bilimsel gerçek
Soran+1 yılAklımda yoktu zaten eskisi hani şu an gelse kabul etmem asla olmaz ama sanırım flörte karşı yoğun duygum yok henüz zaten 10 gündür tanışıyoruz. Ayrılma gibi bi durum söz konusu değil sevgilim değil. Ama ona kalsa hemen sevgilim olmak istiyo ben daha çok tanıyalım daha erken filan diyorum aklım karışık işte çıkmaza girdim. Zamanla yoğun duygular hissedermiyim flörtüme bilmiyorum en başta çok heyecanliydim hoslanmistim sonradan noldu anlamadim hic
- +1 yıl
bilimsel araştırma sonuç olarak, sen başkasına nasıl davranırsan o da sana öyle davranır belkide sıkıntı kendisinde
- +1 yıl
Bilimsel araştırmalarda düşündüğünün aksine "çivi çiviyi söker" taktiği yanlış bir taktik. Doğru olan kişinin kendine zaman ayırması ve kafasını topladıktan sonra yeni insanlarla tanışmasındır. Ki o süreçte kafanı o kadar güzel toparlıyorsun ki bir daha boş ilişkiler kurmak istemediğin için kolay kolay bir şeye başlamıyorsun. Sorun kendisinde ise psikolog ve terapiler yardımcı olabilir, flört ya da sevgili yapmak değil. Teşekkürler
- +1 yıl
yani bilim insanlarından daha iyi mi bildiğini mi idda ediyorsun
Ikisinide idare et... edemiyorsan sec birini
02 Yorumla
Soran+1 yılYok eskiyle kesin bitti istemem bidaha ama flört varken aklıma gelmesi canımı sıkıyor. Çok hoşlanmıştım ama sonra Noldu bilmiyorum duygularım yoğun değil sanırım onu da üzmek istemiyorum önceden aldatılmış filan. Kendimi anlayamiyorum napsam
flörtünden ayrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılAllah ıslah etsin seni
00 YorumlaEski sevgiline kaymalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yarışma düzenle kazanan seni alsın
00 Yorumlaİkisiyle de sevgili ol 😋
00 Yorumla
+1 yılEskisiyle konuşmayı dene yeniyi bırak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılAdını söylemediğin sürece sıkıntı yok
00 Yorumla Kimseyi yara bandı olarak kullanma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir ilişkiyi unutamadan başkasına başlamayınız
00 Yorumla
+1 yılbence adamı yakma uzaklaş
00 Yorumla
+1 yılBunu cidden soruyomusun?
02 Yorumla
Soran+1 yılGörüldüğü gibi sordum
- +1 yıl
Sorduğunu da gördüm ama zaten biliyosun cevabı. Empatine sor bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen bensiiinn
02 Yorumla
Soran+1 yılSen napiyosun ya nasıl başa çıkılıyor bu karisiklikla
- +1 yıl
Ya flörtle konuştukça eski sevgili unutuluyooorr
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. senin aklın karışık
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle çıkmazdayım napıcam bilmiyorum. Flörtümden çok hoşlanmistim heyecanliydim ama sonra eskisi aklıma gelmeye başladı. Tam olarak yoğun olmadigindan duygularım flörtüm karşı. Sanırım ondan dolayı böyle. Zamanla düzelir mi sence duygularım flörte karşı. Eskiye geri dönme filan asla yok sadece aklıma geliyo
ya unut ya da ayril
00 Yorumla
+1 yılDüşünme
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 YorumlaKarşında ki insana yazık biraz ara ver bence
00 Yorumla
+1 yılgelen gideni aratır :)
00 YorumlaAyrıl çünkü böyle ikilemde devam edemezsin.
00 Yorumla
+1 yıl2. flört yap
012 Yorumla- +1 yıl
Yuh be öyle denir mi
4 5 i de yapabilirsin kanka - +1 yıl
e herhalde
- +1 yıl
eskiden aynanda 10 kişiyle konuşuyordum xjdkfk
- +1 yıl
Sanki 40 yaşında downiwow 18 yaşındasın ha biliyon dimi eskiden dediği geçen ay falan herhalde
- +1 yıl
baya oldu zaten 5 yıldır sevgilim var
- +1 yıl
diyenin e 20 yaş olması
- +1 yıl
Ben demedim eskiden 10 kişiyle konuşuyordum. diye sen dedin hahaja 5 yildir da sevgili güzel dünya downiwiw fotoyu neden değiştin bide beklemezdim. senden simwjwoaj şaşırtıyon beni
- +1 yıl
Allah bilir sen ne bklar yedin
- +1 yıl
aynı anda 10 erkekle konuşan kız hiç mi yakalanmadın ne sal.. ak çocuklara denk gelmiş nediye kaydederdin bunları harbi merak ettim bak:)
- +1 yıl
numarasını almadım ki amaç vakit geçirmek
- +1 yıl
anladım bende aynı and 5 erkekle takılan kız tanıyorum izmirli kız baya baya ta.. sak bile geçiyordu hatta hepsini aynı cafeye çağırıp dalga geçiyordu onlarla:)
- +1 yıl
o da iyiymiş djdjfj
Grup
00 YorumlaFlörtü ertele kafandakini bitir
00 YorumlaFlört takılan insanın kendine saygısı yoktur net.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşandı 😪
02 Yorumla
Soran+1 yılNaptın peki
Cevap sahibi+1 yılFlörtümle konuşmayı kestim. Eski sevgilim için ağlıyorum, özlüyorum napcam
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem