Aşk İlişkileri Seze aşk evliliği mi daha yakın yoksa mantık evliliği mi? Kptknn Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisi size daha çok hitap ediyor 🙂 Güncellemeler+1 yıl Size ** Seze aşk evliliği mi daha yakın yoksa mantık evliliği mi? Cevapla Evlilik Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evliliğin her türlüsü uzak bana. Evlilik kelimesine sövesim geliyor o dereceyim. 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evliliğin hiçbir türü bana yakın değil evlilik diyince tüylerim ürperiyor o derece 0 0 Yorumla
kutsalbakire83 Takip Et Xper 1 Yaş: 119 +1 yıl 2si bir arada 0 2 Yorumla NomOnio +1 yıl Sorumda görüş paylaşmanızı çok isterim Yorumla kutsalbakire83 +1 yıl @NomOnio bakam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evliliğin her türlüsü uzak bana. Evlilik kelimesine sövesim geliyor o dereceyim.
Evliliğin hiçbir türü bana yakın değil evlilik diyince tüylerim ürperiyor o derece
2 Side lazım değil
Ikisi de
Aşk hep aşk
Mantik
2si bir arada
Sorumda görüş paylaşmanızı çok isterim
@NomOnio bakam