Hic haketmiyorum yalniz olmayi
Sevilmeyi ve değer görmeyi hak ediyorum.
Sevilmeyi ve değer görmeyi hak ediyorum.
Herkes hak ettiğini düşünüyor. Hak ediyorsan git ve hak ettiğini al öyleyse. Oturduğun yerden hakkını bekleme.
Aşk nasil alınır ki.
Birinin hayatına girmesine müsaade et. Diğer tc kızları gibi erkeklere sapık abaza diyip duvar örme.
Kimse durduk yerde sapik abaza diyip duvar örmez emin ol. Herkes sevilmeyi ister
Bende sevilmeyi istiyorum ama hemcinslerim yüzünden kime yazsam kimse nedir bu necidir, niyeti nedir diye bakmıyor mesela direk abazan sınıfına dahil oluyoruz otomatikmen.
Cevap
10Cevap
Yanlızlık Allaha mahsustur. Sen bahane üretiyor ürettiğin bahaneye kılıf uyduruyorsun. Çık bi kafeye avm ye aç bi sosyal platforma gir kafa dengi 10 kişiyi bulman 1 saat o 10 kişiden eleme yapıp doğruyu bulman 6 saat
Erkek kafasiyla kolay tabi. Ben o kadar yüzeysel biri değilim. Derinlik bulmak 6 saatle abuk subuk platformlardaki kisilerle olmuyo. Sen aç bi kız profili, bak bakalım nasil igrenc mesajlar geliyo. Sanki düzgün adam çıkıyo da ordan
Kendinde araman gerek ilk önce yalnız olmanın sebebi kendinden önce başkalarını şifa olarak görmendir
Kim hak ediyor ki... Ben doğru kişiyi ararken bazıları yanlış seçimlerle hayatlarını karartıyor. Böyle de olabilirdin
Niyeyse benim tanıdığım kimsenin hayati kararmadi, aksine guzellesti. Bi ben oldugum yerde saydim. Hatta daha bile gerideyim
Aynı durumdayız. Bazıları kader der, bazıları da kendi kaderini kendin çizersin der. Ben çekimserim
Bende istiyorum kanla, güçlerimizi birleştirelim miii?)
Ben de yalnızım ve karşılıklı arkadaş da olabilecek birini arayabilme amaçlı sürrkki aynı soruyu sorduğum konu açıyorum
Dertleşebiliriz istersen aynı durumdayız senle
Bende yalnızım ama bunu biraz da ben seçtim
Memnunsun yani? Ben de kendim sectim ama pisman oldum
Bilemeyiz
ben senden beterim.
Yalnız değilsin
Daha fazlasını iste
bende yaz özelden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?