Askerde aramayan erkek arkadaş?

4 aydır beraber olduğum biri var kısa bı sure gibi gelebilir fakat cok büyük hoşlantiyla başladığım bı birliktelikti. şu an askerde 1 ay olucak. Gitmeden önce beni bekler misin diyen kişi şu an beni aramıyo. İlk gittiği zaman aramadigi için trip atmıştım biraz istemediğini söyleseydin keşke diye öyle diyince 2 gün aramıştı fakat daha sonra yine aramalar kesildi ben daha sonrasında tekrar yazıp özlediğimi söyledigimde oda özlediğini söyledi uygun dille aramadigi için isteyip istemediğini sordum çok yorgun olduğunu daha sonra bu konuyu konuşmak istediğini söyledi ben yine bekledim aramasını günler sonra tekrar cevap vericek misin sorduğum. soruya diye yazdığımda saatlerce yazmadı bende dayanamayıp uzun bı yazi yazıp istemediği için onu artık rahatsiz etmicegimi söyledim. O mesajıma da çok zorlanıyorum hastayım yine konuşuruz dedi. 1 buçuk hafta bu son konuşmadan beri aramadı usta birliğine yeni geçti dokunmatik telefonu da var. Instagram'dan takiplesmedigimiz halde 1 hafta önce storymi izlemiş profilime girip. Arada bir wp durumumu izliyo. Ve Instagram'da bazen takip ettikleri takipçileri de artiyo 1 kişi de olsa. Özellikle askerlik yapmış erkeklere soruyorum bu durumun sebebi nedir istemiyo oluşu mu yoksa farklı bir sıkıntı mı? Tekrar mesaj atar mı sizce unutur mu beni. Gerçekten çok üzgünüm
Askerde aramayan erkek arkadaş?