Ne yaptıysam olmadı yapmadigim tek mücadele yok yok olmuyor ama
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya hiç paran yoktur ya da fakir izlenimi veriyosundur :)
Paraya gelecek olan insan kişiye gelmemiş olur bunu bildiği halde o kızı isteyen erkek aptaldır bence
Paraya gelen kız da karşılığını vermesi lazım iyi malzemeye hakettiğini vermeli
Sıktır git şerefsiz ürün değil o insan insan senin gibilerin bu dünyada ne işi var ya defol git burdan
Doğru insan karşınıza çıkacaktır sevgili olmak marifet değil hem sizi seven birini bulunca siz de onu sevince evlenirsiniz mis
Yazması çok kolay bu arada görüşünü belirttiğin için teşekkür ederim fakat ne yaptıysam olmuyor yanı şunu neden yapmadin diyemem çünkü herşeyi denedim kimsede bama diyemez çünkü verdiğim mücadeleyi görüyor herkes ama yok olmuyor birde üstüne orada burada sarmaş dolaş insanlar gördüğüm zaman intihar edesim geliyor
Rica ederim. Sevgili yapmak değil de önce birini sevmek sonra ona açılmak gerekir bence
Çok denedim cokk ismini bilmediğim için isminle hitap edemiyorum kusuruma bakma cook denedim en son anneme soyledim neden neden diye kimse beni istemiyor üzülüyorum kendime dedim çünkü alın terimle emefimle kendim olarak mücadele ettim hep ne dış görüntüsü ne parası pulu umrumda olmadan ama yok.. Iyi bir işi olacak işte evi arabası yani mala mülke dayalı evlilikler ya nu nasıl bir cehalet
Onlar gerçek sevgi değil yoksa para için gidip amcalarla evlenen kızlar da var bence karşınıza çıkacaktır dert etmeyin kendinize
31 yaşındayım.. Bunca yıl uğraştım didindim öldüm bittim dediğim anda bile insan kendine birseyi dert edinmez ki keşke öyle seçme şansımız olsa şu kafama takilsin şu takilmasin diye ama kulak duyuyor göz görüyor herkes ama herkes aslında tasadiklarinin tesiri altında yalnızca karşı tarafa tavsiye vermeye geldiğinde kendisi öyle değilmiş gibi söylüyor herkesin aklına takılıyor her şey suclamiyorum bu arada seni yanlış anlama
Hayır sorun değil kısmet nasip
Aman yarabbi : ) isra süresi 13. ayet derki ınsanların kaderi mücadelesine bağlıdır der otur kaderini bekle diye birseyin olmadigini söyler yani bende mücadelemin tumunu verdim olmuyor ben buna uziluyorum karşı taraf istiyor ki karşındaki insan tam istediğim gibi davransin olsun Iyide sen hatasız değil sinki biz ınsanların hatası yanlışa yanlış deyip düzeltmeye calismamak dünyevi tecrübelerle yaşıyoruz bakara suresi yaşama böyle der ama kurana inanç olmayınca anlat anlat dur
Dininde biriyim elhamdülillah tesettürlüyüm ve kader kaza ilişkisini de biliyorum :) Çok şükür Kuran'a inancım da var ama nasipi de yok sayamazsınız zaten Allah nasip etmezse olmaz nasiple kişinin kendi çabası farklı şeyler
Insanın kaderi mücadelesine bağlıdır ne demek? Bu arada ben sizin dininizle olan bağınızı sorgulamadim.. Once bunu belirteyim.. Inssnin kaderi mücadelesine bağlıdır demek ; insan bir savaş verir mücadele eder hedefi doğrultusunda akil ortaya koyar kaderide ortaya çıkar demek yani kişi sekillendirebilir bunu çünkü dünya bir ımtihan.. Allah kulun ayet doğrultusunda verdiği bu mucDekeyi görünce haklı mücadelesini görünce neden nasip etmesin? Ben allahın işine karismiyorum ayet ne diyor? Insan kaderi mücadeleye bağlıdır diyor ayet yalanlanmsz ortada her şey
Allah büyük yazılır ve evet Allah bize irade vermiş kader dediğimiz Allahın olacakları bilmesidir ve bu olacakları kendi irademizle seçeriz : )
Kendimiz seciyorsak Allahta bunu biliyorsa oteki tarafta niçin cehennem cennet var o zaman herkesin nereye gideceği belli
Allah her şeyi biliyor zaten biz bilmiyoruz bizim nasıl davranacağımızı da biliyor
O zaman benim ve senin nereye gideceği belli cennete mı cehennememi akil niye vermiş o zaman? Madem öyle niye ozaman ınsanların kaderi mücadeleye bağlıdır diyor
Yahu zaten mücadeleye bağlı o zaman otur çalışma para gelir öyle değil zaten biliyor Rabbimiz neyi tercih edeceğimizi mesela yarın ister 8 de uyan isterr 10 da senin tercihin ama Allah kaçta kalkacağını biliyor
Aynı şeyden bahsediyoruz bende diyorum ki Allah ne yapacagimi biliyorsa o zaman benim gireceğim gunahlarifa biliyor o zaman benim öteki tarafta cehenneme gidecegomide biliyor bu günahlar sonucunda diyorum o zaman niye akıl vermiş? Neden insanın mücadelesine bağlıdır demiş
İşte insan zaten Allah biliyor ne olacağını diyip oturmasın diye demiş
Bilgilerini bir kontrol et çünkü teyide muhtaç benim cehenneme gideceğim belli bir yandan mücadeleye bağlı diyor bir yandan ne olacağı belli çok karışık yahu birbiriyle uyuşmuyor teyide muhtaç kontrol et
Ne olacağını Rabbim bilir sen değil
Ben bilirim demedigim için bu dediğini ustume alinmadim.. yazdiklarima bir cevap bulamadın hemen bir bok atayım diye düşündün galiba her zamanki işler işte kolay gelsin
Hayır yanlış anladınız öyle bir niyetim yok doğruyu anlatmaya çalıştım neyse siz bilirsiniz ve asıl size kolay gelsin