Isden geliyor hep yorgun agresiv hergün ama arkadaslariylq bulusmaya gelince yorgun degil bugun okul toplanti var gelmesem olur mu dedi mesela onu bile yapamio hafta sonlarida hep arkadaslariyla alkol iciyor bana ne yardimi dokuniyor ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Arkadaşlarıyla içmeye enerji bulurken ailesiyle vakit geçirmeye enerji bulamaması gerçekten düşündürücü. Bence işine geldiği gibi davranıyor. Gerçekten yorgun olan bir adam yastıktan başını kaldıramaz. Eşini karşına al konuş. Neden böyle davranıdığı sor. Yine aynı cümleleri tekrarlarsa mevzu arkadaşların olunca nedense yorgunluğun hiç aklına gelmiyor de. Baktın hala yağ gibi üste çıkmaya çalışıyor, belli bir süre hiç konuşma ve yüzüne bile bakma. Belki bu sayede aklı başına gelir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAdam sadece kendini bir noktaya odaklamış demekki
başka bir şey umurunda değil
bu umursamayan bir adamın sözcükleri yani seni ve evliliği umursamıyor artık.. bu durum bir alışkanlık bir zorundalık olmuş onun için başka bir şey değil velhasıl kelam
karşına alıp konuşabilirsin..
düzelir mi kurtulur mu bilmiyorum.. ama en azından denemiş olursun ama düzelmez ise böyle bir hayata razı gelmiyorsan yapacağın en doğru şey..
ayrılmak olur kendine var olan saygından ötürü..00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence böyle bir insanın evlilik kavramına yönelik sadakati, saygısı çok düşük düzeyde yani eğer böyle olmasaydı bunları yapmazdı bence. Eşinizin bu yaptığı şeyler elbette normal değil bu bakımdan. Kendisine çekidüzen vermesi adına onunla adamakıllı konuşmanızı tavsiye ediyorum yani bir evlilik bence böyle gitmez, gitmemelidir de. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Çalıştığı iş yorucu olabilir ama hep yorgun olunmaz. Sorumluluklari var onunda tek çalışmak ile olmaz. Evlilik bu değil
Arkadaşlari ile sık olmadığı sürece takılır bu sorun değil hep olur ve ailesini ihmal ederse oturup konuşma zamanı gelmiştir00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
66Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. İşten gelince yorgun olması çok normal bir durum.
İnce bir ev temizliği yaptığımız zaman bizde yorgun oluyoruz.
Ama sana hiç vakit zaman ayırmıyorsa ve her hafta sonunu arkadaşlarınla geçiriyorsa, işte bu sıkıntı.
Kim olursa olsun ilgi bekler.
Bu durumu onunla konuşmayı denedin mi?
Eğer söylemene rağmen bu şekildeyse kendinide parçalasan düzeltemezsin.
Çünkü bir şey kendiliğinden oluyorsa güzel olur.
Olmıyorsa zorla oldutturamıyorsun maalesef.
Umarım en kısa zamanda istediğin gibi bir evliliğin olur.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki çok yorucu bir işte çalışıyor normal
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Haklısın oyuzden tarafsız olarak diyorum arkadaşlarına ve alkol içmeye yorgun olmuyor ama sana gelince yorgun çünkü nasılsa ne yapsam bu gitmez beni bırakmaz diyor sanırım cantada keklik hesabi annenler yakınsa haber vermeden git telefonları açma aklı başına gelsin kaybetme korkusu iyidir
13 Yorumla
Soran+1 yılŞu an ayri yasiyoriz zaten ailemdeyim kaybetme Korkusu hic yok onda cünki Ben hep baska yerlere giden biriyim normalde 5 ay gitsem birsey demedi
Soran+1 yılÜzüldüm. senin icin zor gercekteb böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılevin içinde sıkılıyor insanlar. bekar hayatlarındaki eğlence yerine 4 duvar arasında görev gibi ev eş çocuk sorumluluklarıyla uğraşmak yorucu geliyor. kafalar yorgun evlilerin o yüzden de sadece sosyalleştiklerinde mutlu olup enerjileri oluyor. geri kalan zamanlarda ruh yorgunluğu yüzünden hiç bir şey yapamıyorlar
00 Yorumla
+1 yılŞimdi görünen köy var bir de kılavuz isteyen köy var.
Bence sizin erken hüküm vermeden karşınıza alıp konuşmanız gerek diye düşünüyorum. Çünkü evlilik birliğin de taraflar her zaman sorun yaşadıkların da, birbirlerine sırt dönmek yerine konuşmalılar. Siz net bir şekil de rahatsız olduğunuz şeyleri anlatmayı deneyebilirsiniz. Bir yuva kolay kurulmuyor.00 Yorumla
+1 yılEn hafif sebep işin yorgun olması gerçekten yorgun olması ve arkadaşlarıyla kafa boşaltması olabilir.
Orta ağırlıktaki sebep: Onu belki bunaltıyor huzurunu kaçırıyor olabilirsin.
En Sert Sebep: Seni aldatıyor olabilir.02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmiyor keskee genel evine git diom mesela yok senden baskasini istemem diyor
- +1 yıl
Sen ne çeşit bir mayyaksin.
Keşke kocam geneleve gitse diye dua eden bir seni gördüm :D
+1 yılOkul toplantısına işin yoksa sen neden gitmiyorsun? Hergün yorgun olabilir çalıştığı için fakat sana hiç zaman ayırmıyorsa o sıkıntı olur. Klasik Türk erkeği işte iki iş yapsın hemen yorgunluğu bahane ederler.
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye öretmeni dün dedi Aa sizi ilk kez göriyorum diye neyse calisiyor ama isime yaramiyor yani acikcasi yarasa bana birseyler als hep cimri
+1 yılİşten sonra hepimiz öyle ama. Arkadaşlarıyla kafa dağıtmak için buluşuyor adam zaten. Sen çalışan biri değilsen tek katılabilirsin toplantıya. İnsanlar dönem dönem bunalabiliyor. Yükünü hafifletmeye çalış birazcık, güler yüz göster.
00 Yorumla
+1 yılÖnüme yemek gelsin kendi evim olsun diye evlendiyse normal bunlar. Severek evlendiyse öyle bi evliliğe yakışacak hareketler de değil herkes çalışıyor bir şekilde çok yoğun olduğumuz zamanlar da oluyor ama kapıdan girince belli etmemeliyiz oturup seninle sohbet muhabbet etmeli en azından ev işinde olmasa bile çocukla ilgili şeyler de yardımcı olmalı ya sonuçta ebeveyn kadın tek başına değil ki
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yemek yapmam birsey yapmam bende o göz yok tabi 😆 öyle iste ayda 2 kere hafta sonu zaman ayirio ama ne yetcek ki bana
Eğer arkadaşlarına zaman ayırıyorsa sana da zaman ayırmak zorunda. Sonuçta bu hayatı ortak yaşıyorsunuz. burada sen biraz pasif kalmışsın. Adamı elinde tutamamışsın.
00 Yorumla
+1 yılDurumuna üzüldüm gerçekten. Muhtemel iki şık var, senin yanında kendini ya yeterince rahat ve özgür hissedemiyor ya da önceliği sen ve ev değil ve maalesef kurtulamadigi alkol arkadaşlıkları
00 Yorumlaİstediğinde arkadaşlarına zaman ayırabiliyorsa söylediği kadar yorgun değil demektir. Sana gelince yorgun, arkadaşlarına gelince enerjik ve dinçse bu anormal işte.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYazım yanlışlarını görünce, seninle neden vakit geçirmediği anlaşılıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılYurt disi :) benim baska dilerim süper
+1 yılÜzme tatlı canını toparla kendini kıymetini bil takma herşeyi katana değmez alkolle aldatiyor dur kocan
00 Yorumlaİş yorar ama başka bir şey olduğu zaman yorgun değil demişsin bu bana biraz tuhaf geldi açıkçası kuşkulanmadim değil
00 Yorumlaalkol icihorsa zor biraz alkollu ortamlarda bulunur tabi sen icmiyorsan kotu olmus uyumlu olmamaniz
05 Yorumla
Soran+1 yılIcmemekten degil abileriyle erkeklerle icio kadin aramaz öyle dio
Soran+1 yılYani Ben kadin olarak orada napim abilerini daha cok sevio
+1 yılSeninle ilgileneceği ve yatacağı zaman mı genelde yorgun oluyor?
018 Yorumla
Soran+1 yılYok yatmak icin can atiyor da günlük seyler icin dedim
- +1 yıl
Yatmaya yorgun olmayan diğerlerinede olmamalıdır. Sen yatmayı mükafat olarak ver.
Soran+1 yılMükfat ne demek
- +1 yıl
Senin istediklerini yapmak için yorgun olmazsa sende yatağı mükafat maması olarak ver
Soran+1 yılYatak zaten parasiyla verneyince yapmam tabi
- +1 yıl
Nasıl😳
Soran+1 yılIste Para vermeyince yapmiom
- +1 yıl
Bu yalnız eşin için mi geçerli?
Soran+1 yılEvet tabiki
Soran+1 yılCimri ztn cok ondan dolayi bende böyle sey düsündüm
- +1 yıl
Desene can attığına göre seninki de para basıyor.
Soran+1 yılIsin komigi kendisi benim calisanim maasini Ben veriyorum maasindan da tekrar birazini geri almis oliyorum 😆
Soran+1 yılSoyup soyion beni diyor xD
- +1 yıl
4857 sayılı iş kanununa göre işveren iş görenini cinsel taciz ediyorsa bu iş akdinin haklı fesih nedeni ve TCk ya görede suçtur.
Soran+1 yılXD cok komik sin 😆 onun beni tecavüz etiklerini saysam ohoo
- +1 yıl
Sen parayla veriyon. Atar kumbaraya parayı atar sana postayı.
Soran+1 yılÖnceden tecavüz ediodu iste sonra böyle cözüm buldum
- +1 yıl
Demek ki sen hart giriş seviyorsun.
Onunla da buraya yazdığın gibi konuşuyorsan gayet normal.
04 Yorumla
Soran+1 yılO hep agresiv davraniyor bana
Soran+1 yılYok ne normal Ben önceden böyle degildimm mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil tabiki yedi yirmi dört yorgun olması bir derdi olabilir mi konuştunuz mu uzun uzun?
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru söyledin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTiksindiğim erkek modeli madem niye evleniyorsun arkadaslarinla yasa ömür boyu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Adam evdeki vazifelerinden yırtmak için yorgunum bahanesini kullaniyor işine geldiği gibi davranıyor.
00 Yorumla😀 denizden çıkınca ıslak oluyorum sizce normal mi?
00 YorumlaSorumsuz biri onu öyle kabul etmen gerekiyor çünkü değişmeyecek
00 Yorumla
+1 yılyaptigi ise gire olabiler ama neyse hakkinz da hayirlis
00 Yorumla
+1 yılKocan hayatın da olsada olur olmasada kıvamına gelmiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bence adamın üstüne gitme, suçluluk hissettirme, adam dahada uzaklaşır, sandığın etkiyi vermez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılSeni aksatıyor y senle ilgilenmiyormu oeki yorgunum diye
030 Yorumla- +1 yıl
Tabi tabi kesin öyledir
- +1 yıl
Gitmeside kalmasıda sizin elinizde erkegin ama bunuda unutmayın sakın kadın erkege huzur verirse o erkek gitöez kadın bildigini okur erkegin dediklerini umursamaz ve erkegen köpek afkurur gibi muamele yaparsa da elinden kacırır gider bunuda biliyorsunuzdur insallah
- +1 yıl
Ögrendik ama erkekler dünyanın merkezi değil kadınlarda onları memnun etmek için yaratılmış yaratıklar değiller. Kendi istekleri duyguları akılları ile davranırlar. Sürekli yönetilmeye yönlendirmeye ihtiyaçları yoktur. Onları olduğu gibi kabule edip değer verecek insanlara ihtiyacı vardır. erkek ne kadar birey ve istekleri varsa biz kadınların da aynı şekilde olduğunu kabul etmeliler. Öyle daha mutlu ve uyumlu bir çift olabilirler. Kadinlar sizi eğlendirmek için yaratılmış soytarılar değillerdir.
- +1 yıl
Ben kadınları bizi eylendirmek için yaratılmıs soytarı demedim kadın her zaman kendi kafasına göre davranıp erkegin istedgini umursamazsa işte kırılma noktası orası oluyor bunu anlamamak için de diretmeniz üstüne cabası zaten erkegin dedigişekide bir şey yapmayıp kendi burnunun dikine gidiyor sonrada erkege önemlisin deniliyorsa o erkek önemli oldugunu nasıl hissetsin lafla mı sadece
- +1 yıl
Bunun güvrnle alakası yok lafla pernir gemisi yürümez. Sözlerle hareketler uyusmalı cünkü önemlisin demeyle önemli olmaz kimse bunu davranış ve hareketlerle hissetirirsen o kişi önemli oldugunu hisseder
- +1 yıl
Seviyorsa neden önemsedigini lafda bırakıyor o zaman da hissetirmiyor seven insan hiç bir şeyden gocunmaz hiç bir şeye üşenmez de sevdiginin gönlü olsun idye kalkar yapar ona degerli önemli oldugunu hissetirmek için sadece lafda bırakmaz hiç bir şeyi
- +1 yıl
Hep öyle erkegin istedigi ile kadının yaptıgı farklı erkek A istiyorsa kadın B C D. Yapıyor kendisi basıl isterse nerde kaldı erkege önem vermek ya erkegin istedigi A yapılmadıkdan sonra
- +1 yıl
Kadın zaten her zaman bildigini okuyor erkegin dedigini yapmıyor ki erkek köpek afkurur gibi konusur kadın kendi bildigini okur sonrada haklı cıkmak için uğraşır erkek kızınca yazmadıgında erkek kadın pişmanlıkla özür diler erkegi delirttikden sonra bir anda hiç bir şey olmamış gibi davranmasını bekler hemen canım cicim olmaz ama bunu bekler özür dilemel yerine özür dilemeyi gerektirecek hareket ve konusmalardan kaçınmak daha mantıklı degilmi
- +1 yıl
İşte siz kadınlar neyi nasıl anlamak isterseniz öyle anlıyorsunuz ben hatası özür dilemek diye birsey dedim mi? Hayır benim dedigim kadının hatası LAFTA ÖNEMLİSİN DİYİPDE ERKEGİN DEDİGİ HİÇ BİR ŞEYİ YAPMIYARAK ERKEGE ÖNEMLİ OLDUGUNU HİSSETİRMEMESİ diyorum ama siz kadınlar özür diledinizya asıl hatanızı kabullenmiyorsunuz zeytin yagı olmaya calısıp üste cıkabilmek için özür dilemek hata diyr kıvırıyorsunuz işte neden anlatılmak isteneni almaka yerine işinize nasıl geliyorsa öyle anlama çabası içindesiniz işinize gelmeyen her şeyi görmezden kelin kale almayın zaten dimi
- +1 yıl
Söyledigi ile hissettirdigi birbirine uyuşmuyor cünkü kulak önemlisin kelimesini duyuyor ama hisler hiçde önemli olmadıgını söylüyor lafla hissetirilenlet uyuşmuyor bunu ablamak bu kadar zor olmasa gerk sen sana seni seviyorum diyen birisini. Sana sevgisini göstermese sevdiginine inanırmısın dicem kendini haklı cıkartmak için inanırım dersin Şu an kesin
- +1 yıl
O onun her anlattığına inanıyor ama. Eve gittiğinde bazı nedenlerden yazmadığında anlayışlı davranıp samimiyetini sorgulamiyor. Eve gittiğinde evde ne olduğunu bildiği halde güveniyor. bunları yapan kadın iyi. Ama en ufak birşeyde erkekler kendisi herşeyi sorguluyor. Ne kadar kötü değil mi. Bir taraf herşeyiyle kabullenip sevmişken diğer tarafın sevgiyi bir kalıba sokup istediğini yaparsa seviyor yoksa sevmiyor demek bencillik.
- +1 yıl
Ben seviyor veya sevmiyor dedimi hatırlamadım ben diyorum ki karsımdaki insana önem verdigini hissetirmelisin sözle sadece önemlisin demek le olmuyor hissetirmek lazım diyorum ama siz işte yine işinize heldigi şekle sokuyorsunuz durumu ben seviyor sevmiyor demedim ama benim dedigim işinize gelmedigi için sizin işinize gelen yere cekmeye çalısıyorsunuz bu sekilde benim söylemedigim birseyi söyliyerek haklı olmaya çalısıyorsunuz ama ben sevip sevmemekle ilgili birsey demedim boşuna ordan belki burdan tutarsam haklı cıkarım diyr çırpınmayın cünkü haksız olumam konu belli ve ortada o komuyla ilgili sabunamıyorsunuz kadınları sürekli lafı cevirmeye calısıp haklı çıkmak için uğrasıyorsumuz ama nafile bosuna uğraşmayın bence cünkü benim dedigim şeye savunma yapamıyorsunuz ve bende şafo degiştirip sizin lafınız üzerinden gitmem ben haklı oldugum konuya 4 elle sarılır onun peşinden giderim
- +1 yıl
Bak yine lafı nasıl işinize geliyorsa öyle yorumluyorsunuz ben cekip gitmekden degil haklı oldugum konuyu kast ettim ama siz başka yöne cektiniz ve demin de dedigim gibi benim söylediğim konuda savunma yapamadıgınız için işinize keleb yerden cevap verin sadece işte kendiniz görün bunu benim dedgim konuda savunacagınız hiç bir şey yoki savunamıyorsunuz sürekli laf cevirmeyle uğrasıyorsunuz benim gittigim hiç bir yer yok ben haklı oldugum konunun peşindeyim sadece
- +1 yıl
İşte siz kadınlar hatalarını kabullenmek yerine kuyru uzu dik tutup kendinizi haklıymış gibi göstermekte bire birsiniz ama işte o iş öyle olmuyor yanlısa yanlıs demek asıl marifettir yanlısı kabullenmiyerek haklı cıkmaya calısmak sadece kendinizden uzaklastırıyor oluyorsunuz bizi başka bir şey olmuyor sınrada ben o kadar dil döktüm derdiniz ama doktunuz dil kendinizi haklı cıkara bilmek için hatayı veya yanlısı kabullenmek için degil arada dağlar kadar fark var bunu size anlata bildiysen ne güzel
- +1 yıl
Uzaklaştırmak isteyrn uzaklaitırı umutmayın uzaklaşmak isteyen bunu söyler ceker gider ya da engeller ulaşamayın diye ama uzaklaştırmak isteyen hala bu sekilde konusu saptır aya calısmaya devam eder işte
- +1 yıl
Çok var aslında görmek isteseniz görüsünüz sizi engelleyen birisine hiç bir şekilde ulaşamazsınız dimi ama sizi engellenmeyen birisine ulaşıyorsunuz bi şekilde diyelimki mesaj atıyorsunuz ama cevp alamıyorsunuz dimi bu belkide sinirden dolayı cevap vermek istemedigi içindir ama kapıyı acık bırakmıstır ama engellemiş olsa o kapıyı kapatmıstır size ve bitmistir demek işte aradaki fark bu bunu görmek fark etmek zor olmamalı bence
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılaldatılıyosun ama sen hala pembe hayaller kurmaya devam et
ruhun duymuyo hiçbişeyi.
arkadaşlarıyla kalınca napıyo sanıyon ki birlikte ya karıya gidiyolar ya da pavyondan karı çıkarıyolar01 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki arkadaslari benim calisanlarim :) öyle birsey olsa sölerler hepsi evli pavyondaki kari benden güzel degil esim bana iliski icin Para nie veriyor hep?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenden sıkılmış artık eski tadı yok demekki ilişkinin
01 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda evlilik konusunda benimde dertleşmeye ihtiyacım var biliyor musun..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsizin ilişkide bitmiş bence cinsellikte yok anlaşılan kaç yıllık evlisin
00 YorumlaEşinin sorumluluk sıkıntıları var hala gençlik ve bekar hayatından kopamamış gibi
14 Yorumla
Soran+1 yılBirazcik öyle 2 haftada 1 göriyorum onu tek
Soran+1 yılHayir keskee olsa ama yok
+1 yılHaliyle yorgun olucaktır işin verdiği yorgunluk diğer yandan gündelik stres buna yol açmasını sağlıyo
00 Yorumla
+1 yılNormal değil hayatında bi kadın var bunu anlaman çok kolay
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir yok öyle birsey cinselil olio cünkki
Soran+1 yılHayir öyle birsey yok olsa bilirim Ben öyle biri degil zaten benden güzelini bulamaz
- +1 yıl
Ee bırakta test edelim hem sanaldasın ne kaybedersin sanki
+1 yılAbi adam çalışıyordur tabi yorgundur niye böyle düşündün şimdi sen 🤔
10 Yorumla
+1 yılHeyecanını yitirmiştir. İliskideki Baskın karakter sen misin?
10 YorumlaNormal bişi belki canı birseylere sıkılmıştır ya da ne bilim seninle paylaşmasını bisiler vardır
00 YorumlaYorgun olması normal ama seninle ilgilenmemesi normal değil.
00 Yorumla
+1 yılİşten sonra diyorsun
bir insan işe gidince nasıl yorgun/argın olmasın, sende.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlköl alıyorsa çalıştığı işi sevmiyor demekki şitres oluyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah aldatmıyordur seni
01 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle birsey
+1 yılKlasik türk erkeği tipi
01 Yorumla
Soran+1 yılTürk degil tabi de hepsi öyle
+1 yılÇalışan adam normaldir
02 Yorumla
Soran+1 yılBiktim ama
- +1 yıl
Hiçbir evlilik güllük gülistanlık değil zamanla böyle olur yapacak bişey yok
oyle bırısıyle neden evlendınkı
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim
İlgisi bitmiş, heyecan kalmamış evlilikte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıldenizden gelmiyor işten geliyor :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıldeğil tabiki insan işten yorulur mu
10 Yorumla arkasını dönüp yatımıyor
00 Yorumla
+1 yılSenin ona ne yardımın dokunuyor.
00 Yorumla
+1 yılyorucu işse dinlenebilir
00 YorumlaValla ben de öyleyim 😀
00 YorumlaNormal olabilir yani bilemedim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Normal tabi türküye şartları canım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki sana karsi hep yorgun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılİs agir geliyor demekki
00 Yorumla Biraz yüz verme anlasın
00 Yorumlane tür yardım istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal çalışıyor eve ekmek getiriyır
01 Yorumla
Soran+1 yılYooeve ekmek getirmio cok cimri benim param cok diye dir dir yapio
Gizli Üye(25-29)+1 yılKIZZ bu ahlaksız seni kesin aldatıyoo
01 Yorumla
Soran+1 yılKeskeee nerdee
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks hayatınız nasıl peki ilişki sıklığı
06 Yorumla
Soran+1 yılPara verince alabilio tabi beni o konuda
Cevap sahibi+1 yılNe parası ya evli değil misiniz siz ilişki için para mı istiyorsun escortmusun sen 😂
Soran+1 yılBen ilgilenmeyen adamla bedava birsey yapmam tabiki isterim
Cevap sahibi+1 yılAnladım ne kadar seansı 😂
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim söyle lütfen
- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!