Güncellemeler
+1 yıl
Çirkin yaslı fark etmez nasıl bulabılırım sızce yaş 22 45 yasına kadar oluru var artık?
Güncellemeler
+1 yıl
45 yasında biriyle olur mu prki ben 22 yim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
böyle seyler dış görünüşle de alakalı olmuyor bazısının agzı çok ii laf yapıyor. sen kendın bulamıyorsan cevrenden eşinden dostundan iste. 1 2 kahve içmeye çık
Denedım bı kaç ama he diyip geçtiler ve cok utanç verıcı oldugunu dusunuyorum hele bı kız ıcın daha utanç verıcı kısacası cıddıye almadılar beni
şimdi yaşını gördüm daha gençsin ya dur hele. ille arkadas cevren olur ordan bulursun iş çevrenden bulursun acele etme. acele edip yanlış karar verme. ayrınca 22 yaşındaysan max 30 yaşında bırı olur ki bence 26yı geçmemeli ama.
Ağzınız laf yapıyorsa olur dış görünüş kadar önemlidir güzel sohbet etmek
Bilmiyorum artık kabullendik
Kabullenmek yok illa ki olur
Erkekler bana gelmıyor nasıl olacak
Dikkatlerini çekmeye çalış ortak bir nokta bul
Cok denedım ama bakalım.
Bol şans dilerim hemşire
Yahu niye bu özgüvensizlik? Neden bakmasınlar sana?
Kımse bakmaya bakmaya artık
Bakarlar ya. Biraz sinerji 😂
Baksaydılar bu zamana kadar bakarlardı bence😀
Daha bakarlar moralini yüksek tut hep 👍😂
Tutmıcam olmuyo işte
Nasıl ya refakatci falan oglanlar geliyor gece nobetinde falan hiç sigara icmeye indiginde sana cikolata, biskrem filan ikram etmedi mi?
Ilk defa duyuyorum. Hayır kımse oyle yanaşmadı bana
Sigara da içmiyorum
Ben yapmistim bir kere. Refakatci kaldigimda bir hemsire vardı 3 gecede 1 onun nobetiydi. Gece hep elma, muz, biskrem, cikolata alıyordum.
Hangi hastane hemsire delisiyim hemen geliyorum💋💋
Ya bi git ya ciddi soru soruyoruz adam gıbı ya yanıtlayın ya da yazmayın be
Bizde adam gibi dedik canısı
Doktor enişte adayı yok mu ya hiç
Hayır yok 😀
Kızım hiç mi cilve , işve yok allasen. Kadınlara kadınlığı ögretecek halimiz yok ya :)
Olmuyor yok bakan yok napım zorla kendımı mı kaktirim
Ayrıca doktor neden bana baksın ki kolay mı oyle
Ben dunyanın en cırkınıne bıle razıyım artık sen doktor dıyosun
Neden agresifsin
Baksana burdakı herkes bile nasıl bulamazsın vs dıyor şaşırıyor o kadar vahim durumdayım nasıl olmayayım kş ben neden bu kadar bahtsızım yeter cırkın de bakmıyor
Git yilisiklik yap demedik zaten tövbe ya , gozune kestirirsin kendisi hakkinda bilgi edinirsin sorar arastirir ogrenirsin karakterini de gozlemlersin sonra inceldigi yerden kopsun , saldım çayıra Mevlam kayıra vira bismillah deyip icraate gecersin , yeter ki hoslandigin olursa bunu belli et malum kadınlar secilmez secer
Pas vermıyolar bellı etsem de gururum var benımde olmuyor bı türlü valla
Gururluk durum nerde acep burada
Pas vermıyo napım yakalarına mi yapişim olmuyor pas vermıyo soguk sert davranıyolar bana yuz vermıyolar dıger kızlara bak onlar böyle yapar ama ben bu muamele ıle karşılaşıyorum hep
Ondan dolayi mi 45e kadar yolu var diyon , ayrica niye yine yilisikliga getiriyorsun olayi belki itici birisindir ondan hoslarina gitmiyordur belki havali gibi duruyorsundur belki asiri rahat veya asiri ozguvensiz izlenimi veriyorsundur ne bilim yani
Yo hıc alakası yok dıger kızların hepsının pesınde erkek sürüsü var o zaman bı ben kusurluyum onlar cok kusursuz , napım belkı yaslı amcalar bakar bana o bıle kesın degıl
Sende ozguven problemi var buldum , ne yaparsan yap olmaz senin is o yuzden sen de kriterleri baya esnetmissin acayip derecede ucuk olmus ama
Senelerdir bakan eden yok nasıl ozguvenım kırılmasın ya turkıye de yaşıyoruz bir de herkes şaşırıyor benım Halime, ozguvenım kırılması cok normal
Ne samandır yok bakımlı mısın
Görücüye doğru gidiyor iş
Hemşire de bulamıyorum diyorsa
Bulamıyorum maalesef
Yazık sana
Soğuk mu duruyorsun?
Birazdan 50 kişi sıraya girer merak etme
hngi ildesin? o kadar da yaş farkı olmasın
Olur gider be
Olmuyor
Benimde yok
Bana ne
Yanlız olmadığı bil diye söylemiştim
Ondan dıger kızların pesınde erkek sürüsü var demi
yaş kaç
22.
dur daha ya olur
4-5 senedir olmuyor ne duru diğer kızlara bak bıde bana onların tonla var ben en cırkınıne yaslısına bıle razıyım artık
gizli olmasan olur mu
Biraz degismen gerek
Nerede yaşıyorsun