Askerdeyken terk etti geldiğim de hayatında başka birisi vardı bende yapacak bir şey yok deyip yoluma baktım 4 ay sonra çok pişman olup bana döndü Siz olsaydınız ne yaparsınız?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni kötü günde ya da zor bir zamanında tekrar bırakabilir bir yapan bir daha yapıyor yani ):(
Değişmez dimi
Onu ben bilemem nasıl biri olduğunu sen iyi bilirsin
Ama diyelim ki ben o kızın yerinde olsam bıraksam sonra özlesem yazmak istesem yine yazmam o kadar yüzsüz olmam bi çıkarı olabilir iyi biliyorum böyle şeyleri bi benzeri benim başıma da geldi askere gitmesem bile başka şehire gittim diye
Ona karşı yaptıkları ve yaşattığı his aklıma geldikçe midem bulanıyor niye bilmiyorum
O zaman sil onu hayatından daha iyileri vardır
Galiba doğru olan bu... ne yaşamış olursa olsun ne kadar kötü bir ailesi olursa olsun hiç bir şey bu yaptığını haklı çıkarmaz...
insan bekler sevdigini
Ben artık inanmıyorum buna ya kimse kimseyi beklemez bence 3 ay sonra yeni bir ilişkiye başlamış bana o çocuk duygusal bir boşluk diyor
1 yil bekledim ben ve ona karsi biseyler hissediyor mu?
Hiç bir şey hissetmiyormuş ama bana karşı öyle demedi ilk geldiğim de ben onu bırakamam çok seviyorum dedi aldığı hediyeye kadar gözüme soktu neymiş ben gideyim diye demiş onları şimdi ise köpek gibi pişman yani kendimi kıyaslamıyorum ama zoruma gidiyor hatta düşündükce midem bulanıyor o hareketleri ben geldiğim dönem düzenini bozmak istememiş...
Eğer dediğin doğruysa ve 1 yıl beklediysen ellerinden öptüm say...
dogru dedigim duygusal boslukta ise ilaki sevgili bulmasina gerek yok sen onu hala seviyorsan kendi bildigini yap ama mesafe koy
Ne yapcam bilmiyorum... Bi yol göster ya ben yarim sevgiye mesafeli güveni olmayan ilişkiden nefret ediyorum uzakta bile olsa sorun olmuyor ama bu manevi olarak uzak olduğun gururun egonun on planda olduğu o gereksiz taktiksel surujdurme oyunları olmadan ilişki yasamak istiyorum
istek at konusalim
Attım.
kuzey mi
Saol ya hdifjfidjfjfjfi
iyi ki gizli sordum
unuttum da kac tane o isimden olan var korkma bisey olmaz istersen sil yorumumu
Üzgünüm ama bu kız başkası için senden vazgeçmiş. Bu geri dönüşte hiç samimi değil, Affetmemelisin. Hatta şöyle diyeyim ne çektiğini en iyi sen biliyorsun, o yüzden affetmemelisin.
Bu arada mesaj atabilir misin bir şey sorucam?
Rütbesini düşür fb yap.
empati yapıyorum hadi ordan git derdim
Benimde galiba diyecegim cümle o olur
Aldatırım
Affetme
Istesem de edemiyorum zaten
Bana şey diyor ben seni sevdim kendime bir türlü laik görmedim sen askere gidince herkes kendi hayatına bakar zannetim çok sonra anladım değerini çok özgüvensizdim ailem dahil herkes beni ezdi bugüne kadar
Yenisi üzmüştür anca farkına varmıştır he diyip geç