4 aydır beraber olduğum biri var kısa bı sure gibi gelebilir fakat cok büyük hoşlantiyla başladığım bı birliktelikti. şu an askerde 1 ay olucak. Gitmeden önce beni bekler misin diyen kişi şu an beni aramıyo. İlk gittiği zaman aramadigi için trip atmıştım biraz istemediğini söyleseydin keşke diye öyle diyince 2 gün aramıştı fakat daha sonra yine aramalar kesildi ben daha sonrasında tekrar yazıp özlediğimi söyledigimde oda özlediğini söyledi uygun dille aramadigi için isteyip istemediğini sordum çok yorgun olduğunu daha sonra bu konuyu konuşmak istediğini söyledi ben yine bekledim aramasını günler sonra tekrar cevap vericek misin sorduğum. soruya diye yazdığımda saatlerce yazmadı bende dayanamayıp uzun bı yazi yazıp istemediği için onu artık rahatsiz etmicegimi söyledim. O mesajıma da çok zorlanıyorum hastayım yine konuşuruz dedi. 1 buçuk hafta bu son konuşmadan beri aramadı usta birliğine yeni geçti dokunmatik telefonu da var. Instagram'dan takiplesmedigimiz halde 1 hafta önce storymi izlemiş profilime girip. Arada bir wp durumumu izliyo. Ve Instagram'da bazen takip ettikleri takipçileri de artiyo 1 kişi de olsa. Özellikle askerlik yapmış erkeklere soruyorum bu durumun sebebi nedir istemiyo oluşu mu yoksa farklı bir sıkıntı mı? Tekrar mesaj atar mı sizce unutur mu beni. Gerçekten çok üzgünüm
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Maalesef seni istemiyor, arayi uzak tutmamak icin beni beklermisin demis. Ama senden hoslansa sabah aksam vakti oldugunda yazardi. Demek ki hoslanmiyor
Vakti olduğunda sende bunu söylüyorsun demekki vakti yok doğuda falan yapıyorsa komutanın gelme riski olduğu zamanlar can sıkıntısından hesaplara bakıyordur bence kızın aklını karıştırma askerdeki birini terk edilmez seviyor kız ayrıca çocuk ayrılalım dememiş
@Elif551 kendinizi kandirmayin Hanimlar. Adam storilere bakiyormus. Instagramda takipcisi artiyormus. Demek ki bu telefonu kullaniyor. Insan bir kere yazmaz mi. Ben seviyorsam, hoslaniyorsam o kisi aklimdan cikmaz. Imkanim oldukca o kisiyle vakit gecirmek isterim. Demek ki hoslanmiyor/sevmiyor. Bize aski ögretmeyin
Peki size aşkı ogreticek halim yok zaten bu yüzden sordum madem istemiyo neden takiplesmedigimiz halde özel olarak girip bakiyo diye sordum erkek aklı sonuçta. Ki ben onun yakasına da yapısmadim istemiyosan peşine düşmem merak etme bir daha da yazmam dedim. Bunun üstüne tekrar konuşuruz diyip storymi izlediği için sordum
@soran size degildi lafim zaten, öbür Hanım efendi bana yazdığı için öyle yazdim.
Demek ki aklina geliyorsunuz ve bakiyor. Ama neden takip istegi atmiyor ozaman?
2 tane hesabım vardı O hesabimdan hiç takiplesmedik beraberkende merak edip o hesabıma bakardi herkese açık olduğu için. Bende normal de sizinle aynı fikirdeyim isteyen insan arar. Fakat aklımı karsitiran şeyler olduğu için bı erkek fikri almak istedim. Gitmeden önce beni unutucak misin beklicek misin diye sorardi hep. Gitmeden önceki gün 1 saat geç yazdığı için bile özür dilemişti. Gider gitmez aramayı kestiği için şaşırdım ve yakasına da yapısmadim ona da söyledim istemiyosan lütfen açıkça söyle koşmam peşinden diye yine konuşuruz diyip bana baktığı için aklım çok karışık sizce bunun sebebi nedir erkek akliyla? İstemeyen bir insan yine konuşuruz diyip profiline bakar mı? Gerçekten meraktan soruyorum
Çok ilginç, hani doguda yapsa vakti yok derim. Öyle degilmis dediniz ama storiye bakip yazmamak cok sacma. Dediğim gibi seven yazar, arar, sorar. Zaten askerlikte erkekler kadin yok diye kafayi yerler ama imkani olan her an sevgilisiyle konusur. Ondan sacma geliyor zaten. Belki arkadaslarina gösteriyordur seni? Bu benim manitam diye oda olabilir
Bilmiyorum bir baskasinin olduğunu bile düşündum. ama. yine saçma geldi siz istemediğiniz biri olsa ve size artık yazmicagini. soylese tekrar konuşalım. mi dersiniz yoksa kurtuldum diyip tamam yazıp geçer misiniz. Hatta ilk gittiği zaman da neden neden aramadın beni istemedigini. soylesen aramazdim demiştim. O zaman da telefonum yoktu demisti cevap vermemiştim. Üzerine aramıştı. Belki gerçekten istemiyodur ama soylicek cesareti yoktur bilemiyorum sadece gerçeği bilmek rahatlaticak beni
Arkadaşım, çocuk çok açık değil mi
İstemiyor işte bırak boş ver
Bende öyle düşünmüştüm aksini savunmadım. Benim için ölüp bitiyo demedim. Sadece takiplesmedigimiz halde storymi izlediği için aklım karıştı fikir almak istedim fikrin için teşekkürler
Öyle demedin ama içinde hala şüphe var gibi, şüphe bırakan insan sevmemiştir zaten
Askerlik o kadar yoğun bir iş değil. Seni sağlam kekliyor
askerdeki adama hesap sorulmaz hiçbir zaman