Arkadaşlar o kadr kötü durumdayımki asla kendime yetemiyorum surekli insanlara ihtiyacim var ve asla mutlu degilim Şu an okuyorum 18 im ve ailem asla baskici degil ama ben ztn arkadaş cevresi olan bi insan degilim okul degsitidim bi siniftakiler taniyo beni bi tane siniftan takildigim insan var bu kadr yani cok istiyorum artik bi seyler degissin bi ortamim olsun cunku cok daraldim guzel olmama ragmen karakter olarak da iyi olmama ragmen asla goze çarpmiyorum bu sessizlikle hayatim hep monoton şekilde devam ediyo oysaki o gorsun beni diye her gun diger gunden guzel gidiyorum ama nafile
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yaşın küçük ailen senin etrafında havadan dert üretiyosun
Vaahi havadan degil niye psikolojik sorunlari hice sayiyosunuz buyuk ihtimal anksiyete bozuklugu var bnde kimseye anlatamiyorum bunu bedensel bi hastaligim olsa analtir bi sekidle duzelirim maa psikoloji her gunu bitiriyo heves falan kalmadi
boş ver. Calis univ kazan. Aşk meşk bozar seni uzer seni
Çalisiyorum ztn de yetmiyo gercektrn bu monoton hayata katlanamiyorum
Univde değişir sıkma canini. Orayı dusun
Uniye kadr belki yaşamicam mk bu hayat cok degerli bence 1sn bile guzel gecmeli ama
Sen bilirsin. Pişman olacak bi şey yaparsan gelecek hayatı da mahvedersin
Seni anlayan sanal bir sohbet arkadaşı istersen arkadaş olabilirim.
Reel de yapmadan bu iş cozulmez
Bilmem, benimkisi bir öneri. Uzun uzun hoş sohbet edebilen birisi olduhun için belki sana iyi gelir diye düşündüm
Sosyalleş tabularini yik.
Günümüz internet çağı buradan Instagram'dan çok rahat çevre edilirsin eylemsizliğini kır ve bir adim at
Yapamiyorum nasil baslicami blm
Bir buradan başlayalım gizliden cik takip et beni konuşalım ilk kucuk adımın bu olsun
Sanaldan kız düşürme taktiği yersen beni takip et felan 😂
Yalnız kalmak istememek biraz hobin olmalı kendini biraz daha geliştirmek gerek ve psikolojini bozacak durumlar olmuş hayatın karman corman etmişsin
Gercekten hayattan zevk almak istiyorum elimdeki firstalari degerlendirmek istiyosrum gercekten hayatimda bana iyi gecelecek insanlar olmali
İlk önce kendini taniman gerek ve planlar olusturman lazim
Nasil baslicam blm
Oturacaksin masaya alıcaksın kağıt kaleme sırayla huylarını karakteristik özelliklerini dış görünüşünü herşeyi artisi ve eksini çıkaracaksın yardımcı olurum elimden geldigince
Faydasi olicakmi ki
Emin ol olucak ve seni bazı ortamlara sokucak bu durum
Ve seni sosyallestirmek için yardım edicem sana
Hastalikli gibi hissediyorum ve kolay kolay duzelmicek gibi
Duzelicen yardım etmeme izin verir misin
Keşke olsa
Olucak sen izin ver bana yaz sen kardeşim seni söyle bı ortamlara sokum
Tamam yazicam
Bekliyorum seni
Takip attim
Yazan sen misin
Hihi
Benimde ailem baskıcı değil ve benim de arkadaşım olmuyor bıktım
Hep benim yuzumden en basit ornek okul bahcesinde butun okul voleybol baskebol oynuyo bnde cagriliyorum ama gitmiyorum ya yanlis bisey yaparsam ya su olursa falan diye diye bu durumda dustum
Hım iyi
Sessizlikten değil de belki hoşuna gitmiyorsundur
Beni tanimiyolar ki
Elbet tanışırsınız sıkma canını kuzum
Hep boyle olucak ben goze carpmaya claisjcam ama asla caba gostermicem guzellik caliskanlik olsada faeketmicek cunku ben hep boyle bo. k gibi olucam
Neden böyle düşünüyorsun, aslında çabalaman bile doğru değil, odak noktan doğru değil. Farklı bir mantalite ile devam etmen lazım.
Ah be insanların derdine bak
Derdim psikolojik sorunlar yasiyorum inan bedensel bi sıkıntıdan daha ağir boyle old icin cevremde beni seven insanlarda mutsuz oluyo istemeden onlarda uzaklasiyo bennden
Tamam inandım, ama ergenlik atakları bunlar sonra düzeliyor
Cevremde sadece boyle olan benim benmiyim tek ergen
Bilmiyorum da nerelisin sen?
Yardımcı olabilirim istersen
Nasil
Bana giydiklerinden takıldığın arkadaşından bahsetmen lazım
Soyle dusunuyorum da elimden geldigince bakimli guzel seyler giyiuorum bunlarda bi sıkıntı yok ozguvenim yok buda neyden kaynaklaniyo dersek insanlarlarin dusunceleri benim icin cok onemli nedense o yuzden gun gectikce ben kendi hayatimdan silindim merkezde insanlar kiyida kosede ben varim yani insanlar kendine saygisi olmayan birini neden sevsin onlarda hakli
Özelden konuşalım istersen